Gerard Piqué, primele mărturisiri despre despărțirea de Shakira și noua viață: „Sunt foarte fericit, mă distrez mult şi mă simt privilegiat"

.

Gerard Piqué a hotărât să își spună partea lui de adevăr, după doi ani de la despărțirea de Shakira. El susține că lucrurile nu stau, de fapt, așa cum le-a prezentat artista. Gerard Piqué (37 de ani) şi Shakira (47 de ani) au format un cuplu timp de 11 și au doi copii împreună, pe Milan (11 ani) şi pe Sasha (9 ani).

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Shakira și Pique s-au despărțit în luna mai a anului trecut, după ce solista l-a acuzat de infidelitate. Artista continuă să cânte piesa în care îl atacă pe Pique și pe actuala lui iubită. La rândul lui, Pique a declarat într-un interviu acordat ziarului spaniol El Pais că este „foarte fericit'. El are o relație astăzi cu Clara Chia Marti.

*EXCLUSIVE* Gerard Piqué spends Father’s Day weekend shopping with his kids in New York*EXCLUSIVE* Gerard Piqué spends Father’s Day weekend shopping with his kids in New York

Gerard Piqué susține că despărțirea de Shakira nu a fost așa cum s-a spus

Gerard Piqué a făcut mărturisiri despre ruptura de Shakira și viața pe care o are în prezent. El a recunoscut că prietenii și familia l-au susținut după schimbările prin care a trecut.

„Știu că oamenilor le place să aibă punctele lor de vedere asupra întâmplărilor… dar în cele din urmă, adevărul nu a fost spus așa cum s-a întâmplat. Nu pot controla asta', le-a spus Gerard Piqué celor de la CNN, potrivit Daily Mail.

„Cel mai bun lucru este că, la sfârşitul zilei, sunt înconjurat de cei mai apropiaţi de mine, familia mea, prietenii mei, oamenii care te cunosc cu adevărat', spune sportivul „Ei ştiu cum eşti şi ce faci. Asta îmi dă multă linişte sufletească. Sunt foarte fericit, mă distrez mult şi mă simt privilegiat. Viaţa pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul vieţii mele timp de peste douăzeci de ani, copii minunaţi, o familie incredibilă, prieteni pe viaţă, pe cei de la şcoală încă îi am', a mai adăugat el.

Citește și: Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă. A reacționat după acuzațiile de infidelitate: „Nu vreau să…'

Citește și: Cum l-a întâlnit Mike Godoroja pe marele Ray Charles și cum l-a adus la Cerbul de Aur: „A fost o poveste de… o misiune imposibilă”

Citește și: Cleopatra Stratan recunoaște că, atunci când are probleme, prima oară își sună părinții: „Sunt situații când ajung într-un impas și ei sunt primii mei sfătuitori. Cumva mă ajută să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ileana Lazariuc, apariție rară alături de fiul ei cel mare: „Poză de pus în album. Frumos rău! Seamănă cu…'. Alexandru are 16 ani

Citește și: Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă: „Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru…”

Shakira se bucură de o nouă dragoste

Shakira are acum o relație cu actorul Lucien Laviscount. El a devenit cunoscut datorită rolului său din cel de-al doilea sezon al serialului „Emily in Paris. Prietenii artistei se tem ca acesta să nu fie cu ea doar pentru publicitate.

„Femeile cu care a fost sunt toate foarte diferite. Acum se întâlnește cu Shakira, iar ea vrea o dragoste adevărat, dar noi ne facem griji că el vrea această relație doar pentru a deveni cunoscut. Se întâlnesc, dar nu sunt încă foarte implicați', a precizat o sursă din anturajul solistei.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton