Georgiana Lobonț a aflat că a pierdut sarcina de față cu cei doi copii: „Creierul meu nu putea să accepte că nu mai am în burtică bebelușul. Inimioara nu mai bătea"

.

Georgiana Lobonț a trecut în urmă cu un an printr-un moment cumplit. Artista a pierdut o sarcină și această tragedie i-a frânt pentru o vreme aripile. Georgiana Lobonț mersese cu copiii și cu soacra ei la medic. Urma să facă o ecografie și cei mici să își vadă frățiorul sau surioara, dar nu au mai ajuns să facă asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Clipele acelea de fericire s-au transformat brusc într-un calvar. Solista a aflat că a pierdut sarcina chiar în prezența celor dragi. Copiii i-au fost alături și au susținut-o. I-au spus că aceste lucruri se mai întâmplă, pentru că îl auziseră pe medic. A fost un episod dificil, dar familia și proiectele pe care le avea au ajutat-o să lase totul în urmă.

georgiana lobont 54georgiana lobont 54

Georgiana Lobonț a trecut printr-o suferință cumplită atunci când a aflat că inima bebelușului ei nu mai bate.

„Creierul meu nu putea să accepte că nu mai am în burtică bebelușul. Întărirea mea cea mai mare au fost copiii. Nu știu cum s-a întâmplat că am mers la spital cu copiii și cu mama Nico, cu soacra mea. Copiii să vadă bebelușul, să vadă frățiorul, să asculte inimioara. Vestea am primit-o de la domnul doctor cu copiii de față și cu buni. Inimioara nu mai bătea. Copiii au fost pentru mine cea mai mare putere. Irina a zis: „Mami, dar nu e nimic, bine că ne ai pe noi și nu suntem noi morți'. Așa a zis Irina, care avea 4 ani. Edi a spus: „Mami nu e nimic, se mai pierd, ceva de genul, că mameletrec prin lucrul ăsta', că îl auzise pe doctor înainte', a mărturisit Georgiana Lobonț în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: Ioana Zamfir, ispita de la Insula iubirii, a avut o viață de coșmar. A fost abuzată și bătută de mai mulți bărbați: „Avea 40 de ani atunci, a vrut să se asigure că nu o să spun nimănui”

Citește și: Nicu Alifantis, decorat de Casa Regală, în grad de Cavaler: „Sunt deosebit de emoționat, nu am mai primit până acum așa ceva”

Citește și: Cine este Ibrahim Ibru. A divorțat de Raluca Pastramă după doi ani de căsnicie și au o fiică împreună / Ce job are și din ce câștigă bani

Citește și: Luca Reghecampf a răbufnit la adresa Anamariei Prodan: „Să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu. Nu sunt fiul ei, am o singură mamă”

Citește și: Andreea Răducan povestește cum tatăl ei i-a insuflat pasiunea pentru gimnastică: „A considerat educația prin sport una necesară și potrivită pentru copii. Mie mi-au atras atenția bârna și, mai apoi, o groapă cu bureți…” / EXCLUSIV

Ce sacrificii a făcut Georgiana Lobonț ca să cunoască succesul

Georgiana Lobonț a făcut sacrificii ca să devină cunoscută. Artista și soțul ei au investit toți banii în muzică și au riscat totul atunci când au pășit pe acest drum. Rareș e fiu de preot, a studiat Stomatologia, dar azi e impresarul artistei.

Eram cumva inconștienți, entuziasmați, dornici să devenim cineva, să evoluăm, să avem succes, să avem evenimente, să ne meargă bine. Cred că am fost un pic luați de val. Valul tinereții și nebunia asta ne-au prins. Și am investit banii. Am vândut apartamentul și toți banii pe care i-am luat pe el i-am investit în muzică, în albume. Am făcut patru albume de muzică populară, ne-am cumpărat boxe, sistemul nostru de sonorizare pentru evenimente. Ne-am cumpărat lumini, schele de lumini, mașină de gheață carbonică. Noi mergeam, la un moment dat, cu toate aceste servicii. Vreo doi ani el m-a filmat. Mi-am făcut singură toate videoclipurile. Banii i-am organizat așa frumos, i-am investit doar în lucruri care ne puteau ajuta în acel moment, în domeniul acesta artistic. Deși nu aveam cunoștințe mari, ne-am dus înainte cu toată încrederea unul în celălalt și iată că am reușit', spunea Georgiana Lobonț pentru Viva.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton