George Mihăiță, amuzat de replica lui Gigi Becali după ce l-a urmărit în serialul Clanul, în rol de mafiot: "Am fost la meciul FCSB și îmi spune..."

 Dumba Gabriela
.

George Mihăiță a dezvăluit ce replică i-a dat Gigi Becali, când l-a revăzut la un meci al FCSB, semn că milionarul este un fan al serialului Clanul, în care actorul joacă rolul unui infractor. Director al Teatrului de Comedie din București, George Mihăiță joacă rolul lui Bebe Măcelaru, liderul unei grupări mafiote, iar unele episoade din Clanul au fost filmate chiar la închisoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rolul lui Bebe Măcelaru i-a adus foarte mult succes lui George Mihăiță, care se numără deja printre cei mai apreciați actori din România, având la activ roluri în zeci de filme, seriale și piese de teatru. Artistul chiar a ajuns să fie oprit pe stradă de trecători și i s-a spus, la un moment dat, că este „cel mai iubit infractor”.

clanul-george-mihaita-marian-olteanuclanul-george-mihaita-marian-olteanu

Gigi Becali, fan al serialului Clanul, în care George Mihăiță joacă rolul unui mafiot

Fenomenul „Clanul' a luat o așa mare amploare, încât însuși Gigi Becali îl urmărește, dezvăluie George Mihăiță. Astfel, actorul a povestit cu ce replică l-a surprins  acesta, în momentul în care s-a întâlnit cu el pe stadion.

„Am fost la meciul FCSB și m-am dus la domnul Becali și îmi spune „Dar tu nu ești la pușcărie după câte ai făcut?'. Se uita la serial! (..) Am filmat de două ori la Rahova, a fost extraordinară experiența. Îmi spunea Anghel Damian că atunci când au filmat „Vlad' strigau, îi înjurau, aici erau cu noi 100%, de la „Tătuțu președinte' și ultima oară au spus „Nea Bebe, ne-ai ușurat pușcăria', a declarat George Mihăiță, potrivit spectacola.ro.

Mai mult, George Mihăiță a povestit că a fost de multe ori oprit și pe stradă de fani ai serialului Clanul, care l-au felicitat pentru rol.

„Mi-a spus cineva pe stradă „Sunteți cel mai iubit infractor'. Sunt 52 de episoade. Personajele negative sunt cel mai atractive pentru telespectatori, nu e pentru prima dată când joc un rol negativ. Marele merit nu este al meu, nu există, cu talent mai mult sau mai puțin, cel care te găsește și te ia într-un proiect (n.r. al lui e meritul), iar aici e meritul lui Anghel Damian, care e colegul meu la Teatrul de Comedie și care m-a văzut în multe roluri negative.

I-am spus lui Anghel Damian „Găsește o modalitate să mă împuști la finalul primului sezon că nu mai pot' (n.r. din cauza replicilor sale din film), dar după m-am obișnuit. Am lăsat tot, dacă nu am fost la ziua nepotului meu? Sașe – șapte ore pe zi învăț pentru mai multe episoade. Altfel, este îngrozitor de greu să întorci frazele, dar e atât de bine scris de Lia Bugnar', a declarat actorul George Mihăiță, la Știrile Pro TV.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune, după ce el i-a făcut plângere penală. Vila de la Snagov este vizată: „Este fără serviciu, nu mai are dreptul să antreneze…’

Citește și: Se redeschide ancheta în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce decizie au luat anchetatorii în privința soțului artistei, pianistul Codrin Nicoară

Citește și: De ce a refuzat George Mihăiță să joace în filmul Tati part-time și ce spune despre serialul Clanul: „Sunt legat de mâini și de picioare…'

Citește și: Cum se menține maestrul George Mihăiță în formă la 75 de ani: „Trebuie să fii atent cu viața. M-au întrebat de la producție, aproape speriați, dacă pot să…'

George Mihăiță, fascinat de serialul Clanul

George Mihăiță recunoaște că serialul Clanul a fost o surpriză foarte frumoasă pentru el, care nu ar mai fi crezut că mai poate fi surprins de un proiect cinematografic, după o carieră ce însumează zeci de roluri magistrale.

„După plată și răsplată, se strânge lanțul, îi pierd pe toți din jurul meu și rămâne doar Sergiu. Sunt convins că există oameni care văd partea bună din Bebe, principiile lui, că ține cu familia și îl scuză puțin, însă viața nu te iartă. Nu am crezut că la vârsta mea voi mai întâlni o familie, familia „Clanul'. Dacă simți voie bună în jurul tău, profesionalism, ești mult mai relaxat.

E pentru prima dacă când întâlnesc o familie unită, se vede că au mai lucrat împreună, parcă am filmat o viață întreagă împreună. Nu știu ce urmează, dar ceva va urma sau știu și nu pot să vă spun. E surpriză', a mai spus actorul.

Personajul Bebe Măcelaru nu este primul rol negativ al îndrăgitului actor. Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, este cel care și-a dorit foarte mult ca George Mihăiță să facă parte din distribuție.

Am mai jucat roluri negative. Ca dovadă, Anghel Damian e cel care a dorit ca eu să joc în acest serial, altfel nu apăream. Dar el s-a impus şi a spus: ‘Vreau să joace George Mihăiţă! A jucat o carte extraordinară şi a câştigat.', spunea George Mihăiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton