Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia: "Drum lin spre cer, te-ai luptat foarte mult"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia. Cristina Pucean suferă enorm după moartea tatălui său și încearcă să-și aline dorul cu amintirile care i-au rămas, despre momentele frumoase petrecute alături de părintele ei. Iată gestul impresionant făcut de Cristina Pucean pentru cel care i-a fost tată și cel mai important bărbat din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia. Cristina Pucean este una dintre cele mai fascinante dansatoare din industria muzicii de petrecere. Frumoasa de origine romă și-a demonstrat talentul și pasiunea pentru dans, încă din copilărie, iar la 15 ani devenea Miss Piranda, după ce i-a fermecat pe jurați cu mișcările și prezența ei scenică. De-a lungul carierei, părinții, în special tatăl ei a susținut-o dintotdeauna. Recent, Cristina Pucean l-a pierdut pe dragul ei părinte și are sufletul îndoliat. După moartea tatălui ei, dansatoarea a făcut un gest emoționant în memoria tatălui ei.

screenshot-2023-08-31-160055screenshot-2023-08-31-160055

Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia

Cristina Pucean a fost răpusă de durere atunci când tatăl ei a murit. Vedeta a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare iar mesajele de condoleanțe nu au încetat să curgă. Dansatoarea a făcut un gest deosebit de impresionant în amintirea tatălui ei și a momentelor frumoase petrecute în familie.

„Te iubim tatăl nostru drag și scump! Nu te vom uita niciodată! Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi… Drum lin spre cer!',  a scris Cristina Pucean, pe rețelele de socializare. 

Chiar la o zi după tragedie, Cristina Pucean a făcut publică o nouă imagine cu tatăl ei și a ales o melodie emoționantă, prin care și-a exprimat sentimentele care o cutremură.

Citește și: Tristan Tate, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu: „Nu m-am simțit frustrat în închisoare. Singura nedreptate pentru mine a fost că…'

Citește și: Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show: „Nici nu ați început bine emisiunea asta și…”. Ce a făcut-o să răbufnească

Ce surpriză i-a făcut tatăl Cristinei Pucea fiicei sale cu câteva luni înainte să moară

În urmă cu doar câteva luni, tatăl Cristinei Pucean i-a făcut o surpriză fiicei sale, apărând la ziua ei de naștere când se aștepta mai puțin. Dansatoarea a fost emoționată până la lacrimi și a început să plângă, atunci când l-a văzut pe tatăl cu un buchet mare de flori.

Tatăl Cristinei Pucean suferea de diabet, iar în anul 2020, acesta a ajuns în scaun cu rotile, după ce i-au fost amputate ambele picioare.

Acum, vedeta trece prin momente greu de descris, însă încearcă să găsească mici bucurii și să își amintească cu drag de tatăl său, pentru a-i onora memoria.

FOTO Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton