Gerard Pique ar fi fost înșelat de Clara Chia cu Pep Guardiola, fostul antrenor al fotbalistului. Ce scrie presa din Spania

 Dumba Gabriela
.

Presa din Spania susține că Clara Chia Marti, femeia pentru care Gerard Pique a părăsit-o pe Shakira, l-ar fi înșelat pe fostul fotbalist al Barcelonei cu antrenorul Pep Guardiola. Totul s-a întâmplat ca răspuns la infidelitatea fotbalistului, care ar fi călcat strâmb, la rândul lui, cu o tânără avocată. De menționat este că Clara Chia și Pique sunt într-o relație oficială de doar jumătate de an.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Clara Chia Marti l-ar fi înșelat pe fostul fundaș al Barcelonei cu unul dintre antrenorii pe care acesta i-a avut în carieră, catalanul Pep Guardiola, susțin tabloidele din Spania. Potrivit zvonurilor, Guardiola ar fi întâlnit-o pe Clara Chia la școala unde aceasta a învățat, la care au mers și copiii antrenorului lui Manchester City.

Davis Cup Finals in MadridDavis Cup Finals in Madrid

Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu Guardiola

Între Pep Guardiola și studenta la Relații Publice, Clara Chia Marti, este o diferență de vârstă de 28 de ani. Antrenorul lui Manchester City este căsătorit din 2014, Cristina Serra îi este soție.

Trebuie spus că Pep Guardiola i-a fost antrenor lui Pique la Barcelona între 2008 și 2012. Iar fostul fundaș a fost părăsit de cântăreața Shakira după ce acesta a înșelat-o cu actuala sa parteneră, Clara Chia.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: „Eu aveam o relație și…'

Citește și: Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin, mă simt foarte bine’

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a fost înșelată „de nenumărate ori': „Unele erau bune, erau porno. Pe de o parte se justifica'

Cine este Clara Chia Marti, femeia cu care Pique a înșelat-o pe Shakira

Identitatea femeii cu care Gerard Pique (35 de ani) a înșelat-o pe Shakira (45 de ani) a rămas ascunsă vreme de aproximativ două luni. La începutul lui iunie, când cântăreața anunța oficial despărțirea de fotbalist, Clara Chia Marti și-a șters toate conturile avute pe rețelele sociale și a intrat într-un con de umbră.

Tot atunci, spaniolii reușiseră să afle că numele femeii începe cu litera „C”, dar și că are 23 de ani. Între timp, celebrul tabloid El Periodico a dezvăluit, în august 2022, identitatea tinerei și a oferit și câteva detalii despre ea.

Conform sursei, Marti și Pique s-au cunoscut într-un bar acum câteva luni bune, iar de atunci au și o relație. Iberica avea un job de chelneriță când l-a cunoscut pe vicecăpitanul Barcelonei, dar acum lucrează pentru Kosmos, compania fotbalistului. 

„Este o studentă la Relații Publice care lucrează și în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut secretă relația, dar toată lumea din jurul lor știe cu adevărat ce se întâmplă”, a declarat sursa care i-a dezvăluit identitatea.

Cum a aflat Shakira că este înșelată de Gerard Pique

Shakira a angajat un detectiv ca să-l urmărească non-stop pe Gerard Pique. Așa a fost desconspirată idila cu Clara Chiara, susține Marca. A fost momentul în care întreg universul Shakirei a fost dat peste cap.

Clara Chia Marti a fost atacată fără menajamente de Shakira (45 de ani), în cadrul ultimei melodii de succes lansate de cântăreață. Artista din Columbia i-a transmis lui Gerard Pique, printre altele, că a schimbat „un Ferrari cu un Twingo” / „un Rolex cu un Casio”, aluzie la alegerea făcută de fostul fotbalist. 

Iar versurile nemiloase ar fi afectat-o serios pe noua parteneră a lui Pique, potrivit presei spaniole. Tânăra s-a izolat în casa părintească și chiar ar fi apelat la un psiholog, după ce melodia Shakirei i-a „aprins” și mai tare pe susținătorii cântăreței. 

„Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă. Acum, stă acasă la părinții ei, cam de o săptămână. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună. Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine.

Este îngrijită în permanență și nu a mai fost văzută ieșind din casă de atunci. A apelat inclusiv la ajutor specializat”, au precizat jurnaliștii spanioli, citați de digisport.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton