Ce i-a spus Cristian Pomohaci Georgianei Lobonț, la concertul ei de la Sala Palatului: ”Dacă mai faci un copil, îl botez eu....” Cum a reacționat artista / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce i-a spus Georgianei Lobonț, Cristian Pomohaci. Acesta a fost invitat la concertul din decembrie al solistei, de la Sala Palatului, din București. Interpretul de muzică populară i-a promis cântăreței că îi va boteza un copil, dacă va mai rămâne însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a spus Georgianei Lobonț, Cristian Pomohaci. Solista are o relație apropiată cu acesta, mai ales că și el este din Ardeal. Așa că Pomohaci a profitat de amiciția dintre ei și le-a promis Georgianei și soțului ei, Rareș Ciciovan, că le va boteza următorul copil.

321853244_496711685940483_5382434349565895281_n321853244_496711685940483_5382434349565895281_n

Citește și: Georgiana Lobonț, întâlnire neașteptată cu Florin Piersic la aeroport: „Ne-am îmbrățișat, ne-am vorbit și i-am povestit…”. Cum a trecut artista peste momentele dificile în carieră / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut și s-au împrietenit Georgiana Lobonț și Andreea Bănică: „Știi că rămâi sora mea pe veci…”. De ce a izbucnit în lacrimi pe scenă artista de muzică populară / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Anca Pandrea de sărbători, la 12 ani de la moartea lui Iurie Darie: „Am avut o greutate a sufletului. Am încercat să mă adun, să nu mă mai apese acești aburi de moarte și de plecare…' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul'. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Cristian Pomohaci este apropiat de Georgiana Lobonț și de familia ei

Ce i-a spus cântăreței Cristian Pomohaci, care a cântat la finalul concertului acesteia din luna decembrie, de la Sala Palatului, din București. Artistul de muzică populară, care a fost implicat într-un scandal de proporții cu ani în urmă, i-a promis mai tinerei sale colege că îi va boteza un copil.

'I-am spus Georgianei: 'Dacă mai faci un copil, îl botez eu!', a mărturisit Cristian Pomohaci pe scena de la Sala Palatului.

'Da, părintele Pomohaci, la care țin foarte mult, că este de la mine din Ardeal, mi-a spus că îmi va boteza un copil dacă mai rămân însărcinată', a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru viva.ro. Pomohaci a mai spus că și socrul ei, tatăl lui Rareș Ciciovan, este preot. 'Și ei au un preot în familie, pe tatăl lui Rareș Ciciovan', a afirmat solistul.

De altfel, la finalul concertului, Georgiana Lobonț i-a mulțumit atât lui Cristian Pomohaci pentru prezență, cât și soțului ei, care a susținut-o încă de la început în carieră. 'Îi mulțumesc lui Rareș că a crezut în mine și m-a susținut cum a putut el mai bine', a declarat Georgiana Lobonț, cu lacrimi în ochi.

Cum a trecut Georgiana Lobonț peste momentele dificile din carieră

Georgiana Lobonț a arătat în cadrul spectacolului ei de la Sala Palatului mai multe imagini cu ea de când era copil, dar și momente în care era premiată la concursurile de muzică pentru copii. Artista a vorbit despre dificultățile în carieră, cât de greu i-a fost la început de drum și cât de mult și-a dorit să-și îndeplinească visul pentru care a luptat zi de zi, încă din copilărie!

'Visam să ajung cântăreață. Știam toate cântecele și poeziile de la grădiniță, chiar și pe cele ale colegilor mei. Veneam acasă cu mânuțele în brâu, stăteam în fața oglinzii, cocoțată pe un scăunel și cântam tot ce știam. Făceam mari spectacole în cameră. Știam de pe atunci că viața mea va fi mereu pe scenă. Și îmi doream din tot sufletul să se întâmple așa.', a mărturisit Georgiana Lobonț, în cadrul unui filmuleț ce rula pe ecrane.

Georgiana Lobonț: „Părinții mei…'

Georgiana Lobonț a povestit că părinții ei au învățat-o să muncească pentru a-și îndeplini visurile. Nu i-a fost deloc ușor, a făcut numeroase sacrificii pentru carieră, dat fiind că în timp ce alți copii se jucau, ea mergea la orele de canto.

„Părinții mei m-au învățat să visez și să muncesc pentru a-mi vedea visurile realitate. M-au susținut și au văzut în mine dragostea, dăruirea și pasiunea mea. N-a fost ușor! În timp ce alți copii se jucau afară, eu mergeam la ore de canto. Făceam repetiții. Mă pregăteam pentru concursurile de muzică populară.', a declarat Georgiana Lobonț la Sala Palatului.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton