Georgiana Lobonț, atac dur pentru Armin Nicoară după ce i-a spus că-i este datoare: ”Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Telenovela continuă...”

.

Georgiana Lobonț, atac dur pentru Armin Nicoară după ce i-a spus că-i este datoare. Armin Nicoară și Georgiana Loboț țin primele pagini ale ziarelor de câteva zile, fiind protagoniștii unui amplu scandal. Totul a început în momentul în care saxofonistul a spus despre nașa lui, Georgiana Lobonț, că-i este datoare cu o sumă mare de bani pe urma unei colaborări. De aici, lucrurile s-au complicat, astfel că acum și-au aruncat cuvinte dure în fața tuturor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț nu a acceptat ca imaginea să-i fie stricată de finul ei, Armin Nicoară, pe urma scandalului legat de bani, astfel că a intervenit imediat. Artista și-a spus punctul de vedere, explicând că nu este datoare nimănui, ci a fost vorba despre o colaborare. Părea că lucrurile s-au liniștit, precizând că atât Claudia Puican, cât și Armin Nicoară, au sunat-o pentru a își cere scuze.

lobont7-1lobont7-1

Citește și: Scandal monstru între Georgiana Lobonț și finul ei, Armin Nicoară, din cauza banilor: 'Am fost sunată să-mi zică că mă iubește, apoi că sunt datoare. Tu o iubești pe Vlăduța Lupău…' / Claudia Puican a intervenit

Citește și: Ce tarif au Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la nunți: 'Ele rup, acolo, în Ardeal, au toate evenimentele. Mirii își fixează nunțile după cum au ele liber' / Cele două artiste sunt certate de 2 ani

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: 'Anunț cu mândrie cel mai epic…'

Citește și: Dinu Maxer, după ce tatăl Deei i-a adresat vorbe dure: „Pentru mine a fost un mare șoc, a fost deplasat. Eu chiar nu sunt fițos”

Georgiana Lobonț, atac dur pentru Armin Nicoară după ce i-a spus că-i este datoare

Au trecut doar câteva ore de atunci și lucrurile s-au complicat foarte tare. Discuția și glumele au degenerat, astfel că după ce Armin Nicoară a continuat să facă numeroase declarațiile despre cum au colaborat iar nașa lui îi este datoare, Georgiana Lobonț a răbufnit. Fără a ezita, artista nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic, astfel că a povestit pe larg despre ce colaborare este vorba, însă nu s-a abținut nici de la cuvintele jignitoare la adresa saxofonistului.

„Frustrarea și răutatea au ieșit la suprafață și azi. Telenovela continuă. Din acest moment, pentru mine acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea. Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi.

Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine ca cealaltă, pentru că ăsta e firescul. Dar la el nu este problema de bani, dar tot de bani vorbește.

I-am zis aseară când m-a sunat să-și ceară scuze să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit pentru că eu NU SUNT DATOARE NIMĂNUI, mă repet. Azi a intrat în emisiune ca să repete ce a zis ieri. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ și să se victimizeze, dar fără motive, mereu menționând de mine în orice subiect.„, este mesajul scris de Georgiana Lobonț pe paginile ei de socializare, drept răspuns la acțiunile finului ei, Armin Nicoară.

Georgiana Lobonț: 'Nu mă las călcată în picioare și dacă este nevoie o să ajung și pe alte căi'

Georgiana Lobonț a spus clar că nu este datoare nimănui, explicând că și dacă era adevărat ceea ce declara Armin Nicoară, lucrurile trebuiau să fie discutate în familie și nu în văzul tuturor. De asemenea, susține că finul ei face aceste lucruri doar pentru reclamă și pentru a căuta atenția publicului, încercând să-i strice imaginea și să o înjosească. Georgiana Lobonț a declarat că nu mai are nevoie de astfel de persoane în jurul ei, fiind hotărâtă să acționeze și pe cale legală privind acest scandal pentru a-și apăra imaginea.

„Noi am fost chemați la nuntă, iar toate cheltuielile au fost suportate de noi, nu de el sau de altcineva, peste 5.000 de euro, dar asta nu mai are importanță. Nedormită și venită de pe drumuri, fără copii, am plecat pentru că a făcut scandal că noi nu vom fi prezenți, deși i-am zis că vom merge în România.

Piesa de pe canalului lui, „Show', este creată de mine integral, așa cum el a creat prima noastră melodie folclorică. Suntem chit în tot ce am făcut! Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici, dar nu mă las călcată în picioare și dacă este cazul o să ajung și pe alte căi ca să mă apăr și să-mi cruț demnitatea și imaginea,' a continuat Georgiana Lobonț, într-un insta-story.

Georgiana Lobonț, sătulă de victimizarea lui Armin Nicoară

Declarațiile neașteptate ale Georgianei Lobonț nu se opresc aici. Tot public a spus și faptul că de fiecare dată când este invitat într-o emisiune, Armin Nicoară aduce numele ei în discuție, ceea ce o deranjează. Artista a precizat că s-a săturat de 'glumele lui proaste', continuând că este foarte supărată pe el și acțiunile sale.

„M-am săturat de glumele lui proaste, de poveștile lui despre mine. De ce nu m-ai sunat să-mi zici că tu consideri că își sunt datoare cu bani și-ți trimiteam banii?????

Chiar trebuia să știe toată țara treaba asta? Eu mereu te-am ascultat și te-am sfătuit cum am știut mai bine. Am fost alături de voi și nu mi-am bătut joc de familia voastră niciodată. Nu ai limite de bun simț, iar nesimțirea ta m-a supărat. Eu nu mă joc cu cuvintele „te iubesc„ și nu sunt fățarnică.' a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton