George Ivașcu, despre prestația lui Karmen Simionescu în serialul Clanul: „Ce mă surprinde este...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce crede actorul George Ivașcu, despre prestația lui Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, în serialul Clanul. George Ivașcu este unul dintre cei mai respectați actori din teatrul românesc, iar acum, publicul îi poate admira talentul și în serialul Clanul de pe PRO TV. Alături de George Ivașcu a jucat și Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Copilu Minune. Iată ce a declarat George Ivașcu, actor cu 30 de ani de experiență, despre apariția lui Karmen Simionescu în serialul Clanul, de pe PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce crede actorul George Ivașcu, despre prestația lui Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, în Clanul. George Ivașcu, 55 de ani, este unul dintre actorii veterani ai teatrului românesc, fiind atât, profesor la UNATC, cât și director de teatru, dar și ministru al Culturii, în 2018. George Ivașcu face parte din distribuția serialului Clanul de pe PRO TV, unde o are drept colegă de platou, pe Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Copilu Minune. George Ivașcu a rămas impresionat de fata lui Adrian Copilu Minune, pe care o descrie drept o persoană autentică, care s-a implicat cu tot sufletul.

karmen-simionescu-rupe-tacereakarmen-simionescu-rupe-tacerea

George Ivașcu, despre prestația lui Karmen Simionescu în serialul Clanul

George Ivașcu, pe lângă actor, are experiență și ca profesor formând generații de studenți în tainele actoriei. Ivașcu joacă în serialul Clanul, de pe PRO TV, alături de nimeni alta decât Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Copilu Minune. Ivașcu a avut numai vorbe de laudă la adresa lui Karmen Simionescu, chiar dacă aceasta nu are experiență în actorie.

Citește și: Karmen, fiica lui Adi Minune, despre depresia post-natală: „Simțeam ceva copleșitor ce nu știam cum să controlez'

Citește și: George Ivașcu împlinește astăzi 55 de ani. Actorul din serialul Clanul dezvăluie detalii din noul sezon: „Pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este…' / EXCLUSIV

În primul rând că am descoperit un om foarte mișto, foarte cald și deosebit de prietenos și cu un respect extraordinar față de profesie. Deci din punctul acesta de vedere, nu a fost nimic dificil. Ce mă surprinde foarte plăcut iarăși este cât de bine și onest și-a făcut profesia. Asta este remarcabil, pentru că un actor care încă nu are experiență de a fi autentic și de a fi acolo cu tot sufletul fără să încerce să fie mai bun sau să încerce să demonstreze ceva. Și cred că a reușit din punctul acesta de vedere performanța de a fi o actriță foarte onestă și care își duce rolul impecabil din punct de vedere al premiselor de rol.„, a declarat George Ivașcu, pentru Impact.ro.

George Ivașcu despre secretul căsniciei cu Alice Barb: „Îmi recunosc greșelile”

Actorul George Ivașcu trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu regizoarea Alice Barb. Cei doi s-au confruntat cu o mare cumpănă în 2008, când Alice Barb a intentat divorțul în 2008, însă la doar o lună după divorț, s-au recăsătorit. George Ivașcu a spus care este secretul mariajului cu Alice Barb și ce i-a făcut să treacă peste dificultățile apărute în cuplu.

„În primul rând aș putea spune că prin înțelepciunea lui Alice, pentru că ea fiind un om foarte echilibrat, a înțeles că zăbăuceala mea poate fi iertată sau scuzată, pentru că nu este făcută niciodată cu rea intenție, ci pur și simplu temperamentul meu este artistic. Deci, în primul rând, prin înțelepciunea lui Alice și, în al doilea rând, cred că prin respectul pe care i-l port. Și atunci întotdeauna îmi recunosc greșelile, pentru că din respect față de cine este și cum se comportă Alice cu mine, îmi dau seama că atunci când îmi spune ceva, nu o spune ca reproș, ci pur și simplu ca și „atenționare'.„, a mai adăugat George Ivașcu.

FOTO: PRO TV, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton