George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu”

 Calin Maria Bianca
.

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit după 3 ani de relație. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că George Burcea și Viviana Sposub formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și mereu vorbeau despre iubirea dintre ei și relația minunată pe care o au. Au fost plecați pentru câteva luni în Los Angeles, de unde le-au arătat fanilor cum decurge fiecare zi din viața lor, însă chiar și așa, nimeni nu se aștepta la o despărțirea din partea lor. Ei bine însă, vestea neașteptată a venit chiar de la prezentatoarea TV, în timp ce George Burcea este în vacanță alături de fiicele lui din mariajul cu Andreea Bălan! Iată ce declarații a făcut Viviana Sposub!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit după 3 ani de relație. George Burcea și Viviana Sposub au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de trei ani, în care au trecut atât prin lucruri bune, cât și prin unele mai puțin plăcute. Ba mai mult, prezentatoarea TV a făcut cunoștință și cu fetele actorului din mariajul anterior, cu care se înțelegea perfect, cel puțin din declarațiile ei și din imaginile pe care le postau împreună.

whatsapp-image-2023-07-17-at-10.08.15-1whatsapp-image-2023-07-17-at-10.08.15-1

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat într-un nou apartament. Imagini din locuința lor: „Nu dispune de living, dar…'

Citește și: Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea'. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Citește și: De ce nu a devenit Denise Rifai mamă până la vârsta de 37 de ani: „Eu cu forța nu o să fac copil. Cred în familie și îmi doresc, dar mi-e frică de…'

Citește și: Dana Roba, acuzații grave către pastorul căruia i se plângea de comportamentul soțului ei: „Voia să mă pedepsească pe mine. Sper să își dea demisia'

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit după 3 ani de relație

Ei bine, din nefericire, chiar atunci când fanii se așteptau ca George Burcea și Viviana Sposub să treacă la următorul nivel în relația lor, ea a dat vestea total neașteptată. Nu, nu vor avea un copil și nici nu se pregătesc de nuntă, ci din contră! Prezentatoarea TV a mărturisit că relația lor a luat sfârșit și că își doresc discreție și intimitate pentru tot ceea ce au trăit.

Cei doi și-au șters pozele pe care le aveau împreună, pe rețelele de socializare, semn că despărțirea este cât se poate de serioasă și că nu mai este loc de împăcare între ei, după ce au luat această decizie.

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.',a scris Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea se află în vacanță cu cele două fiice ale sale

Ce-i drept, mulți s-au întrebat cum de George Burcea a plecat de unul singur în vacanță, doar cu fiicele lui, și fără Viviana Sposub. În timp ce el a declarat că voia timp de calitate cu fetițele, ea a spus că vrea să petreacă timp cu ea și să se ocupe de tot ceea ce mai avea de făcut. Nu au dat de înțeles că lucrurile nu merg bine, dar vestea despărțirii a clarificat motivul pentru care nu au plecat împreună, dar și pentru care ea și-a cumpărat un apartament singură.

Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii', a mărturisit George Burcea zilele trecute.

Cum s-au cunoscut George Burcea și Viviana Sposub

Povestea de dragoste dintre Viviana și George a început atunci când se așteptau mai puțin. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, de la Pro TV, la care ambii au participat în calitate de concurenți. Chiar dacă George Burcea trecea printr-un divorț și mai multe probleme cu fosta soție, Viviana a fost alături de el necondiționat și au trecut împreună prin toate. Cu toate astea însă, s-a produs despărțirea și în cazul relației lor.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton