George Ivașcu s-a căsătorit de două ori cu Alice Barb, actuala lui soție: "Nu suntem perfecți". Care a fost motivul divorțului și cât au stat despărțiți

 Oana Pantazi
.

George Ivașcu s-a căsătorit de două ori cu Alice Barb. Carismaticul actor care îi dă viață personajului Pelicanu’, în serialul „Clanul”, de la PRO TV, are o carieră prodigioasă și poate tocmai de aceea viața lui personală nu a fost întotdeauna pe primul loc… Ar asta a dus, în primă instanță la divorțul de femeia iubită. Din fericire, cei doi sunt și astăzi împreună, căsătoriți a doua oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Are 56 de ani de viață și 31 de carieră și, probabil, s-ar putea scrie o carte și despre viața sa personală, care nu a fost lipsită de evenimente. În 2008, George Ivașcu și soția sa, actrița și regizoarea Alice Barb au divorțat, iar cel mai probabil de vină a fost workoholismul actorului, care și-a prioritizat profesia. Iată ce spune despre calitățile care sunt necesare pentru a menține o relație de cuplu!

0-333658-george_ivascu_alice_barb0-333658-george_ivascu_alice_barb

George Ivașcu s-a căsătorit de două ori cu Alice Barb, actuala lui soție

Azi au un mariaj fericit, echilibrat, iar problemele care au dus prima oară la divorțul lor, în 2008, par uitate. Cei doi sunt împreună din 1989 și au depășit problemele de cuplu împreună întotdeauna. În relația lor a existat însă și un moment dificil, pentru că actorul din „Clanul” a aflat din presă că soția sa divorțează… A urmat divorțul, dar la scurt timp a venit și împăcarea, așadar azi George Ivașcu și Alice Barb sunt tot împreună, la 35 de ani de când s-au căsătorit prima oară.

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că soția vrea să divorțeze: „Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și…'

Citește și: Lecția de viață primită de George Ivașcu de la Dem Rădulescu în studenție: „S-a uitat așa înțelept la mine'

Întrebat care este secretul unui mariaj de durată, George Ivașcu a dat un răspuns deloc surprinzător.

„În primul rând trebuie să-l respecți pe cel din fața ta, pentru că noi nu suntem perfecți. Suntem perfectibili și întotdeauna trebuie să-ți asumi atunci când greșești și să recunoști, din respect. Ce este foarte important, e sfatul pe care îl dădea și bunica: îngăduiți-vă copii!”, a spus actorul pentru FANATIK.

De ce au divorțat George Ivașcu și Alice Barb

Pentru actor, divorțul de soție a fost ca un duș cu apă rece, asta făcându-l să-și reconsidere prioritățile. George Ivașcu mărturisește că familia era ultima sa preocupare într-o perioadă extrem de plină pe plan profesional. Din fericire, la o lună de la divorț, cei doi s-au recăsătorit.

„Atunci construiam Teatrul Metropolis, iar ultima prioritate pe agendă era familia, din păcate. Sfatul meu este să nu uităm că, atunci când ne este greu, nimic nu-ți poate da liniște decât să ai un cuib, un loc. Asta a fost o lecție foarte importantă și matură pe care am primit-o.

Cum gestionăm crizele? Indiferent de mizele profesionale, de perioadă, niciodată nu trebuie să uiți să alternezi. Viața unui om este reprezentată prin respirație. Inspirăm, dar și expirăm. Trebuie să înveți să compensezi. Viața profesională e o miză, mai ales când ești tânăr, dar trebuie să înveți să gestionezi și să alternezi. Altfel, se produce un dezechilibru și nu e OK. Lupta cea mare a unui om este plină de vânturi, furtuni, dezechilibre continue, iar el trebuie să își găsească rostul de a echilibra. Era o vorbă: Nu mă întreba de câte ori am căzut, întreabă-mă de câte ori m-am ridicat”, a dezvăluit actorul într-un interviu pentru VIVA!

Acum, după 35 de ani împreună, George Ivașcu dezvăluie care este secretul unei căsnicii de invidiat.

„În primul rând, reușim pentru că Alice este un om deosebit de echilibrat și înțelept. Eu sunt mai ludic de felul meu, aruncat, hazardat… Alice știe să mă facă să mă echilibrez. Am nevoie de acest lucru. E simplu: ne apreciem unul pe celălalt. E foarte important să îl înțelegi pe cel de lângă tine, chiar și atunci când greșește, și să găsești formula de a-l ajuta să repare, nu de a-l arăta cu degetul. Reușim pentru că ne dorim foarte tare să ne sprijinim unul pe celălalt. Nu e o competiție niciodată între noi„, a conchis el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton