De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan: "Sunt momente în care zic că nu mai suport"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt căsătoriți de șapte ani și împreună au doi copii. Artista urmează să dea naștere și celui de-al treilea copil, ceea ce aduce o mare bucurie în famila Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan. Cântăreața de muzică populară este invitat lui Teo Trandafir în această seară, la Kanal D, unde va vorbi despre momentele tensionate din mariajul cu Ciciovan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan vor deveni părinți pentru a treia oară, veste pe care cuplul a primit-o ca pe o adevărată binecuvântare. Georgiana Lobonț va vorbi în această seară, la Teo Show, pe Kanald D, despre momentele tensionate din mariajul cu tatăl copiilor ei. Cântăreața de muzică populară nu a ezitat să dezvăluie că există momente când certurile dintre ea și soț devin atât de intense, încât ea îl amenință cu divorțul.

rares-ciciovan-si-georgiana-lobont-1rares-ciciovan-si-georgiana-lobont-1

De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au o relație trainică și sunt căsătoriți de șapte ani, dar, ca în orice mariiaj, mai apar și momente tensionate. Cântăreața de muzică populară a recunoscut că, uneori, în timpul unei certe, s-a întâmplat să spună că vrea să divorțeze, chiar dacă nu vorbea serios.

Citește și:Georgiana Lobonț, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista s-a fotografiat în costum de baie

Citește și:Georgiana Lobonț este însărcinată: ‘Nu îmi vine să cred. Vai de capul meu, o să mai avem un copil’. Cum a dat artista vestea

Acum, tot cadrul de aici e roz, eu sunt îmbrăcată în roz, dar în orice cuplu nu este (n.r. totul) roz. (…) Și eu cu Rareș avem momente în care ne certăm și chiar sunt momente în care zic: «Gata! Divorțez, că nu mai suport!» Dar astea cred că le spune orice femeie!', mărturisește Georgiana Lobonț.

Ce semnificație are nașterea celui de-al treilea copil pentru Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț și Rareș sunt deosebit de entuziasmați de venirea pe lume a celui de-al treilea copil și, inclusiv, cei doi micuți ai lor și-au exprimat dorința de a avea un frate sau o surioară.

„Ne-am dorit tot timpul să avem 3 copii: unul pentru mama, unul pentru tata și unul pentru Dumnezeu. Și acum mă simțeam oarecum dator cu cel de-al treilea copil. Și a venit', dezvăluie, plin de emoție, Rareș Ciciovan.
Și copiii noștri își doreau (n.r. un frate sau o soră). Tot timpul, când ne întorceam de la evenimente spuneau «Mami, te rog frumos, nu mai faci un bebe?»… ca și cum… «Nu îmi mai cumperi o ciocolată?», povesteşte artista.

Georgiana Lobonț va fi mamă pentru a treia oară

Georgiana Lobonț a dezvăluit fanilor, pe Instagram, că este însărcinată pentru a treia oară. Artista nu s-a putut abține și imediat după ce a văzut că pe testul de sarcină apar două liniuțe, s-a filmat și le-a arătat fanilor că o să fie mamă pentru a treia oară.

„Nu știu dacă e bine să fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred! Ce arată aici?! Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care o să aflați atunci când o să rămân însărcinată. Și așa se pare. Tremură toată carnea pe mine. Nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, o să mai avem un copil! Nu îmi vine să cred! Mi-a întârziat menstruația și am zis că mai aștept câteva zile. Ne-am oprit pe drum, în mălai (n.r. – lan de porumb) l-am făcut. Sunt foarte fericită', a afirmat Georgiana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton