Georgiana Lobonț, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista s-a fotografiat în costum de baie

 Calin Maria Bianca
.

Georgiana Lobonț, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista s-a fotografiat în costum de baie. Toată lumea a aflat marea veste din partea Georgianei Lobonț, și anume că este însărcinată. Frumoasa artistă o să devină mamă pentru a treia oară, alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, cu care mai are o fetiță și un băiețel. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, așa că nu au putut să profite de această perioadă și să meargă într-o vacanță scurtă pe litoralul românesc. Direct de pe plajă, cântăreața s-a fotografiat mai mândră ca niciodată cu cei doi copii, soțul, dar și cu burtica de gravidă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii minunați, al treilea fiind pe drum în aceste momente. Deși au trecut prin momente mai puțin plăcute la începutul anului și au fost la un pas de a divorța, se pare că iubirea a învins și de data aceasta, ba chiar a adus un nou membru în familie.

lobont7-1lobont7-1

Citește și: Georgiana Lobonț a fost escrocată cu 50.000 de euro când a vrut să cumpere un apartament în Dubai: „Nu suntem singurii”

Citește și: Georgiana Lobonț este însărcinată: 'Nu îmi vine să cred. Vai de capul meu, o să mai avem un copil'. Cum a dat artista vestea

Citește și: Loredana Groza, apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia. „Fenomenală, ca o zeiță!”/ GALERIE FOTO cu cele mai sexy ținute la 53 de ani

Citește și: Cine este ispita Cecilia Bob de la Insula Iubirii sezonul 7. Este dansatoare la bară, iar tatăl ei pictează biserici

Georgiana Lobonț, primele imagini cu burtica de gravidă

Georgiana Lobonț se mândrește enorm cu familia ei, așa că ajunsă la mare, nu a putut să nu imortalizeze perioada frumoasă din viața lor. Vestea că o să devină părinți pentru a treia oară nu a adus zâmbetul pe buze doar pe fața ei sau a soțului, ci și a copiilor care își așteaptă cu nerăbdare frățiorul sau surioara. Recent, au făcut o sesiune foto de colecție, fiind un tablou de familie minunat, unde se poate observa cu ochiul liber burtica de gravidă a artistei.

Artista s-a fotografiat în costum de baie

În urmă cu doar două zile, Georgiana Lobonț a făcut publică prima imagine cu ecografia bebelușului din burtică. Aflată în Constanța, artista a mers la primul control, iar recent s-a lăsat fotografiat cu burtica de gravidă chiar în costum de baie. Așa cum știm cu toții, mereu s-a bucurat de o siluetă frumoasă și nu a dus grija kilogramelor în plus, astfel că momentan burtica de gravidă nu iese prea mult în evidență, fiind abia în primul trimestru de sarcină.

Cum a dat Georgiana Lobonț vestea că este însărcinată

Georgiana Lobonț a luat pe toată lumea prin surprindere zilele trecute, atunci când s-a afișat pe Instagram cu un test de sarcină pozitiv în mână. Fanilor nu le-a venit să creadă că este însărcinată și au crezut că este o glumă, însă declarațiile artistei au confirmat vestea cea mare. Nu, nu a așteptat să meargă la vreun control, ci imediat cum a văzut că este pozitiv, a împărtășit totul cu marea ei comunitate de pe Internet.

Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt insarcinata. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile. În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz. Nu ne vine să credem! Ne-am dorit și bebe 3!‘, a spus Georgiana Lobonț, chiar pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton