Georgiana Lobonț a fost escrocată cu 50.000 de euro când a vrut să cumpere un apartament în Dubai: "Nu suntem singurii"

 Dumba Gabriela
.

Georgiana Lobonț a vrut să-și cumpere apartament în Dubai, dar a fost escrocată cu 50.000 de mii de euro. Cântăreața spune că a mers pe recomandări și nu s-a așteptat niciodată la așa ceva, însă șocul a fost mare când a descoperit că ea și soțul ei nu sunt singurii escrocați de vânzătorii de apartamente în Dubai. Ce are de gând să facă Georgiana Lobonț pentru a-și recupera cei 50.000 de euro plătiți pentru un apartament în Dubai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan susțin că au fost escrocați cu aproape 50.000 de euro și i-a intentat proces unui dezvoltator imobiliar care, chipurile, vinde apartamente în Dubai. Cântăreața a aflat cu stupoare că trebuie să meargă special în Dubai pentru a da de urma escrocului, care a țepuit mai multe persoane în România.

276999071-514760543349535-3225325914941816718-n276999071-514760543349535-3225325914941816718-n

Cum l-a cunoscut Georgiana Lobonț pe escrocul care vindea apartamente în Dubai

Georgiana Lobonț a vrut să achiziționeze un apartament în Dubai, de la o persoană recomandată de alte celebrități, dar a fost escrocată. Cei doi soți au plătit suma de 47.000 de euro și, după ce au făcut transferul bancar, dezvoltatorul nu a mai răspuns la telefon. Totul s-a petrecut anul trecut, în luna iunie și, nici până acum, nu au reușit să își recupereze banii.

„Am mai aflat că nu suntem singurii. Unul e disperat și a mers în Dubai, că are să-i dea 170.000 de dolari. Și(…) a luat o țeapă de zeci de mii de euro. Partea rea e că e în Dubai și nu prea i se poate face nimic. Celălalt s-a dus direct în Dubai și l-a dat în judecată. Nu și-a recuperat niciunul banii până acum. Cred că mergem și noi acolo, să facem plângere', a povestit Georgiana Lobonț, conform fanatik.ro.

Cine ar fi bărbatul care a escrocat-o pe Georgiana Lobonț când a vrut să-și cumpere apartament în Dubai

Inițial, Georgiana Lobonț nu și-a amintit de numele bărbatului pe care l-a dat în judecată, căci ea îl știa sub porecla Birlic. Numele acestuia a fost vehiculat în urmă cu patru ani în legătură cu familia lui Florin Salam, după ce Negrea Cristian Florin, zis Birlic, i-a făcut cadou un autoturism nevestei manelistului, Roxana Dobre.

Georgiana Lobonț a vrut să cumpere un apartament de la Negrea Cristian Florin, zis Birlic, și i-a virat bani în cont, un avans, așteptând ulterior să meargă să viziteze locuința. Odată cu banii intrați în cont, se pare că poreclitul Birlic s-a făcut dispărut, iar cântăreața nu a încheiat un contract cu omul pe care îl acuză de înșelăciune.

„Birlic e porecla lui și îi un țepar. Noi am vrut să cumpărăm un apartament în Dubai de la el. Avea vreo 7 apartamente de vânzare și noi i-am trimis prin bancă bani, 47.000 de euro. Nu ne-a mai răspuns la telefon și noi trebuia să mergem să vedem apartamentul anul trecut prin iunie. Îi treaba un pic mai veche.

Eu de asta l-am dat în judecată, prin avocatul Adrian Cuculis, pentru că nu am mai văzut banii ăștia înapoi. Nu știu de ce mi s-a respins cererea, că nu m-a reprezentat direct Adrian Cuculis, dar acum urmează să îl sun, să îl rog să se implice el. 

El îmi zicea că a mai avut și alte procese pe spețe din astea cu apartamente în Dubai, cu oameni care au făcut înșelătorii și au câștigat. Nu înțeleg de ce s-a respins cererea. Noi, oricum, toți banii i-am trimis prin bancă, totul e legal', a dezvăluit Georgiana Lobonț pentru FANATIK.

Citește și:Ana Bodea, actrița din „Lia, soția soțului meu' și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: „A fost alături de mine…'

Citește și:Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Citește și:„Mă luam de el, nu înțelegea că nu trebuie să…'. Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

Și alte vedete ar mai fi fost escrocate, ca și Georgiana Lobonț, de cel care vindea apartamente în Dubai

Georgiana Lobonț spune că l-a cunoscut pe Negrea Cristian Florin, zis Birlic, prin Cosmin Isăilă, în urmă cu doi ani, când a fost în Dubai.

Cântăreața a aflat că Jador și fostul partener al lui Carmen de la Sălciua închiriau mașini de la el, așa că a apelat și el la aceste servicii. Pe atunci, nu își imagina ce urma să i se întâmple.

„Din păcate, nu am încheiat un contract cu el. Dar noi avem conversații pe Whatsapp în care ne zice să mergem să vedem apartamentul. I-am zis să ne trimită banii înapoi, pentru că nu am chef să mă cert cu el. De fiecare dată când voiam să mergem să vedem apartamentul, nu era, vezi, Doamne! acasă și nu era disponibil. 

Sper să se facă dreptate. Oricum o să fac recurs și mă duc până în pânzele albe. Eu am păstrat conversațiile de pe Whatsapp. El m-a blocat în rest pe Instagram, pe rețelele astea. Eu cred că oricum pe cale legală ceva o să se întâmple. Eu nu îmi doresc altceva decât să îmi recuperez banii.

Noi când ne-am dus în Dubai, acum doi ani, l-am cunoscut pe ăsta că închiria mașini. Și ne-am închiriat mașina de la el. Noi prin intermediul lui Isăilă l-am cunoscut. Că Isăilă s-a dus cu Jador și a închiriat mașină de la el și când ne-am dus noi în Dubai l-am rugat să ne dea numărul lui de telefon, să nu mai stau să caut eu de la cine să închiriez mașină.  După aia ne-a sunat el că are ceva apartamente de vânzare, noi am vrut să ne investim banii în ceva și numai bine ne-am primit țeapă', a mai povestit Georgiana Lobonț.

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, a dezvăluit că un alt bărbat ar fi fost înșelat de omul care vinde apartamente cu 170.000 de dolari.

„Am mai aflat că nu suntem singurii. Unul e disperat și a mers în Dubai că are să-i dea 170.000 de dolari. Și Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, a luat o țeapă de zeci de mii de euro.

Partea rea e că e în Dubai și nu prea i se poate face nimic. Celălalt s-a dus direct în Dubai și l-a dat în judecată. Nu și-a recuperat niciunul banii până acum. Cred că mergem și noi acolo să facem plângere', a zis Rareș Ciciovan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton