Getuța Sterp intervine în scandalul uriaș dintre familia ei, Mara Bănică și Daniela Iliescu: "Am rămas șocată! Nu o să rămână așa, pentru că e strigător la cer!"

 Dumba Gabriela
.

Getuța Sterp, sora lui Iancu și a lui Culiță, intervine și ea în scandalul uriaș în care este implicată familia ei. De fapt, familia Sterp se confruntă în prezent cu acuzațiile dure făcute de Mara Bănică, dar și cu neînțelegerile dintre Mama Geta și nora ei, Daniela Iliescu. Getuța Sterp spune că ea este șocată de ceea ce se întâmplă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

După ce Culiță și Getuța Sterp au declarat că o dau în judecată pe Mara Bănică, aceasta din urmă le-a transmis că și ea va face același lucru. Jurnalista susține că vrea să-și facă dreptate după afirmațiile calomnioase și amenințările primite în privat.

2be7c8c2-a47f-4d94-ace8-615d31e668da-22be7c8c2-a47f-4d94-ace8-615d31e668da-2

Getuța Sterp, despre acuzațiile dure făcute de Mara Bănică la adresa familiei Sterp

Scandalul dintre familia Sterp și Mara Bănică pare a fi departe de final, pentru că atât Culiță Sterp, cât și sora lui, Getuța, au amenințat-o pe jurnalistă că vor acționa în instanță.

„Pe mine mă doare capul, ați văzut zilele trecute ce a postat această doamnă Mara Bănică. O să vă fac un scurt rezumat ca să înțelegeți. A postat la ea pe Facebook cum că-l susține pe Zanni în finală la Survivor, nu am nicio problemă cu asta, fiecare susține pe cine vrea, dar, totodată, l-a defăimat foarte tare pe Iancu și pe noi, ca familie, spunând niște minciuni și aducând niște acuzații pe care nici nu le pot exprima în cuvinte.

A zis că de-a lungul anilor ea a făcut emisiuni cu teme că noi am bătut ciobanii, i-am omorât, ceea ce e total eronat. O să acționăm în instanță și nu o să rămână așa, pentru că e strigător la cer', a început să spună Geta Sterp pe contul său personal de TikTok.

Chiar dacă Mara Bănică susține că angajații de la stâna familiei Sterp au trecut prin situații extrem de dificile, precum bătăi crunte, Getuța spune că totul este o minciună, ea anunțându-și fanii că e pregătită să vină cu dovezi.

„Îmi spune Beni (n.r. ciobanul lor) acum că și pe el l-au sunat în urmă cu câțiva ani, când a plecat de la noi. Pe mine m-a luat cu durere de cap, cum e posibil așa ceva? Deci tu, Mara Bănică, spui că ai dovezi, dar și noi avem dovezi. Voi vă dați seama în ce lume trăim? Nu e posibil așa, să scrie ciobanii în comentarii, am avut sute, dar nici măcar unul nu a fost bătut, scuipat', a continuat Getuța Sterp.

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…’

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră’. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Getuța Sterp, șocată de ceea ce a declarat cumnata ei, Daniela Iliescu, despre mama Geta

În paralel, mai este un conflict desfășurat și între mama Geta și Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță, după ce Mara Bănică a publicat o conversație în care tânăra i-ar fi adus mai multe jigniri soacrei sale. Getuța Sterp a vorbit și ea despre acest subiect, arătându-se șocată de ce s-a întâmplat în ultimele zile.

„Fan: Ai văzut mesajele dintre Mara și Daniela?

Geta Sterp: Da, le-am văzut. Ce să zic? Este ceva de zis? Eu am rămas șocată.

Fan: Mesajele sunt regizate sau reale?

Geta Sterp: Se vede clar că sunt reale, cine vrea să vadă, bineînțeles.'

Și Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp!

Mara Bănică a criticat-o pe mama Geta, după declarațiile femeii făcute în emisiunea lui Cătălin Măruță, apoi a lansat acuzații deosebit de grave. Ea a susținut că ciobanii care au lucrat la stână au fost „schingiuiți de acestă familie, neplătiți cu anii, tratați ca niște sclavi’.

Zilele trecute, mama Geta susținea că o va da în judecată pe Mara Bănică pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Se pare că jurnalista i-a luat-o înainte și a acționat deja în instanță familia Sterp. Ea le-a sugerat să nu-i mai trimită mesaje cu injurii și amenințări.

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și ‘nu se pune, când califici oamenii în ‘țigani și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc că un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe.

Va rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanța.

Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă’, este mesajul transmis de Mara Bănică pentru familia Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton