"Nu am avut acces la apă potabilă, aduceam de la Dunăre. Mergem cu căruța...". George Tănase, fostul concurent de la America Express, a avut o copilărie marcată de lipsuri

 Radulescu Ruxandra
.

George Tănase, fostul concurent de la America Express, a avut o copilărie marcată de lipsuri. George Tănase și Ionuț Rusu sunt cei doi comedianți care au făcut echipă la America Express 2023. În cadrul unei probe, înainte de a fi eliminat, George Tănase a mărturisit că a trăit o copilărie foarte grea și nu avea acces nici măcar la apă potabilă. Iată dezvăluirile prezentatorului despre viața sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Tănase de la America Express a avut o copilărie marcată de lipsuri. Una dintre cele nouă echipe de vedete de la America Express 2023 a fost formată din George Tănase și Ionuț Rusu. Echipa de comedianți a fost supusă unei probe, în care erau nevoiți să aducă mai multe butoaie cu apă potabilă unor familii. Acest moment i-a adus amintiri dureroase lui George Tănase, care a mărturisit că a suferit din cauza sărăciei în perioada copilăriei și nu avea acces la apă potabilă. George Tănase și Ionuț Rusu au fost eliminați din competiție în ediția cu numărul 19.

img-19img-19

George Tănase de la America Express a avut o copilărie marcată de lipsuri

America Express 2023 testează nu numai capacitățile fizice ale concurenților, ci le pune la încercare și emoțiile. În timpul unei probe, în care echipele trebuiau să ducă butoaie cu apă potabilă unor familii, George Tănase, fostul concurent de pe Drumul Soarelui, a mărturisit că înțelege prin ce trec oamenii care trăiesc în astfel de condiții. Acesta a menționat că în copilărie nici el nu avea acces la apă potabilă, familia sa fiind nevoită să care apă tocmai de la Dunăre.

Citește și: Ionuț Rusu și-a adus aminte de Viviana Sposub la America Express 2023: „Nici aici nu scap…”. George Tănase a izbucnit în râs

Citește și: Ce se întâmplă astă seară la America Express 2023. George Tănase: „A fost o durere cum n-am mai trăit niciodată…”

Citește și:Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf: ‘Îmi asum totul, nu mă ascund. Lupt ca un războinic pentru…’

Citește și;Dorian Popa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan: „Recunosc, am consumat cannabis. Am greșit indiscutabil'

„Eu când eram mic nu am avut acces la apă potabilă și eram nevoit să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari, și să aducem de la Dunăre. Încărcam, le aduceam înapoi, cu alea spălam covoarele, preșurile, hainele, din apa aia mai fierbeam și făceam mâncare! Nu am avut (n.r. apă potabilă)', a povestit comediantul la America Express.

Este oribil să nu ai acces la toate resursele astea cu care ne-am obișnuit, mai ales prin prisma faptului că noi am avut-o mereu', a empatizat și Ionuț Rusu.

Hai că ne facem firmă de apă acasă. Apă potabilă', a spus Ionuț Rusu. „Ne facem', a confirmat George Tănase.

George Tănase, despre prietenia cu Ionuț Rusu

George Tănase a scris un mesaj pe Instagram, despre participarea la America Express, sezonul 6. Actorul de comedie le-a dezvăluit fanilor săi că a venit momentul să îl cunoască așa cum este cu adevărat. De asemenea, acesta a vorbit și despre prietenia cu Ionuț Rusu, partenerul său de la America Express.

Hei, hei, dragii moșului…A sosit momentul ca băieții să devină bărbați și să plece într-o călătorie de neuitat, America Express. Pentru noi această emisiune e singura șansă de a mai deveni responsabili în viața asta și momentul ideal să ne facem tații mândri. Vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Ce știm sigur e că voi veți vedea pentru prima oară ce se ascunde cu adevărat în spatele Sketch-urilor, a personajelor sau a glumelor. Vom fi noi așa cum probabil nici noi nu ne-am mai văzut până acum.

Ionuț Rusu e partenerul ideal pentru mine pentru că jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și mereu am tratat cu umor perioadele grele. Deci, ce se poate întâmpla rău, să ne imităm unul pe celălalt? Să ne luăm la mișto? Să ne batem? Nicio șansă, (Ionuț e prea puternic pentru mine ).Mergem cu Dumnezeu înainte! Vă îmbrățișăm!’, a scris George Tănase pe Instagram.

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați în ediția de miercuri, 15 noiembrie, după ce au pierdut la cursa pentru ultima șansă. Ceilalți concurenți au părut destul de afectați de eliminarea lor. Înainte ca Irina Fodor să le anunțe soarta în competiție, Romică Țociu spunea că a pariat pe ei la cursa pentru ultima șansă, pentru că se aștepta ca ei să ajungă primii.

Ionuț Rusu și George Tănase s-au arătat și ei impresionați de discursurile colegilor de emisiune. Când au aflat că sunt eliminați, aceștia le-au mulțumit și au încercat să-și ascundă supărarea.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!‘, au spus Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express.

FOTO: FAcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton