"Mie întotdeauna îmi place impactul pe care îl are. Parcă se luminează casa". Gestul pe care Marius Vizante îl face pentru soția lui, chiar și după 18 ani de căsnicie

 Dumba Gabriela
.

Gestul pe care Marius Vizante îl face pentru soția lui, chiar și după 18 ani de căsnicie. Marius Vizante este căsătorit de 18 ani cu Cristina și adoră să-i cumpere flori tot timpul pentru că, spune actorul, îi umple sufletul de bucurie când vede reacția soției sale atunci când îi face o surpriză. Marius Vizante a dat și sfaturi bărbaților care intenționează să cumpere flori partenerelor și cum trebuie să le ofere pentru a „lumina casa”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În prag de „luna florilor”, Marius Vizante a oferit un sfat important bărbaților care pregătesc flori pentru soții sau iubite și recunoaște cu sinceritate că soția lui este extrem de fericită atunci când primește flori din partea lui. De aceea, chiar și după 18 ani de căsnicie, îi cumpără Cristinei Vizante flori de fiecare dată când merge la cumpărături.

305766347_10225782053710842_1607685039551152490_n305766347_10225782053710842_1607685039551152490_n

Gestul pe care Marius Vizante îl face pentru soția lui, chiar și după 18 ani de căsnicie

Unii spun că „dragostea durează trei ani” sau că florile se oferă doar atunci când este 8 Martie sau ziua de naștere a soției, însă Marius Vizante contrazice aceste „reguli”.

Marius Vizante a mărturisit că își răsfață soția cu cadouri ori de câte ori are ocazia. El îi cumpără flori de fiecare dată când merge la cumpărături de unul singur și este foarte atent la partenera lui de viață.

Mai mult decât atât, actorul a declarat că adoră să o vadă fericită pe soția lui, iar din acest motiv face gesturi mici, care fac diferența mereu.

„Am ales aici un buchet de trandafirași. Mie întotdeauna îmi place impactul pe care îl are chestia asta. Când intri pe ușă, nu intri cu sacoșele, ai aici niște flori, ce impact are? Parcă se luminează casa! Și când mergi pe stradă cu flori, altfel te privește lumea. În gest stă valoarea!', a spus Marius Vizante pentru spynews.ro.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Mile Povan, găsit mort în casă, la 31 de ani: „Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Nu răspundea la telefon, iar mașina…’

Citește și: Emily Burghelea a făcut accident de mașină în timp ce-și ducea fiica la grădiniță: „Sunt în șoc. Încă tremur, mi-e frică să…’

Citește și: Cum arătau părinții Mioarei Roman și cu ce se ocupau. Oana Roman a postat fotografii rare cu bunicii ei: „M-am trezit cu gândul la viața lor grea din timpul războiului'

Katia, fiica lui Marius Vizante, i-a impresionat pe antrenorii de la Vocea României

Marius Vizante este foarte mândru de fiica lui, Katia, care își dorește să urmeze Conservatorul. Adolescenta are planuri mari de viitor, iar tatăl ei o susține necondiționat.

„Ce să facă? Repetă, pregătește un concert nou, se ține de treabă, adică face teorie muzicală, pian. E un copil chiar serios și a luat în serios treaba asta. Se gândește să urmeze Conservatorul, dar vedem. Nu e doar un hobby', spune Marius Vizante.

În urmă cu câteva luni, Katia, fiica lui Marius Florea Vizante, i-a impresionat pe antrenorii de la Vocea României cu piesa „If I Get High'. Tânăra în vârstă de 17 ani a reușit să întoarcă două scaune: Tudor Chirilă și Smiley.

„Ai cântat foarte bine piesa asta. Eu sunt fan Nothing But Thieves. Îmi pare rău că i-am ratat la Electric Castle anul ăsta, dar nu am putut să ajung. Am văzut că ai modificat un pic piesa. Nu este o piesă ușoară, e foarte greu de cântat acolo sus. Cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta, Dă-mi, te rog, această șansă!', a spus Tudor Chirilă.

„Eu încă tremur foarte tare', a precizat Katia Florea.

„Mi-a plăcut foarte mult că ai luat-o încet. Nu te-ai grăbit să ne arăți ce voce tare ai tu, ce puternică ești. Ai dozat piesa foarte bine. E foarte greu să ai stăpânirea asta de sine când tu trebuie să arăți în 2 minute că ești foarte bună, că vrei să fii la Vocea României și vrei să întorci măcar un scaun. Ai întors 2 scaune. Alege-mă pe mine!', a spus Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton