Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani. Ce mesaj dureros a postat cântăreața

.

Georgia Holt, mama lui Cher, s-a stins din viață la 96 de ani. Actrița, cântăreața și modelul Georgia Holt a decedat pe 10 decembrie, iar anunțul trist a fost făcut de fiica ei, pe pagina de Twitter. Cher anunța la începutul lunii septembrie, că mama sa a fost internată în spital cu pneomonie și suferă de probleme de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Cher, celebra actriță, cântăreață și model american, Georgia Holt, a murit la vârsta de 96 de ani. În urmă cu trei luni, Cher anunța pe rețelele de socializare că mama sa are probleme de sănătate și a fost internată în spital. În ultimii ani, artista în vârstă de 76 de ani, a încercat să o ferească pe mama ei de COVID-19.

A MURIT MAMA LUI CHERA MURIT MAMA LUI CHER

Celebra artistă trece prin momente dureroase. Cher avea o relație strânsă cu mama sa, iar în 2013 i-a adus un omagiu celei care i-a dat viață. Cântăreața a lansat un documentar intitulat Dear Mom, I love Cher. Filmul detaliează copilăria lui Holt în Arkansasa, dar și cariera ei de cântăreață. Mama lui Cher a trecut prin numeroase drame de-a lungul anilor.

Citește și:La 76 de ani, Cher are o relație cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani:”Dragostea nu știe matematică”

Citește și:Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru fiul ei. Ce i-a transmis lui Nicholas de ziua lui:”Zâmbetul și iubirea…”

Citește și:Denise Rifai a primit o ofertă din partea Pro TV. De ce a refuzat să lucreze alături de Andreea Esca:”N-am spus asta niciodată nimănui”

Citeste si:Geta Sterp, decizie neașteptată după nunta cu Sebastian Crăciunescu.Sora lui Culiță Sterp a făcut acum anunțul: „E greu, nu pot”

Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani

Cântăreața, actrița și modelul american Georgia Holt, s-a stins din viață la vârsta dde 96 de ani. Mama lui Cher a murit pe 10 decembrie, iar anunțul trist a fost făcut de starul internațional pe Twitter. „Mama a murit', a scris Cher pe rețelele de socializare. Cântăreața de 76 de ani, anunța în luna septembrie că mama sa a fost internată în spital cu pneumonie. „Mama este bolnavă tot timpul. Tocmai a ieșit din spital. A avut pneumonie„, a scris vedeta.

Ulterior, Cher le-a mulțumit fanilor pentru că sunt alături de mama lor prin rugăciunile lor. Mai mult, artista i-a asigurat că aducerea mamei sale acasă a fost cel mai bun lucru pentru ea. În 2013, Cher i-a adus un omagiu mamei sale, Georgia Holt, lansând filmul Dear Mom, I love Cher. Filmul descrie copilăria regretatei artiste, dar și cariera de actriță în Los Angeles.

Cher și mama sa, Georgia Holt, aveau o relație specială

Georgia Holt și fiica sa, Cher, aveau o relație specială. Pe lângă faptul că amândouă arătau incredibil, sfidând timpul, Cher și Georgia aveau o relație apropiată. Mai mult, Cher a dezvăluit în nenumărate rânduri că mama sa a fost cel mai bun exemplu și cea care a sprijinit-o în toți acești ani.

 „Mereu m-am simţit ca o maşinuţă din aceea electrică. De câte ori m-am izbit de un perete, pur şi simplu m-am redresat instantaneu şi am luat-o pe altă cale. De la mama am asta., mărturisea Cher.

Georgia Holt a născut-o pe Cher la vârsta de 19 ani

Georgia Holt s-a născut în 1926, în Arkansasa și are o poveste de viață impresionantă. Georgia a născut-o pe Cher la vârsta de 19 ani, având o copilărie traumatizantă. Tatăl său a avut probleme grave cu alcoolul, iar Georgia a suferit foarte mult în urma acestui lucru. La 19 ani s-a îndrăgostit de un tânăr dependent de jocuri de noroc, cu care a rămas însărcinată. Deși a recunoscut că a vrut să facă întrerupere de sarcină, s-a oprit în ultima clipă. Așa a venit pe lume Cher.

Pentru că a fost nevoită să muncească mult, Georgia a plasat-o pe Cher într-un orfelinat catolic. Atunci când a vrut să o ia înapoi i s-a spus că nu este capabilă să-și crească copilul singură și a fost somată să-și dea copilul spre adopție. A durat șase luni până când Georgia și-a luat fiica înapoi. Georgia Holt a spus într-un interviu că a avut șapte căsnicii cu șase bărbați. 'Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des.'

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton