Gestul emoționant făcut de Mircea Badea, când Teo Trandafir era pe moarte, la spital în Viena: "Erai la apă mare, urâtă, neagră. Credeai că mulți vor să-ți facă rău"

 Radulescu Ruxandra
.

Gestul emoționant făcut de Mircea Badea, când Teo Trandafir era pe moarte, într-un spital din Viena. În ianuarie 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai dificilă încercare a vieții ei, când a fost operată de pancreatită la un spital din Viena. Medicii nu i-au dat multe șanse, dar cel care i-a fost alături a fost chiar colegul de ei de breaslă, Mircea Badea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea a fost invitatul lui Teo Trandafir, în podcastul acesteia, unde cei doi au vorbit despre cele mai dificile momente prin care au trecut de-a lungul prieteniei de peste două decenii, care îi leagă. Mircea și Teo au deschis un subiect sensibil pentru prezentatoare, în care au vorbit despre perioada când Teo a avut grave probleme de sănătate. Teo Trandafir s-a operat de pancreatită într-un spital din Viena, iar starea ei era critică. Mircea Badea a ales să nu-și părăsească prietena, de aceea a renunțat la emisiunea TV pe care trebuia s-o prezinte în seara respectivă.

teo-mircea-deschidere-1teo-mircea-deschidere-1

Gestul emoționant făcut de Mircea Badea, când Teo Trandafir era pe moarte, într-un spital din Viena

În 2011, Teo Trandafir a ajuns pe patul de spital, într-o clinică din Viena, unde a fost operată de pancreatită și, o vreme, a stat în comă indusă. Medicii erau foarte rezervați în privința ei, însă Mircea Badea i-a stat la căpătâi, nefiindu-i cu putință să-și abandoneze prietena. După ani de zile, prezentatoarea TV și Mircea Badea au stat față în față și au vorbit despre acest episod.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

Citește și: Alexia Eram a ajuns la spital, în copilărie, după ce a consumat suc de morcovi. Andreea Esca a povestit episodul: „S-a făcut portocalie pe mâini și pe picioare. Am crezut că…'

Teo Trandafir a dezvăluit că Mircea Badea ar fi avut de ales între a-și prezenta emisiunea la TV și a rămâne alături de ea, în spital. Jurnalista l-ar fi prins de mâini pe Mircea Badea și nu intenționa să-l lase să plece. Astfel, prezentatorul TV a ales să nu o părăsească pe Teo Trandafir, chiar dacă își risca cariera.

Teo era cuprinsă de delir din cauza bolii și a mărturisit că era convinsă că cei de la Viena voiau să o omoare pentru a-i lua organele:

„Făcea parte dintr-o înșiruire religioasă de la Moise încoace, eram printre ultimii din această serie'.

Mircea Badea, despre momentele când Teo Trandafir era în stare critică: „Erai la apă mare, urâtă, neagră”

Mircea Badea a dezvăluit detalii despre momentele prin care a trecut Teo Trandafir, imediat după operația de pancreatită, în timp ce se afla în comă indusă în spital.

„Tu erai în niște filme! Erai la apă mare, urâtă, neagră, foarte urâtă, mi-am dat seama… Credeai că mulți vor să îți facă rău. Ei nu voiau să îți facă rău. Tu spuneai: Ajută-mă, că vor să îmi facă rău aici. Ei nu voiau asta', a spus vedeta Antena 3 CNN.

Mircea Badea: „M-am tăvălit în chinuri de atâtea ori”

Mircea Badea și Teo Trandafir au trecut împreună prin multe cumpene în carieră, inclusiv perioade în care abia se descurcau din punct de vedere financiar. Aceste situații și experiențe negative i-au călit pe cei doi prezentatori, astfel Teo și Mircea nu mai au nicio teamă în această privință.

M-am tăvălit în chinuri de atâtea ori în viața asta, știu cum e, mă pot tăvăli… Mă duc la apă mare, fără să ezit. Este o vorbă pe care tu (Teo Trandafir – n.r.) o folosești, dar care depășește metafora. Când te duci la apă mare, riști să nu te mai întorci', s-a exprimat Mircea Badea.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton