Gerard Pique, primele declarații despre despărțirea de Shakira: "Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să ignori totul. Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat..."

 Dumitrache Laura
.

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație. Anul trecut, cei doi anunțau că vor merge pe drumuri separate, iar acest subiect a ținut multe luni prima pagină a ziarelor. Shakira și fostul fotbalist au împreună doi băieți, pe Milan și Sasha. La un an de la despărțirea, Gerard Pique a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de celebra artistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Shakira și Gerard Pique au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, dar după 12 ani de relație, cei doi au decis să se despartă. Artista l-a acuzat pe fostul fotbalist de infidelitate. La scurt timp după despărțirea de Shakira, Pique s-a a afișat alături de actuala lui iubită.

pique si shakirapique si shakira

Fostul fundaș al Barcelonei a vorbit recent, pentru prima dată despre despărțirea de Shakira. Gerard Pique a mărturisit cum se simte după separarea de celebra artistă, cu care are doi copii. Reamintim că Shakira a povestit detaliile despărțirii lor prin versurile melodiilor sale.

Citește și: Shakira a recunoscut că încă îl mai iubește pe Gerard Pique, după ce a înșelat-o și s-au despărțit: „Este cea mai neagră perioadă din viața mea. Am încredere că ne vom da seama…'

Citește și:Shakira și Gerard Pique s-au împăcat de dragul copiilor, la un de la despărțire: „Nu mai există nicio problemă

Citește și:Iubita lui Neymar și fiica lor de o lună, la un pas de a fi răpite: „Zi tristă”. Trei hoți înarmați au furat toate lucrurile de valoare din casă

Citește și:Vlăduța Lupău, în brațele lui Neymar: „Dacă îți dorești cu adevărat ceva…'

Gerard Pique, primele declarații despre despărțirea de Shakira

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a fost una dintre cele mai discutate subiecte în ultimul an. Artista și fostul fotbalist au împreună doi copii și s-au despărțit după 12 ani de relație. După despărțirea de Pique, Shakira s-a exprimat în multe moduri, mai ales prin muzica sa. Vedeta i-a transmis un mesaj clar fostului jucător și actualei sale iubite, Clara Chia. La un an de la despărțirea de celebra artistă, Gerard Pique a vorbit pentru prima dată despre separarea de Shakira.

Într-o discuție cu prezentatorul Jordi Baste la postul de radio catalan „Rac1', fotbalistul a făcut primele declarații despre tot ce s-a întâmplat cu artista columbiană. Oamenii nu știu zece la sută din ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Dacă aș fi dat importanță la tot ceea ce s-a spus despre mine, aș fi fost închis în apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase…. Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este pur și simplu să ignori totul', a spus Pique, potrivit adevărul.ro.

De asemenea, Pique a mai subliniat faptul că nu poate ieși zilnic să infirme toate informațiile care ies în presă. „Nu pot să ies în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat'.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Gerard Pique și Shakira s-au cunoscut în 2012, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. Au împreună doi băieți, pe Sasha și Milan, dar relația lor a luat sfârșit anul trecut, după ce ambii au anunțat public că se despart. Gerard Pique și-a refăcut viața la scurt timp după despărțirea de Shakira, alături de Clara Chia Marti, în vârstă de 24 de ani. „Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere', se arata într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca. Ulterior, Pique și-a anunțat retragerea din fotbal și deseori a fost criticat de fanii artistei pentru că ar fi înșelat-o pe Shakira.

De asemenea, artista a vorbit despre infidelitatea fostului său partener, declarând că a fost „trădată' de Pique la scurt timp după ce tatăl ei, William Mebarak Chadid, a ajuns la spital din cauza unei căzături dure. A venit la Barcelona pentru a mă consola după ce am fost copleșită de tristețe din cauza despărțirii mele. În timp ce se afla la prima comuniune a lui Milan, a fost grav rănit într-un accident. Totul s-a întâmplat deodată. Familia mea se prăbușea. Aflam prin presă că fusesem trădată în timp ce tatăl meu era la terapie intensivă. Omul pe care l-am iubit cel mai mult în viața mea, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam să vorbesc cu el sau să mă duc la cel mai bun prieten al meu pentru sfaturile de care aveam atâta nevoie', a declarat Shakira pentru People en Español .

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton