Care este cea mai mare bucurie din viața lui George Mihăiță și ce spune despre serialul ”Tătuțu’”, al cărui protagonist este: ”Are deziluzii, oamenii îl trădează...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

George Mihăiță a vorbit despre rolul din serialul 'Tătuțu', a cărui acțiune are loc cu 20 de ani înainte de cea a serialului Clanul. În această producție, vom vedea un 'Bebe Măcelaru' diferit de cel pe care-l știm, cu multe calități și gesturi surprinzătoare. Marele actor susține că este nerăbdător să vadă cum va fi primit serialul și povestește că acest rol i-a schimbat viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După succesul înregistrat de Clanul', cu George Mihăiță cap de afiș în rolul magistral Bebe Măcelaru, zis și Tătuțu', Anghel Damian și Lia Bugnar au scris scenariul pentru producția Tătuțu', care prezintă formarea Clanului, acțiunea petrecându-se cu 20 de ani înainte de cea din serialul fenomen.

clanul-george-mihaita-marian-olteanuclanul-george-mihaita-marian-olteanu

Citește și: George Mihăiță, amuzat de replica lui Gigi Becali după ce l-a urmărit în serialul Clanul, în rol de mafiot: „Am fost la meciul FCSB și îmi spune…”

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Constantin va juca în serialul Tătuțu, alături de George Mihăiță. Actorul a făcut senzație în filmul Liceenii, în rolul lui Ionică

Citește și: Ramona Paun, detalii neștiute despre nunta cu nepotul lui George Mihăiță. Cum a urmărit familia din România ceremonia din America: „Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York, lucrurile s-au legat fantastic”

George Mihăiță, despre vacanțe și rolul din 'Tătuțu'

'Bebe Măcelaru' a fost un personaj atât de iubit încât marele actor George Mihăiță a ajuns să fie oprit pe stradă de trecători și chiar i s-a spus, la un moment dat, că este „cel mai iubit infractor'.

Acum, personajul care a făcut furori în România se întoarce în serialul 'Tătuțu', spre deliciul fanilor lui.

Ei bine, George Mihăiță a mărturisit, într-un interviu pentru Viva.ro, că a avut o vară plină din punct de vedere profesional și nu a prea avut timp de vacanțe. Îndrăgostit însă iremediabil de meseria lui, protagonistul nostru a dezvăluit că deplasările pentru spectacole sunt, pentru el, reale concedii.

'Toată viața am fost în vacanțe și concedii, dacă plec două-trei zile cu Maia Morgenstern într-un spectacol sau cu Bendeac în alt spectacol, alea, adunate, sunt concedii. Îmbin utilul cu plăcutul. Dar, bucuria cea mare e că pot fi pe platoul de filmare. Și faptul că stau toată ziua și învăț ore în șir e ca un concediu cu copiii, de care trebuie să ai grijă. Copiii de care trebuie să am eu grijă sunt scenariile.', a mai spus marele actor.

George Mihăiță: 'Bucuria mea este să pot să le fac cadouri celor dragi…'

George Mihăiță obișnuiește să le facă daruri celor dragi, așa încât, atunci când pleacă în vacanță sau în turnee cu piesele de teatru, alături de colegi, el cumpără diverse obiecte pentru a le dărui.

'De obicei, din deplasări, îmi cumpăr obiecte de îmbrăcăminte și de încălțăminte. Mă duc la shopping în orașele în care merg sau în țările în care ajung, dar bucuria mea este să pot să le fac cadouri celor dragi.', a mai povestit George Mihăiță.

'Tătuțu', la începutul misiunii lui, a avut rolul de a deveni interlop șef și acum își arată lucrurile frumoase

Despre personajul pe care l-a interpretat în serialul 'Clanul', de la Pro TV, actorul spune că, la început, Bebe Măcelaru avea o misiune, aceea de a deveni interlop. Acum, 'Tătuțu', cum i se mai spune acestuia, își arată principiile pe care le are. În paralel, Bebe Măcelaru are deziluzii, pentru că este trădat.

'Bebe Măcelaru, Tătuțu, la începutul misiunii lui a avut rolul de a deveni interlop șef și acum își arată lucrurile frumoase. Principiile pe care le are sunt apreciate de mulți, chiar de telespectatori. Și, el intră în tot felul de combinații, pe care poate nu și le-ar fi dorit cu 20 de ani în urmă.

Apar personaje noi, apar personaje vechi, intră în contact cu toate. Are deziluzii, oamenii îl trădează. Greșelile lui se răsfrâng asupra oamenilor din jur și așa mai departe.', a povestit George Mihăiță, pentru viva.ro.

Gigi Becali, fan al serialului Clanul, în care George Mihăiță a jucat rolul unui mafiot

Fenomenul „Clanul’ a luat o așa mare amploare, încât însuși Gigi Becali l-a urmărit, dezvăluie George Mihăiță. Astfel, actorul a povestit cu ce replică l-a surprins  acesta, în momentul în care s-a întâlnit cu el pe stadion.

„Am fost la meciul FCSB și m-am dus la domnul Becali și îmi spune „Dar tu nu ești la pușcărie după câte ai făcut?’. Se uita la serial! (..) Am filmat de două ori la Rahova, a fost extraordinară experiența. Îmi spunea Anghel Damian că atunci când au filmat „Vlad' strigau, îi înjurau. Aici erau cu noi 100%, de la „Tătuțu președinte’ și ultima oară au spus „Nea Bebe, ne-ai ușurat pușcăria’, a declarat George Mihăiță, potrivit spectacola.ro.

George Mihăiță: 'Personajele negative sunt cele mai atractive pentru telespectatori…'

George Mihăiță a povestit că a fost de multe ori oprit și pe stradă de fani ai serialului Clanul, care l-au felicitat pentru rol.

„Mi-a spus cineva pe stradă „Sunteți cel mai iubit infractor’. Sunt 52 de episoade. Personajele negative sunt cele mai atractive pentru telespectatori, nu e pentru prima dată când joc un rol negativ. Marele merit nu este al meu, nu există. Cu talent mai mult sau mai puțin, cel care te găsește și te ia într-un proiect (n.r. al lui e meritul). Iar aici e meritul lui Anghel Damian, care e colegul meu la Teatrul de Comedie și care m-a văzut în multe roluri negative.

I-am spus lui Anghel Damian „Găsește o modalitate să mă împuști la finalul primului sezon că nu mai pot’ (n.r. din cauza replicilor sale din film), dar după m-am obișnuit. Am lăsat tot, dacă nu am fost la ziua nepotului meu? Sașe – șapte ore pe zi învăț pentru mai multe episoade. Altfel, este îngrozitor de greu să întorci frazele, dar e atât de bine scris de Lia Bugnar’, a declarat actorul George Mihăiță, la Știrile Pro TV.

Foto: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton