George Mihăiță a trecut printr-o întâmplare memorabilă cu regretatul Sergiu Nicolaescu: "Dacă într-o jumătate de oră nu sunteți la mine acasă..."

 Radulescu Ruxandra
.

George Mihăiță a trecut printr-o întâmplare memorabilă alături de Sergiu Nicolaescu. George Mihăiță, interpretul lui „Tătuțu' din serialul „Clanul', este un actor cu o vastă experiență pe scenă și în cinematografie. Acesta a avut onoarea de a-l cunoaște pe regretatul Sergiu Nicolaescu și de a lega o prietenie cu marele regizor. George Mihăiță a povestit recent un episod fabulos, alături de maestru, ce a avut loc chiar în noaptea de Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

George Mihăiță a trecut printr-o întâmplare memorabilă alături de Sergiu Nicolaescu. George Mihăiță a rememorat o experiență inedită, pe care a trăit-o alături de regizorul Sergiu Nicolaescu, ce i-a fost amic până la ultima suflare. Actorul a relatat că maestrul era un om solitar și că într-o noapte de Revelion acesta complet singur. Iată ce s-a întâmplat în acea seară, după ce George Mihăiță i-a telefonat lui Sergiu Nicolaescu.

george-mihaita-2george-mihaita-2

George Mihăiță a trecut printr-o întâmplare memorabilă alături de Sergiu Nicolaescu

George Mihăiță și-a exprimat recunoștința față de faptul că a avut ocazia de a-l cunoaște pe regizorul Sergiu Nicolaescu și de a face parte din cercul de prieteni ai acestuia. Actorul din Clanul a relatat o întâmplare inedită, povestind cum a reușit să-l scoată din solitudine pe bunul său prieten.

Citește și: George Mihăiță, despre replica premonitorie din „BD intră în acțiune' care i-a schimbat viața fiului său:'Eu să vorbesc în BD că știu jiu-jitsu și…'

Citește și: Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori:„Ele au observat talentul meu’

El era un timid și un singuratic, până s-a căsătorit vorbesc, după aceea n-am mai ținut legătura foarte strâns, decât pe platoul de filmare. Era ora 12 noaptea, pe 31 decembrie, eram cu Vladimir Găitan și cu Emil Hossu la mine acasă. Și îl sunăm pe Sergiu, «Să trăiți, la mulți ani, ce faceți?». El răspunde «Bine!».Întreb «Cu cine sunteți, domnul Sergiu?», zice «Singur!». «Domnul Sergiu, dacă într-o jumătate de oră nu sunteți la mine acasă, vă sar din toate filmele pe care le faceți în viitor!». A venit peste o jumătate de oră și a stat până la șapte dimineața. „, a declarat George Mihăiță, pentru CanCan.

George Mihăiță, despre Sergiu Nicolaescu: „Nici boem, nici petrecăreț”

George Mihăiță a mărturisit despre Sergiu Nicolaescu, că, în spatele imaginii de om dur, se ascundea o persoană întru totul dăruită municii sale. Actorul a mai adăugat că în viața personală, marele maestru era mai degrabă timid.

Eu am fost printre cei câțiva privilegiați care au fost prieteni în adevăratul sens al cuvântului cu Sergiu Nicolaescu. El era un timid, Sergiu Nicolaescu, dincolo de duritatea pe care o arăta în roluri și în viață.

Citește și: „Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi'. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Citește și: „A fost nevoie de oxigen’. Ce diagnostic a primit fiica Adelinei Pestrițu, după ce au stat o săptămână în spital. Vedeta și Zeny au fost externate

Nici boem, nici petrecăreț. Pentru el munca era totul. Era fanatic, foarte serios. Ridica tonul la echipă, dar nu la echipa artistică cât la cea tehnică. Normal că ritmul în care el filma, nu toți aveau forța pe care o avea el, mai ales când era ceva mai tânăr.” a mai declarat George Mihăiță despre Sergiu Nicolaescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton