Gerard Pique a vorbit prima dată despre relația sa cu Clara, după despărțirea de Shakira: "Sunt o marionetă"

 Dumba Gabriela
.

Gerard Pique a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu Clara Chia, după despărțirea de Shakira și recunoaște că, deși are doar 23 de ani, tânăra este cea care ia deciziile în relația lor. Mai în glumă, mai în serios, Pique admite că este „o marionetă” în relația cu Clara și o lasă pe iubita lui să-i aleagă hainele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pique, fost fotbalist al Barcelonei, s-a despărțit de Shakira în iunie 2022, după 11 ani împreună, pe fondul unor acuzații că a înșelat-o și a adus-o pe Clara chiar în casa în care locuia cu cântăreața și cei doi copii ai lor. Luna trecută, Pique a oficializat relația cu Clara printr-o fotografie postată pe Instagram, după ce Shakira le-a dedicat amândurora o piesă cu un mesaj… usturător.

carla si gerard piquecarla si gerard pique

Gerard Pique a vorbit prima dată despre relația sa cu Clara, după despărțirea de Shakira

Într-o discuție în direct cu streamerul spaniol Ibai Llanos, Gerard a mărturisit că iubita lui îi alege ținutele pentru el atunci când merg împreună la cumpărături, comparându-se cu o „marionetă'.

Streamerul l-a întrebat dacă mai ține pasul cu tendințele modei de când s-a retras din fotbalul profesionist la începutul acestui sezon. Pique a răspuns că tânăra de 23 de ani este cea care decide ce haine să poarte și le cumpără pentru el.

„Adevărul este că mă duc cu iubita mea la magazine și ea mi le cumpără. Sunt o marionetă', a declarat Gerard Pique.

Săptămâna trecută, Gerard și Clara au fost filmați împreună la cumpărături pe străzile capitalei catalane.

Citește și: Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique: „Momentul vulnerabil prin care trec…’

Citește și: De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. Artista a pus detectivi particulari pe urmele lui, după un apel suspect

Ce a declarat Pique, recent, despre Shakira

Gerard a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre fosta lui parteneră, Shakira, cu care are și doi copii. Potrivit DailyMail, fostul fotbalist a declarat într-un interviu pe Youtube că Shakira este cea mai faimoasă persoană din afara lumii fotbalului cu care a luat contact.

„Mă gândesc la urmăritorii de pe Instagram și da, aș spune Shakira din acest motiv. Asta dacă nu are legătură cu fotbalul, pentru că eu cred că Ronaldo este persoana cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram din lume în acest moment', a spus Pique, citat de elle.ro.

Pique și Clara, plimbare cu peripeții

Zilele trecute, Pique s-a plimbat alături de noua lui iubită pe străzile din Barcelona, sub privirile paparazzilor. Gerard și Clara au avut o atitudine calmă, iar fotbalistul chiar le-a zâmbit jurnaliștilor. Cei doi au ieșit de mână, dar tânăra de 23 de ani nu s-a simțit prea confortabil, iar la un moment dat chiar s-a lovit de un panou publicitar.

Fostul fotbalist a auzit zgomotul și a început să râdă după ce și-a dat seama, continuând să discute cu reporterul care l-a întrebat despre presupusul atac de panică pe care Clara l-ar fi făcut după ce Shakira a lansat piesa în care o ironizează. Pique a început să râdă și a comentat: „Un atac de panică? Nu e așa simplu să ai un atac de panică. Vă rog. (…)Suntem bine, suntem chiar bine, a spus Gerard Pique.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton