Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea"

.

Georgică Cornu are o nouă iubită la nici o lună de la despărțirea de prezentatoarea TV Marina Almășan. Cu toate astea, omul de afaceri continuă să o asalteze pe vedeta TV cu mesaje în care îi cere să continue relația și îi promite vacanțe frumoase. Ba mai mult, o asigură de sentimentele lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Georgică Cornu și Marina Almășan au fost împreună 12 ani înainte să intervină ruptura. Prezentatoarea TV a fost cea care a decis separarea, asta pentru că legătura lor, una care se desfășura mai mult la distanță, pentru că Georgică Cornu locuiește la Timișoara, nu mai mergea.

marina-almasan-11marina-almasan-11

Georgică Cornu are o nouă iubită, dar o vrea înapoi pe Marina Almășan

Marina Almășan nu e mirată de apariția Anuței în viața fostului ei partener. Prezentatoarea TV nu înțelege cum omul de afaceri îi mai cere o șansă în aceste condiții.

„Informația nu mă miră, auzisem și eu de ea. Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea, acuzându-ma pe mine că sunt un om hain, care l-a părăsit, deși mă iubea atât de mult, bla-bla-bla. Eu am fost discretă și nu am vrut să spun nimic urât din toată povestea asta, care a durat 12 ani. Și nici nu voi spune vreodată', a declarat Marina Almășan, pentru Cancan.

Marina Almășan primește zilnic mesaje de la Georgică Cornu

Vedeta Tv primește zilnic mesaje siropoase și nu înțelege de omul de afaceri face acest joc duplicitar și o copleșește cu promisiuni.

Iar dacă tot încearcă să-și construiască, înțeleg, demult deja, o nouă relație ( și chiar mă bucur pentru asta!) de ce continuă să-mi  trimita zilnic mailuri siropoase, în care își mărturisește iubirea, cere disperat împăcare, îmi propune vacanțe de vis, promite că se mută chiar de mâine in București. Această duplicitate nu am s-o înțeleg niciodată. Jocul la două capete , la vârsta noastră, este cel puțin rușinos. În rest…să fie sănătos. Și să găsească iubirea de care are nevoie și care să-i tolereze felul de a fi', a adăugat aceasta.

Citește și: Cristina Bâtlan, despre divorțul de soțul ei, după 26 de ani de căsnicie: „Dispăruse toată acea încredere. Eu am crezut că el nu minte. Faptul că ne-am promis unul altuia că nu mințim trebuia să fie sfânt”

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit religios, la o lună de la cununia civilă! Ceremonia a avut loc la malul mării, iar actorul l-a imitat pe Elvis Presley la petrecere / Imagini de la nuntă

Citește și: Lili Sandu spune cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu și ce impact a avut depresia post-natală asupra ei: „Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul. Nu mă mai recunoșteam, Silviu a simțit stările și…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru Selly după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind ‘generația mea’! Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l-au dat jos pe loc”

Citește și: Cât de greu i-a fost Andreei Bălan să se descurce cu cele două fiice și cariera sa, după divorțul de George Burcea: 'Am rămas singură cu un copil de 3 ani și unu de 11 luni. M-a afectat. În perioada aia, după ce am făcut stopul

Georgică Cornu visa la o căsătorie cu Marina Almășan

Georgică Cornu susține că o ceruse în căsătorie pe Marina Almășan și că aveau pregătite verighetele pentru marele eveniment.

Eu o cerusem de soție, pentru că fosta nevastă a zis că-mi dă divorțul. Dar m-a ținut zece ani așa. Am considerat-o tot timpul ca pe o soție. I-am dat și inelul, am luat cu ea și verighetele, din Israel. Iar eu nu am mai putut așa repede, din cauza justiției. Am cumpărat jumătatea din casa lui Socaciu, cu 200.000 de euro. Am zis că oricum o să stăm împreună', spune el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton