Gestul făcut de Smiley la nunta cu Gina Pistol, care a impresionat-o pe Adela Popescu: ”A fost o chestie superbă. Mi s-a părut atât de emoționant...”

 Calin Maria Bianca
.

Gestul făcut de Smiley la nunta sa cu Gina Pistol, care a impresionat-o pe Adela Popescu. Toată lumea știe că pe data de 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit. Cei doi și-au dus relația la următorul pas, astfel că s-au cununat atât civil, cât și religios, iar apoi a urmat o petrecere de nuntă fastuoasă, cum rar s-a mai văzut în showbiz-ul românesc în ultima vreme. Fără doar și poate a fost nunta anului, astfel că toți invitații au avut numai cuvinte de laudă despre frumosul eveniment. Nici Adela Popescu nu s-a putut abține, astfel că recent a dezvăluit gestul lui Smiley care a lăsat-o fără cuvinte și a emoționat-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol au fost atenți chiar și la cele mai mici detalii pentru pregătirea petrecerii de nuntă, unde numeroase nume mari din showbiz-ul românesc au avut plăcerea de a participa. Ei bine, acest lucru a fost lăudat de toată lumea, însă Adela Popescu nu s-a oprit doar la aranjamentele localului sau a celor mai frumoase aspecte, ci a mers cu privirea către gesturile celor doi miri.

smiley9-4-1smiley9-4-1

Smiley și Gina Pistol s-au sorbit din priviri pe tot parcursul petrecerii lor de nuntă, însă nu acest aspect i-a atras atenția Adelei Popescu, ci grija pe care au arătat-o față de fiica lor. În timp ce mulți miri își lasă copiii în grija unui apropiat 'pentru a nu fi deranjați în cea mai frumoasă zi din viața lor', ei au făcut exact contrariul.

Citește și: Cât costă cazarea la resortul de lux în care își petrec luna de miere Smiley și Gina Pistol. Se află pe Coasta de Azur

Citește și: Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere: „Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici?'

Citește și: Oana Roman a răbufnit pe Instagram, după slujba de comemorare a lui Stephan Pelger: „Ca de obicei, am avut dreptate. Niciunul nu a venit…”

Citește și: Andreea Antonescu și-a schimbat planurile cu privire la botezul fiicei sale: „Pe ultima sută de metri, nu cred că…”

Gestul făcut de Smiley la nunta sa cu Gina Pistol, care a impresionat-o pe Adela Popescu

Adela Popescu a povestit recent faptul că a rămas profund uimită în momentul în care Smiley și-a luat fiica de mână și a plecat vreme de 20 de minute cu ea prin pădure pentru a se calma și a nu mai fi agitată, deși toți invitații așteptau ca mirii să-i întâmpine. Soția lui Radu Vâlcan a precizat că a fost un moment foarte emoționant, cel puțin pentru ea, mai ales că se vedea în ochii micuței Jospehine cât de fericită este că stă cu tatăl ei.

„A fost o chestie superbă. Când am ajuns, erau toți invitații, așteptau să fie întâmpinați, iar Smiley, pentru că cea mică avea nevoie să se liniștească, a plecat 20 de minute prin pădure cu copilul lui. Mi s-a părut atât de emoționant gestul. Invitații erau acolo și el era de mână cu cea mică, vorbeau, povestea, o mângâia', a spus Adela Popescu.

Smiley și Gina Pistol și-au petrecut luna de miere în Franța, pe Coasta de Azur

La câteva zile după nuntă, Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat ca doi îndrăgostiți în luna de miere, iar destinația a fost una pentru cei care nu se uită la bani. Nu, nu este vorba despre o destinație exotică, ci o vacanță în Franța, pe Coasta de Azur, unde au fost cazați la un resort de lux. Vacanța este un cadou din partea nașilor, cuplul de vedete fiind cazat într-un hotel, pentru cei cu dare de mână, astfel că doar o noapte de cazare aproximativ 600 de euro pe noapte, potrivit site-urilor de călătorie.

Ei bine, cele 10 zile au trecut mai repede decât cei doi îndrăgostiți se așteptau, așa că recent s-au întors pe meleagurile românești, la fiica lor, de care le-a fost extrem de dor și căreia i-au simțit lipsa în fiecare secundă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton