Georgiana Lobonț este însărcinată: ”Nu îmi vine să cred. Vai de capul meu, o să mai avem un copil”. Cum a dat artista vestea

 Calin Maria Bianca
.

Georgiana Lobonț este însărcinată. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Georgiana Lobonț a anunțat recent faptul că este gravidă. Îndrăgita artistă are acasă doi copii împreună cu soțul ei Rareș Ciciovan, iar acum au anunțat faptul că urmează să fie părinți pentru a treia oară. Își doreau de mult timp să mai aibă un copil, însă minunea a venit tocmai acum. Ce-i drept, radiază de fericire și bucuria este la cote maxime în familia lor. Iată cum a dat cântăreața vestea cea mare fanilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și Rares Ciciovan se iubesc cu foc de mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii absolut superbi, al treilea fiind pe drum. De-a lungul timpului, au trecut și prin bune, dar și prin rele, în urmă cu câteva luni soțul ei declarând că divorțează. Ei bine, din fericire, au trecut peste aceea pasă mai puțin plăcută și acum totul decurge așa cum trebuie.

lobont7lobont7

Citește și: Rareș Ciciovan, adevărul despre divorțul de Georgiana Lobonț, după ce anunțase despărțirea, la începutul anului: „Mai mult de atât n-am ce să zic'

Citește și: Georgiana Lobonț a fost escrocată cu 50.000 de euro când a vrut să cumpere un apartament în Dubai: „Nu suntem singurii”

Citește și: Ce studii are Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea: „Se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul'. De ce și-a încheiat cariera de model, la 25 de ani

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, fotografie de colecție alături de fiul lor: 'S-a ieșit…'. Au mers cu Sasha la primul control oftalmologic

Georgiana Lobonț este însărcinată

Georgiana Lobonț a dat vestea momentului pe pagina ei de Instagram, unde le-a dezvăluit fanilor faptul că este însărcinată pentru a treia oară. Artista nu s-a putut abține și imediat după ce a văzut că pe testul de sarcină apar două liniuțe, s-a filmat și le-a arătat fanilor că o să fie mamă pentru a treia oară, explicând că mereu o să afle cele mai frumoase momente din viața lor direct de la ea.

Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt insarcinata. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile.', a spus Georgiana Lobonț, chiar pe pagina sa de Instagram.

Cum a aflat Georgiana Lobonț că este însărcinată

Georgiana Lobonț nu s-a sfiit și le-a povestit fanilor cum a aflat că este însărcinată. Mai concret, după ce menstruația i-a întârziat câteva zile, a decis că este momentul să facă un test de sarcină. Nu, nu se aștepta să vadă două liniuțe pe el, așa că l-a făcut în natură, fiind extrem de curioasă. După ce s-a convins că este însărcinată, a dat vestea familiei, toată lumea fiind în extaz, mai ales fiica și fiul ei care așteaptă cu nerăbdare noul membru al familiei.

În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz. Nu ne vine să credem! Ne-am dorit și bebe 3!„, a scris georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram.

Georgiana Lobonț și-a dorit foarte mult să aibă al treilea copil

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au împreună doi copii, Eduard- Nicholas (4 ani) și Irina- Maria (3 ani), fiind minunile din viața lor. Ei bine însă, familia se mărește pentru că cel de al treilea copil este pe drum. Într-adevăr, cei doi soți și-au dorit foarte mult încă un copil, astfel că în urmă cu aproximativ un an, artista declara că un ar fi o binecuvântare pentru ei și că își doresc foarte mult ca familia lor să se mărească. Mai mult decât atât, tot pe atunci a mărturisit și că își dorește încă un băiețel. Totuși, rămâne de văzut dacă i se îndeplinește și această dorință.

Deci eu dacă aș rămâne însărcinată, ar fi o binecuvântare. Eu oricum îmi doresc, deci sigur o să se întâmple pentru că ceea ce îți dorește devine realitate, știți cum e. La un moment dat am început să plâng și acela a fost momentul în care am cedat ca și persoană. Eu cred că datorită copiilor am înflorit. Ne-a adus bunăstare pe toate planurile. Și cum dacă s-ar putea să rămân însărcinată, ar fi o binecuvântare. Eu îmi doresc să vină un băiețel, al treilea să fie băiețel.„, a declarat Georgiana Lobonț, în urmă cu un an, pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton