Gerard Pique și-a vizitat băieții la Miami pentru prima dată, după ce s-au mutat din Spania. De ce întâlnirea a fost mai scurtă decât spera

 Dumitrache Laura
.

Shakira a părăsit definitiv Barcelona și s-a mutat împreună cu cei doi copii ai săi la Miami. Gerard Pique locuiește în Spania, împreună cu iubita sa, Clara Chia, iar recent, fostul fotbalist a mers la Miami pentru a-și vizita băieții pentru prima oară de când s-au mutat din Spania, împreună cu mama lor. Vizita a fost mai scurtă decât spera!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viața Shakirei s-a schimbat radical după despărțirea de Gerard Pique. Cei doi au decis să se despartă după 12 ani de relație, iar artista s-a mutat definitiv din Barcelona, împreună cu cei doi copii, Sasha și Milan. Vedeta s-a mutat în Miami, iar Gerard Pique are dreptul să-și viziteze copiii câte zece zile pe lună.

gerard pique copiigerard pique copii

Fostul fotbalist a călătorit la Miami pentru a petrece timp alături de cei doi băieți pe care îi are cu Shakira. Reamintim că celebra artistă și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Sportivul și-a refăcut viața alături de o tânără în vârstă de 24 de ani, Clara Chia.

Citește și: Shakira a fost desemnată prima Femeie latină a anului, la premiile Billboard: „Mă simt extrem de onorată”

Citește și:Shakira, îngrozită de ceea ce a găsit în vila ei din Miami, unde voia să se mute cu cei doi copii. A părăsit imediat locuința

Citește și:Ce relație are Gerard Pique cu copiii lui, după divorțul de Shakira: „Fiecare are responsabilitatea lui'. Milan și Sasha au rămas în grija mamei

Citește și:De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira: „E mai conservatoare, vrea să aibă totul sub control”. Ce îl lasă să facă noua iubită

Gerard Pique și-a vizitat băieții la Miami pentru prima dată după ce s-au mutat din Spania

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți, Sasha și Milan, care în prezent locuiesc cu mama lor. Shakira a părăsit Spania și s-a mutat împreună cu copiii săi în Miami. Fostul fotbalist a călătorit recent la Miami, unde si-a vizitat pentru prima dată băieții, după ce aceștia au plecat din Spania. Gerard Pique are dreptul să-și viziteze copiii zece zile pe lună, potrivit sport.es.

Așadar, Pique a plecat miercuri, 26 aprilie, la Miami, iar între timp, avocații săi și ai Shakirei au avut de rezolvat o problemă referitoare la regimul de vizită. Deși fostul fotbalist se aștepta să petreacă mai mult timp cu cei doi băieți ai săi, Pique se va întoare în Spania astăzi, 1 mai.

Gerard Pique a stat doar cinci zile cu copiii săi

Avocații săi și ai Shakire au stabilit ca de această dată, fostbalistul să petreacă doar cinci zile împreună cu fiii său. Mai exact, Gerard Pique a petrecut deja alături de Sasha și Milan câteva dintre zilele din cele care îi revin lunar, la începutul lunii aprilie.

Așadar, Pique se va întoarce astăzi din Miami. Potrivit sursei citate mai sus, sportivul a călătorit la Miami fără iubita sa, Clara Chia. De asemenea, se pare că Gerard Pique a stat la un hotel din apropierea casei Shakire. Pe viitor, fostul fotbalist dorește să își cumpere o locuință la Miami pentru se simți comfortabil alături de băieții săi.

Ce spune Shakira despre melodiile ei împotriva lui Pique

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste internaționale, iar după despărțirea de Gerard Pique, a lansat câteva melodii împotriva acestuia. Vedeta a declarat că melodia „BZRP Music Session #53” a fost o răbufnire pentru ea.

Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu alta. A fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare. Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist. Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii, a spus Shakira într-un interviu acordat unui post de televiziune mexican.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton