"Noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii". George Burcea, primul mesaj după ce s-a întâlnit cu Andreea Bălan, la școlile fetelor

 Dumitrache Laura
.

George Burcea și Andreea Bălan s-au întâlnit luni, 11 septembrie, pentru a-și duce fiicele la școală. Cei doi au îngropat securea războiului și au decis să se înteleagă de dragul copiilor. Actorul a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a întâlnit cu fosta soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat în urmă cu mai bine de trei ani, iar între ei au existat numeroase conflictele. Au împreună două fiice, pe Clara și Ella, iar de dragul acestora au decis să se înteleagă și să lase în trecut supărările. Astfel, în prima zi de școală a micuțelor, Andreea Bălan și George Burcea s-au întâlnit pentru a fi alături de micuțele lor.

ellaella

Pe contul de Instagram al luu George Burcea au apărut două postări speciale. Actorul a publicat o imagine cu Ella, și una cu fiica cea mică, Clara, alături de un mesaj surprinzător. Clarița, fiica cea mică a Andreei Bălan și a lui George Burcea a pășit în grupa mare, iar Ella a intrat în clasa I.

Citește și:Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor în prima zi de școală: „Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață…'/ Cum s-au pozat la 3 ani de la despărțire

Citește și:Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire: „I-a mai dat o șansă'. Cum au fost surprinși împreună zilele trecute

Citește și:De ce Misha și Connect-R și-au mutat fiica la altă școală: „Nu aveam voie fără uniformă”. Maya merge acum la Școala de Arte
Citește și:De ce Dinu Maxer nu a însoțit-o pe Deea, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa: „Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și…” / EXCLUSIV

George Burcea, mesaj surprinzător după ce și-a dus fiicele la școală împreună cu Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan s-au întâlnit ieri, 11 septembrie, pentru a fi alături de fiicele lor în prima zi de școală. Ella a intrat în clasa I, iar Clara a trecut în grupa mare. Actorul a imortalizat momentul special și a publicat pe Instagram două imagini cu fiicele sale, alături de un mesaj surprinzător. George Burcea i-a transmis un mesaj special fiicei sale, Clara. „Domnișoara șoricel, Clara a pășit în grupa mare și sunt sigur că nici nu voi clipi bine, iar ea va fi în clasa I. Până atunci ne bucurăm cu toții de toate. Doamne ajută, să îi fie cu zâmbete și dragoste', a scris George Burcea în dreptul fotografiei cu fiica cea mică.

De asemenea, actorul a scris un mesaj și la postarea făcută cu fiica cea mare, Ella. Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie', a scris actorul.

Andreea Bălan și George Burcea, împreună în prima zi de școală a fetelor

Andreea Bălan și George Burcea au lăsat deoparte neînțelegerile și s-au întâlnit luni, 11 septembrie, pentru a fi alături de fiicele lor în prima zi de școală. Artista a postat pe Instagram mai multe poze și filmulețe cu Ella și Clara, în timp ce actorul a făcut câteva dezvăluiri despre Ella. Deși a spus că nu o să-și ducă fetițele în prima zi de școală, Andreea Bălan s-a răzgândit și le-a luat pe Ella și Clara și au mers împreună la Colegiul Național de Muzică George Enescu, acolo unde Ella a început clasa I, iar Clara continuă grădinița.

De asemenea, George Burcea a postat câteva fotografii cu fiicele sale, în curtea școlii. Fanii au apreciat imaginea cu actorul si fiicele sale și i-au urat succes Ellei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton