George Ivașcu, despre evoluția lui Theo Rose în serialul Clanul, de la PRO TV: "Nu e actriță, dar...". Ce spune despre Anghel Damian, fostul său student

 Radulescu Ruxandra
.

Cum comentează George Ivașcu evoluția lui Theo Rose în serialul Clanul. George Ivașcu, cel care joacă unul dintre personajele importante din serialul Clanul, este coleg de platou cu Theo Rose, cântăreața aflată prima ei experiență actoricească. Ivașcu, profesor la Facultatea de Actorie a UNATC, este de părere că disciplina acumulată în domeniul muzical a ajutat-o pe Theo să facă față cu brio rolului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul George Ivașcu face parte din distribuția serialului Clanul, de pe PRO TV, unde jocă rolul interlopului „Pelicanu”. Pe lângă activitatea de artist, Ivașcu este și profesor de actorie în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Pe platourile de filmare ale producției de pe PRO TV, a avut surpriza să-și întâlnească foști studenți, dar și pe Theo Rose, aflată la prima ei experiență ca actriță. Ivașcu este plăcut surprins de evoluția lui Theo Rose, despre care spune că este o artistă cu disciplină și rigoare de invidiat. Ivașcu a spus și cum era Anghel Damian în timpul facultății.

bbf2bb16-5a5a-4ae8-aed6-e1d0fdcb69efbbf2bb16-5a5a-4ae8-aed6-e1d0fdcb69ef

Cum comentează George Ivașcu evoluția lui Theo Rose în serialul Clanul

George Ivașcu s-a declarat impresionat de modul în care Theo Rose a evoluat în serialul „Clanul”, având în vedere că este prima ei experiență ca actriță.

Citește și: Emily Burghelea a făcut accident de mașină în timp ce-și ducea fiica la grădiniță: „Sunt în șoc. Încă tremur, mi-e frică să…’

Citește și: Cântărețul de muzică populară Mile Povan, găsit mort în casă, la 31 de ani: „Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Nu răspundea la telefon, iar mașina…’

Theo Rose nu e actriță, dar e artistă. Are un simț artistic, are o sensibilitate anumită, are o rigoare dată de profesie pentru că muzica înseamnă foarte multă rigoare, să respecți notele, să respecți partitura, până la urmă denotă o poziție și o condiție profesionistă obligatorie. Iar Theo, după cum vedeți personajul ei, Vera, se dezvoltă foarte frumos. Dintr-o fată senină, fără griji, ajunge chiar unul din personajele destul de dure. Deci e foarte frumoasă evoluția, ceea ce înseamnă că publicul și-a dorit foarte mult treaba asta și lucrurile au evoluat în sensul ăsta.„, a declarat George Ivașcu, pentru Unica.ro.

George Ivașcu despre Theo Rose în serialul Clanul: „A demonstrat public că…”

George Ivașcu e de părere că Theo Rose ar trebui să continue cu proiecte de actorie, mai ales că rolul ei din Clanul a fost o reușită.

Categoric, adică ar fi și păcat aș putea spune, după o reușită a unui rol, ceilalți producători sau regizori să nu fie interesați de prestația unui actor care deja a demonstrat public că poate fi profesionist și convingător în fața publicului.”, a mai adăugat Ivașcu.

George Ivașcu spune cum era Anghel Damian, în timpul facultății

George Ivașcu a lucrat la producția Clanul alături de foști studenți ai lui, dar și de Anghel Damian, pe care îl cunoaște, de asemenea de pe băncile facultății. Actorul spune că tânărul regizor al serialului Clanul a fost dintotdeauna extrem de muncitor.

Nu mă comport ca profesorul, suntem colegi foarte buni. Eu le spun să mă tutuiască și unii mă tutuiesc, alții spun: ‘nu, lasă așa, e mai simplu, ne e și nouă mai confortabil. Eu din punctul acesta de vedere nu impun o regulă a relației, ci pur și simplu prima relație este cea profesională, aia primează și cel mai important este că ne admirăm unii pe ceilalți, pentru că și eu îi admir pe ei foarte tare pentru faptul că ei, prin puterile lor, prin talentul lor, au reușit.” spune Ivașcu.

Despre Damian Anghel, George Ivașcu își amintește că a excelat și în timpul facultății.

„El era la fel de serios și la fel de împătimit de profesie. Aș putea spune că este un om care își dedică foarte mult timp profesiei, acum, iată și familiei, dar cu aceeași seriozitate. Anghel a fost printre premianții școlii.”, a menționat Ivașcu.

FOTO: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton