De ce George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, s-a întors în America: "Îi pare rău că a plecat, vorbim de 100 de ori pe zi"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, s-a întors în America. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au făcut nunta anul trecut, însă au început anul 2024 departe unul de celălalt, pe două continente diferite. Soțul Adrianei Bahmuțeanu a fost nevoit să se întoarcă în America, iar vedeta a spus și motivul plecării acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan trăiesc o poveste de iubire unică. Cei doi au decis să-și refacă viața, deși fiecare a trecut prin câte un mariaj care, din nefericire s-a sfârșit. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au devenit soț și soție anul trecut și s-au mutat împreună cu fiul cel mic al bărbatului, formând o adevărată familie. Iată că George Restivan a fost nevoit să se întoarcă în America pentru cel puțin o lună, însă menține constant legătura cu soția sa. Iată ce se întâmplă în relația dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și de ce a plecat acesta în America.

interviu-la-dublu-cu-adriana-bahmuteanu-si-sotul-ei.-cine-e-sef-in-casa-si-ce-au-sa-isi-reproseze-imi-zice-sa-imi-iau-telefonul-cu-mine.-video-exclusiv-1-1024×576-1interviu-la-dublu-cu-adriana-bahmuteanu-si-sotul-ei.-cine-e-sef-in-casa-si-ce-au-sa-isi-reproseze-imi-zice-sa-imi-iau-telefonul-cu-mine.-video-exclusiv-1-1024×576-1

De ce George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, s-a întors în America

Nici bine n-a început anul, că George Restivan și Adriana Bahmuțeanu trebuie să stea departe unul de celălat o vreme. Partenerul de viață al lui Bahmu trebuie să se ocupe de afacerile pe care le deține peste Ocean, așa că el și soția se vor afla pe continente diferite pentru cel puțin o lună. Bahmuțeanu nu este în mod special deranjată de acest aspect, întrucât nu este pentru prima dată când soțul ei trebuie să se deplaseze peste hotare, pentru a-și rezolva treburile.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: „Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie…'

Citește și:Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…'

Citește și: Ramona Olaru și Gabi Bădălău, surprinși împreună într-un club din Capitală, fără Bianca Drăgușanu. Cum au fost fotografiați

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime din restaurant cu Monica, filmate prin gaura cheii: „I-am spus: Ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. M-am gândit că…”

„Este în America, are niște afaceri. E bine, vorbim de 100 de ori pe zi la telefon. E ok. Ar fi vrut și el să prindă frigul ăsta, îi pare rău că a plecat. Se întoarce peste o lună, o lună și jumate. Am mai stat așa', a precizat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Wowbiz.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost căsătoriți și au divorțat de cinci ori. Ulterior, cei doi au decis să se despartă definitiv, iar în prezent cu căsătoriti cu alti parteneri. Au împreună doi băieți, iar legea a decis ca ei să locuiască cu tatăl lor. Cu toate astea, fiul lor cel mic, Eduard nu vrea să mai locuiască cu Silviu Prigoană și dorește să se mute la mama lui. Adriana Bahmuțeanu susține că fostul ei partener este agresiv cu băieții.

Mai mult, jurnalista spune că Silviu Prigoană refuză ca fiul lui să primească un tratament prescris de medic. Din acest motiv, cei doi vor ajunge, din nou, la tribunal. 

‘Nu este de acord cu niciun tratament medical și am scrisoare medicală în care medicii recomandă asta. Și-atunci, de-asta am și ajuns la tribunal.’, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit playtech.

Jurnalista susține că este nevoită să stea departe de cei doi copii, deși unul dintre ei își dorește să locuiască cu ea. În ceea ce privește refuzul lui Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a spus:

Nu dorește să discute cu mine, și cu siguranță este supărat pe Edy. Dar, dacă copilul se simte mai bine la mine, putea să înțeleagă..Eu ce să-i fac copilului, dacă vrea să stea la mine? Ce să-i fi spus, nu te primesc, sau ce să-i spun?’.

FOTO: Facebook Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton