George Restivan susține că a plecat din România din cauza amenințărilor: "Am luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur". Reacția Adrianei Bahmuțeanu

 Dumba Gabriela
.

George Restivan continuă seria acuzațiilor dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu și susține că a plecat din România din cauza amenințărilor, lăsând de înțeles că persoane din anturajul fostei iubite i-au vrut răul. Fără a menționa cine anume l-a amenințat, George Restivan mai spune că a luptat singur pentru căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit acum câteva luni, deși se logodiseră și pregăteau nunta. În timp ce Bahmu evită să arunce cu noroi în relația cu George și s-a rezumat în a declara că au stabilit de comun acord să se despartă, fostul iubit a făcut mai multe declarații grave.

adriana-bahmuteanu-4adriana-bahmuteanu-4

George Restivan, despre amenințările care l-au făcut să plece din România

George Restivan a vorbit din nou despre despărțirea de Adriana Bahmuțeanu, povestind că separarea a intervenit din cauza plecării sale în America. George Restivan spune că s-a simțit amenințat primind un email în care i se sugera să părăsească România și să plece în America, împreună cu fiul său de 12 ani, Blake.

„Reporter: Când v-ați despărțit de fapt, tu și Adriana Bahmuțeanu și vi s-au schimbat prioritățile?

George Restivan: Despărțire nu! A fost o plecare inevitabilă, din cauza amenințărilor! Primul lucru care m-a interesat când am cunoscut-o pe Adriana a fost să-i cunosc anturajul ca să știu cu ce influențe externe am să mă confrunt. Motivul era să îmi protejez căsnicia!

Reporter: Era vorba să faceți și nunta anul acesta! Ați avut divergente în acest sens?

George Restivan: Nunta, nunta a fost primul loc! În momentul când negociam să nu ne întoarcem la București. Nunta trebuia amânată pentru faptul că nu doream să ne întoarcem la București și căutam calea cea bună cu Adriana. Am încercat și luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur!', a spus George Restivan, potrivit Click.ro.

George Restivan susține că plătise deja și o croazieră în valoare de 4000 de dolari, pentru 4 persoane, în perioada 23-30 noiembrie 2024, ce avea ca itinerariu plecarea în Long Beach-Los Angeles cu oprire în câteva stațiuni din Mexic, Puerto Vallarta, Mazatlan și Cabo San Lucas.

Avem și o croazieră plătită pentru noiembrie, pentru Blake, Maximus, mama mea și eu. Maximus suferă enorm pentru că tatăl lui nu l-a mai lăsat la mine, unde noi toți îl așteptam cu drag„, a mai spus George Restivan. Adriana nu mergea în croazieră pentru că, spune bărbatul, „era ocupată cu alegerile”.

Citește și: „Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu: „Numele meu este o marcă înregistrată’. Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Gabi Bădălău

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie lăsată în pace

După ce George Restivan a dezvăluit că au existat certuri între fiul său și al Adrianei Bahmuțeanu și a făcut o serie de acuzații grave la adresa ei, Bahmu i-a transmis fostului soț să nu mai vorbească despre ea și familia ei și să renunțe la „circ'.

„Noi ne-am despărțit, eu i-am transmis că îmi doresc o despărțire amiabilă și l-am notificat să nu mai facă referiri la viața mea privată și ce se întâmplă aici în casă la copiii mei, eu nu-mi las copiii în România ca să mă mut în America, asta i-am spus și lui George și cu asta punct.

Mai mult decât atât sunt lucruri private din viața de familie, există rivalitate paternă, există frați de sânge care se mai ciondănesc, rolul părintelui e acela de a ghida copilul, de a educa copilul, îl corectează când copilul greșește.

Certurile între copii sunt inevitabile, mai ales într-o familie recompusă, există certuri între copii. Nu văd care e problema și nu văd de ce toată lumea e vinovată. Eu vreau să înceteze cu acest circ. Îi fac apel public și o notificare publică să înceteze în a mai spune lucruri despre viața de familie și despre copiii mei', a declarat Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton