Gheboasă a bătut un polițist până l-a băgat în spital, când avea doar 16 ani: "Hai să-l facem pe gabor!". Victima a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale

 Oana Pantazi
.

Artistul Gheboasă a reușit să scindeze internetul, după prestația de la Untold, cu versurile pieselor lui, însă puțini știu și că violența limbajului său – care, se spune, are legătură cu traumele suferite în copilărie – s-a regăsit și în comportament. Pe când avea doar 16 ani, Gheboasă a bătut un polițist până l-a băgat în spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu că Gheboasă, artistul care a cucerit TikTokul și YouTube-ul, dar și puștimea de la Untold cu piesele lui, a fost arestat pe când avea doar 16 ani, după ce a bătut un polițist, care ulterior a avut nevoie de nenumărate zile de spitalizare. Pe numele său real Gabriel Gavriș, cântărețul de 21 de ani s-a făcut remarcat la show-ul de talente „One True Singer', iar de acolo evoluția lui a fost ascendentă. Totuși, în spatele imaginii de băiat dur se ascunde o poveste de viață dramatică. Lipsit de iubirea maternă, Gheboasă a crescut în centre de plasament și a avut parte de neajunsuri.

gheboasa-copygheboasa-copy

Gheboasă a bătut un polițist pe când avea doar 16 ani

Recent, Gheboasă a ajuns în centrul unui adevărat scandal, la scurt timp după ce versurile obscene ale pieselor sale au atras atenția pe scena de la Untold. Cei mai mulți au conchis că limbajul suburban are legătură cu condițiile nefericite în care a trăit artistul, acesta fiind părăsit încă de la naștere de către părinți și crescând ulterior în centrul de plasament, până ce a fost adoptat. Puțini știu însă că Gheboasă a fost acuzat nu doar de violența limbajului, ci și de violență fizică, asta pe când avea doar 16 ani.

În decembrie 2017, Gheboasă a participat la o bătaie teribilă lângă un restaurant din Târgoviște, orașul său natal, victimă fiind un polițist, care și-a dat în judecată agresorii, și astfel artistul a trebuit să dea socoteală în fața legii.

Citește și: Peste 420.000 de fani au celebrat timp de patru zile și patru nopți cel de-al optulea capitol din povestea magică UNTOLD

Citește și: „Îmi plesneau venele pe cap, efectiv stăteau să se spargă. De ce a fost Delia la un pas de leșin la Untold. Artista a îngenuncheat în culise

Citește și: „Sunt țigan, nu sunt român. Îmi doresc să ajung președinte la Partida Romilor'. Gheboasă, primele declarații după scandalul de la Untold 2023

Procesul penal a început în 2018, însă dosarul a fost plimbat între Judecătoria Târgoviște, Tribunalul Dâmbovița și Curtea de Apel Ploiești. Victima, V.P., fost petent în dosarele al căror obiect a fost contestație durată proces', intimați fiind Gavriș Gabriel (Gheboasă) și alți doi amici care l-au bătut pe polițist, R.G.L. și M.L.I., notează Fanatik.

„Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Târgovişte la data de 22.01.2021, contestatorul persoană vătămată a contestat durata procesului penal în dosarul nr. ##/P/2018, aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte. În motivare a arătat că în noaptea de 16/17.12.2017, în timp ce se afla la un restaurant din Târgovişte, a fost lovit cu bestialitate de către inculpaţii ….pentru că, în calitate de agent de poliţie rutieră, a întocmit unuia dintre ei dosar penal, astfel fiindu-i cauzate leziuni ce au necesitat 70 de zile de îngrijiri medicale, fiind supus la diferite intervenţii chirurgicale în zona ambelor maxilare, suferinţa persistând şi în prezent', se arată în dosar, conform sursei citate.

La data de 22.12 2017 s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, la data de 14.06.2018 dispunându-se punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257 C. pen. De la momentul declanşării activităţii de urmărire penală au fost administrate probe constând în dispunerea unor expertize de specialitate, audieri de martori, audierea suspecţilor şi inculpaţilor, astfel că această fază procesuală a fost încheiată, situaţia prezentă a cercetărilor permiţând procurorului de caz să dispună o soluţie care să fie în concordanţă cu scopul procesului penal', au mai notat judecătorii.

Gheboasă era minor atunci când l-a bătut pe polițist

Confor dosarului consultat de Fanatik, în dosar se menționează că unul dintre agresorii polițistului, care ulterior a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale, este un tânăr în vîrstă de 16 ani.

Persoana vătămată a solicitat la data de 28.12.2017 efectuarea de cercetări şi asupra infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 C. pen. nerezultând dacă s-a dispus începerea urmăririi penale şi cu privire la această infracţiune. În încheierea Tribunalului Dâmbovița din data de 17.03.2021 s-a reţinut că prin emiterea ordonanţei de declinare din data de 26.01.2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a fost înregistrat dosarul nr. ##/P/2021 în care s-au efectuat cercetări cu privire la infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 C. pen. la data de 04.02.2021 pronunţându-se o soluţie de clasare cu privire la această infracţiune şi dispunându-se disjungerea cauzei şi înaintarea dosarului spre cercetarea infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257, al. 4, C. pen. către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte', se mai scrie în dosar.

„Fiind audiat în calitate de suspect, numitul…a recunoscut săvârşirea faptei şi a precizat că 'în momentul în care… a ieşit din bar în noaptea de 16/17.12.2017, … i-a zis lui şi lui ….că acum este momentul să-l facem şi noi pe gabor, deoarece şi gaborul la rândul lui i-a făcut dosar penal.' În cuprinsul aceleiaşi declaraţii …a mai menţionat că în momentul în care un băiat, identificat ca fiind suspectul …., l-a lovit pe persoana vătămată, a strigat 'hai, să-l facem pe gabor!', se mai arată în dosar.

Gheboasă este născut în 20001, iar la data comiterii faptei avea 16 ani. Exact vârsta care este menționată în dosar referitor la unul dintre agresorii polițistului.

 „În noaptea de 16/17.12.2017, în jurul orei 04:00, în proximitatea restaurantului Belvedere, a lovit cu intenţie, într-o acţiune conjugată cu cea a inculpatului…., în vârstă de 16 ani la data faptei, pe persoana vătămată, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu ale acesteia din urmă (agent de poliţie rutieră)', se arată în dosarul consultat de FANATIK.

Gheboasă: „Ne-am bătut foarte tare și s-a ajuns la poliție”

Întrebat recent dacă a făcut vreodată ceva ilegal care s-a prescris, Gheboasă și-a prezentat propria variantă, în cadrul emisiunii 'Detectorul de minciuni'.

„Am participat la o bătaie cu foarte multe persoane, ne-am bătut foarte tare și s-a ajuns la poliție, dar eu eram foarte mic și n-am pățit nimic. A fost cu scaune, cu sape, cu bețe, cu de toate', a dezvăluit Gheboasă în cadrul emisiunii.

Artistul a dezvăluit și că mai bea alcool din când în când, însă a spus că nu intră în conflict cu nimeni, iar în acele momente preferă să fie aproape de soția lui.

„Nu știu dacă sunt persoane cu care să mă cert, dar sunt persoane pe care le sun să le zic că le iubesc. Poate nu au chef de mine, dar ei mă ascultă tot ce le zic. Și dacă soția mea nu e lângă mine, fac ceva și stau numai cu ea în telefon', a mai spus Gheboas[

Gheboasă a intrat recent în atenția publicului larg din cauza textelor obscene ale pieselor sale. După ce a fost foarte dur criticat din cauza prestației sale de la festivalul Untold, unde a cântat o piesă ce conținea un limbaj vulgar, acesta a primit și o amendă din partea autorităților. Jandarmeria i-a aplicat lui Gheboasă o amendă în valoare de 1.000 de lei și l-au reclamat pe artist la CNDC, pentru discriminare. Artistul a menționat însă că limbajul pe care îl folosește aparține mediului în care a crescut și că versurile nu au fost menite să aibă un caracter rasist, din moment ce la rândul său este de etnie romă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton