Prietenii și fanii lui Florin Piersic s-au rugat pentru sănătatea actorului, la Mormântul lui Iisus, din Ierusalim. Maestrul a fost acolo de peste 40 de ori / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce gest au făcut prietenii lui Florin Piersic la Mormântul lui Iisus de la Ierusalim și ce s-a întâmplat de Paște, la locurile sfinte. Aflați de sărbătorile pascale în Țara Sfântă, mai mulți prieteni, dar și admiratori de-ai marelui actor au aprins lumânări și s-au rugat pentru acesta, să treacă peste problemele de sănătate cu bine. Îndrăgitul actor are o slăbiciune pentru Israel, unde a fost de peste 40 de ori. Prima dată când a pășit acolo, a plouat, lucru extrem de rar, acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce gest au făcut prietenii lui Florin Piersic la Mormântul lui Iisus de la Ierusalim și ce s-a întâmplat de Paște, la locurile sfinte. Mai multe persoane s-au rugat pentru marele actor în Țara Sfântă. Maestrul a povestit că în Israel a plouat după mai multă vreme, atunci când a fost el prima dată, un lucru extrem de rar acolo. Interesant este că, la zeci de ani distanță, în a doua zi de Paște, a plouat în Israel.

00045270_large00045270_large

Citește și: Medeea Marinescu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, care e internat în spital: „Sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții. Sunt convinsă că…”

Citește și: Cum se simte Florin Piersic, după operația la genunchi. Actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca: „Se află sub tratament medicamentos, într-o stare…'

Citește și: Catinca Roman recunoaște că fiica ei, Calina, a fost afectată de despărțirea de tatăl său: „Am fost la terapie, am avut motive întemeiate…'. Ce problemă de sănătate a moștenit tânăra de la mama ei și Mioara Roman / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină, despre momentul traumatizant când medicii i-au provocat nașterea, în luna a cincea: „Am văzut pe ecran cum copilul are malformații. Cumpărasem haine, căutasem nași'. Cum a reacționat Alexandru Papadopol

Ce gest au făcut prietenii lui Florin Piersic la Mormântul lui Iisus de la Ierusalim

Florin Piersic a fost operat de Paște la picior și la inimă. Problemele de sănătate l-au ținut pe actor în spital aceste sărbători pascale. Aflați în Israel, mai mulți prieteni de-ai săi din Țara Sfântă, dar și din România, aflați de Paște la locurile sfinte, au făcut un gest frumos. Cu toții au aprins o lumânare pentru sănătatea marelui actor și s-au rugat pentru el la Mormântul Sfânt. Mai mult, o amică de-ale sale a rugat un preot să îl pomenească pe marele actor la slujba de maslu.

Slujba s-a desfășurat în Miercurea Mare, în Biserica Reînvierea din Cetatea Sfântă. Numele lui Florin Piersic a fost pe buzele admiratorilor săi și în a doua zi de Paște. Actorul povestise, pentru viva.ro, că atunci când a fost în Israel pentru prima dată, a plouat extrem de tare, lucru rar, acolo.

Iar, în a doua zi de Paște, când Patriarhul Ierusalimului se pregătea pentru Liturghia din Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, afară ploua cu găleata. Cei care s-au rugat pentru sănătatea marelui actor și-au amintit de povestea acestuia, când a pășit prima dată în Israel.

Florin Piersic a declarat recent că regretă faptul că nu mai poate merge la Mormântul lui Iisus

Florin Piersic regretă că nu mai poate merge la Mormântul lui Iisus! Îndrăgitul nostru actor a povestit că atunci când a pășit pe locurile sfinte pentru prima dată, s-a pornit o ploaie extraordinară. Așa, dintr-odată. În condițiile în care în Israel plouă foarte rar, el a luat-o ca pe un semn divin.

'Dacă regret ceva, că vine Paștele, e numai faptul că nu pot să plec în Țara Sfântă, știind ce tulbure e situația acolo. E greu să mă duc, pentru că nu vreau să se întâmple ceva. Numai pentru faptul că eu sunt îndrăgostit de locurile sfinte, unde am fost de 44-45 de ori. M-am rugat, am fost la mormântul Domnului nostru Iisus Hristos. Acolo am simțit ceva ce n-am simțit niciodată. Am o amintire pe care nu am să o uit niciodată.', a declarat Florin Piersic, pentru viva.ro.

'M-am dus la Ierusalim cu aproape 50 de ani în urmă'

Florin Piersic a fost la Ierusalim pentru prima dată în urmă cu 49 de ani. Marele actor a povestit că atunci când a pășit pentru prima dată în Israel s-a pornit o ploaie ca din senin. Este cunoscut faptul că în Țara Sfântă nu plouă ani în șir.

'M-am dus la Ierusalim prima dată în viața mea, cu mulți ani în urmă, cu aproape 50 de ani în urmă. Toate cele 45 de sosiri ale mele în Israel, au fost cu gândul că mă voi întoarce mereu, ceea ce am și făcut ulterior, adică să merg des la Mormântul Sfânt.', a povestit actorul Florin Piersic.

Medeea Marinescu, mesaj pentru Florin Piersic

Și colegii lui s-au rugat pentru marele actor și speră ca el să depășească această perioadă grea. Florin Piersic a fost internat pentru o infecție la nivelul genunchiului, apoi lucrurile s-au complicat. După operația suferită la picior, el a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Medeea Marinescu i-a transmis lui Florin Piersic toate gândurile ei bune. „E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte, sau alergăm zgomotos spre o minivacanță, sau suntem pe un pat de spital. Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică.

Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic. Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă. Sănătate și speranță, Dragă Florin! Tuturor, să aveți parte de sărbători luminate și liniștite! Paște fericit!’, este mesajul notat de Medeea Marinescu pe Facebook.

Florin Piersic, după operația la genunchi

Antena 3 anunța ieri că Florin Piersic a fost transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, având în vedere vârsta înaintată a acestuia, dar și faptul că actorul are montat un stimulator cardiac. Operația la genunchi suferită de artist a avut loc în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca și a decurs bine, însă maestrul are acum nevoie de recuperare, notează News.ro. El ar fi ajuns la Institutul Inimii din Cluj după ce infecția de la genunchi s-ar fi extins spre inimă.

Familia lui Florin Piersic a cerut discreție, doar medicii fiind cei care au făcut declarații despre starea lui de sănătate. Managerul spitalului a transmis că starea marelui actor e una stabilă și că primește toate îngrijirile necesare. De asemenea, a precizat faptul că, momentan, nu se pune problema unui transfer la alt spital. Totodată, a anunțat că maestrul urmează acum un tratament.

„În momentul de față, se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos, într-o stare stabilă. Suntem un institut care are tot ceea ce are nevoie pentru a trata un asemenea caz’, a declarat Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, scrie digi24.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton