George Ogăraru are 6 copii și iubește de 21 de ani aceeași femeie: "Mai îndrăgostit ca niciodată". Fostul fotbalist a dezvăluit secretul unei familii fericite

 Dumba Gabriela
.

George Ogăraru a devenit, anul trecut, tată pentru a șasea oară, iar zilele trecute anunța, cu bucurie, că a împlinit 21 de ani de căsnicie alături de soția lui, Andreea. Și dacă fotbaliștii din generația lui au divorțat deja de câteva ori până la această vârstă sau au ales să nu se căsătorească niciodată, George Ogăraru este un familist convins și declară că este mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Căsătoriți din 2003, Andreea (42 de ani) și George Ogăraru (44 de ani) s-au cunoscut pe vremea când fotbalistul juca la Steaua, iar ea făcea partea din trupa de dansatoare a emisiunii „Surprize, surprize'. Au șase copii împreună, dintre care cel mai mare este Eric, în vârstă de 21 de ani.

1-1096×1536-11-1096×1536-1

Andreea și George Ogăraru, secretul unei familii fericite după 21 de ani

Andreea, soția lui George Ogăraru, s-a îndrăgostit de fostul fotbalist pe când acesta juca la Steaua. Soarta i-a adus împreună și au știut din prima clipă că sunt făcuți unul pentru celălalt.

În 2006, Andreea și George s-au mutat în Olanda. Acolo, aceasta și-a construit o carieră de succes în lumea managementului sportiv. A plecat din țară cu o licență în Relații Publice, de la Universitatea din București, iar în Olanda a făcut un master la Institutul Johan Cruyff și era account executive la Amsterdam Arena. George a jucat la Ajax Amsterdam între 2006 și 2010.

Între timp, au devenit părinții a șase copii, iar cel mai mic s-a născut anul trecut.

Nu pot fi ferit de ispite. Ispitele vor veni, mai devreme sau mai târziu. Vor veni! Trebuie doar să fie ei pregătiţi, să le poată decoda şi să le poată gestiona. Și apoi, pentru orice fel de ispită, există și un leac. Pentru că aşa este lumea aceasta în care trăim, şi e important să înţelegem că nu putem să-i ferim la nesfârşit pe copii. Şi, dacă îi tot ferim, iar ei vor fi nepregătiţi, există mari şanse să sfârşească prin a fi foarte răniţi, iar noi să nu mai putem să mai reparăm nimic atunci. Aşa că mai bine prevenim„, spunea George Ogăraru, într-un interviu pentru familiaortodoxa.ro.

Fostul fotbalist a fost completat de soția sa, Andreea:

Mai este un aspect des­pre care noi uităm, deşi suntem oameni din Biserică. O ispită la vremea ei, în care omul cade, cu îngăduinţa Dom­nu­lui, poate să-l ajute ca pe viitor să se ridice cu mult mai mult. Nu înseamnă neapărat că el va rămâne în căderea respectivă. În ecuaţia aceasta a mântuirii, în iconomia pe care Dumnezeu o stabileşte pentru noi, poate să fie de folos o cădere mai mică la un moment dat, care mai târziu să te ferească de o cădere mai mare. Deci nu căderea în sine este problema.

Noi nu ne ferim copiii de ispite, ci prezentăm ispitele, stu­diem despre ele, vedem care ar putea avea influenţă asupra noastră, unde e punctul nostru slab ‒ pentru că tu, dacă vezi că ai o înclinaţie către un anumit tip de ispită, atunci trebuie să-ţi dai seama: „A, deci am problema asta! Înseamnă că eu trebuie să mai lucrez pe partea asta!'. Pot să lucrez sau pot să nu lucrez, pot să compensez cu altceva.”

Citește și: Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată'

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie’

Ce fel de părinți sunt Andreea și George Ogăraru pentru cei șase copii ai lor

Andreea și George Ogăraru au șase copii, cel mai mare având 21 de ani, iar cel mai mic un an. De aceea, fiind o diferență de vârstă atât de mare între copii, pot apărea conflicte în familie, iar fostul fotbalist explică în ce măsură le acordă libertate copiilor.

Copiii noștri nu cer prea multe de la noi, nu-s aşa de pretențioși. Și le oferim libertate în măsura în care nu depășesc anumite limite. Mă gândesc la Natalia acum, care are şaisprezece ani și jumătate: libertatea pe care ea o cere este să fie artist la Opera Comică pentru copii, și pentru asta munceşte de dimineaţă până seara.

Alte libertăţi? Mai cere câteodată să iasă cu un grup de prieteni, dar se plimbă în parc sau îi chemăm la căsuţa noastră de vacanţă, şi activităţile lor sunt absolut inocente şi minunate: cântă împreună, gătesc împreună, facem jocuri, iar copiii nu se feresc de noi, ba chiar ne caută cei din anturajul Nataliei. Deci până acum n-am fost în situaţia să ne ceară tipul acela de libertăţi sau de drepturi care să fie în afara principiilor noastre şi să ne dea peste cap„, spunea Andreea Ogăraru.

George Ogăraru este foarte mândru de copiii lui și mai mult decât fericit că băiatul cel mare a mers pe calea bisericii:

„Băiatul nostru cel mare, Eric, a rămas singur la Iaşi din clasa a zecea. Era înscris la Liceul Ortodox „Varlaam Mitropolitul' și nu a vrut sa-și schimbe colegii. Noi, când ne-am întors din Olanda, am făcut acest popas la Iaşi, tocmai pentru ca şi ei să cunoască tradiţiile în care am crescut noi şi felul de a sărbători aceste tradiţii în zona Moldovei. Am mers pe la mănăstiri și s-a lipit foarte mult de Eric această zonă, a rezonat cumva cu firul nostru genealogic.

Pentru că şi eu, copilărind acolo, la fel ca Andreea, şi ea născută tot în zona Moldovei, am avut o atracţie pentru această zonă, care a descins şi către el. Şi i-a plăcut foarte mult şi a rămas, iar noi am avut încredere să-l lăsăm singur la Iaşi din clasa a zecea. Acum e student la Limbi Străine, tot la Iaşi, în primul an. Este și solist vocal în două trupe. Deci are această libertate, însă ne auzim zilnic. auzim zilnic„.

De multe ori, copiii sunt doar un rezultat al unui mediu toxic, care le otrăveşte sufletele. Şi aici greşeala nu este doar a şcolii, şi nu este doar a anturajului, şi nu este doar a părinţilor, ci este un cumul de factori. Dacă intrăm în sufletul lor, lucrurile se rezolvă de la sine, şi mult mai repede decât reacţionând la stimulii pe care ei ni-i dau„, este de părere Andreea Ogăraru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton