Gheboasă, reacție după ce a fost prins de DIICOT cu canabis: "Eu sunt un fost consumator, am fumat și eu un joint de marijuana. Am fost acuzat de..."

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția lui Gheboasă după ce a fost prins de DIICOT cu canabis. Cântărețul Gheboasă a revenit în atenția publicului după ce autoritățile au găsit asupra sa o cantitate mică de canabis. Gheboasă a precizat, că, în urma unei percheziției efectuate la reședința sa, la data de 1 martie, ofițerii DIICOT nu au găsit canabis sau alte substanțe ilegale. Iată cum a fost sancționat Gheboasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gheboasă a fost sancționat de ofițerii DIICOT, după ce l-au prins cu o cantitate mică de canabis, destinată consumului personal. Traperul a ținut să clarifice situația în cadrul unei postări pe social-media. Gheboasă a relatat că ofițerii DIICOT au efectuat o percheziție în locuința sa, chiar de 1 martie. Autoritățile nu au găsit canabis sau substanțe ilegale. Gheboasă a scăpat astfel cu o amendă penală și este liber să-și continue proiectele.

gheboasa-trafic-de-drogurigheboasa-trafic-de-droguri

Reacția lui Gheboasă după ce a fost prins de DIICOT cu canabis

Gheboasă a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, când ofițerii DIICOT au găsit asupra sa o cantitate mică de canabis, destinată consumului personal. Locuința artistului a fost percheziționată, însă autoritățile nu au găsit substanțe ilegale, așa că Gheboasă a plătit doar amenda penală.

Citește și: Alex Velea, după scandalul iscat de prestația lui Gheboasă la Untold: „Nu mai blocați artiștii din a fi creativi”

Citește și: Oana Roman a răbufnit în scandalul Gheboasă: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

„Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, la mine acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit. Vă mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit', a afirmat cântărețul pe Instagram.

El a adăugat că în acest caz nu este implicat niciun minor, „pentru că eu n-am vândut, nu vând și nu o să vând niciunui om care există, pentru că eu nu sunt un traficant'.

Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac? Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă', a mai spus artistul.

Gheboasă a fost prins cu canabis de către procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT Dâmboviţa au dispus vineri, 1 martie, reţinerea a patru persoane, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. În același dosar, cântărețul Gheboasă a fost învinuit doar pentru deținere de droguri în vederea consumului, fără să fie reținută.

„Față de un suspect, sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc', a transmis DIICOT. Surse judiciare au precizat că este vorba despre cântărețul Gheboasă, au declarat sâmbătă, 2 martie, surse judiciare pentru Libertatea.

Alex Velea a reacționat după scandalul iscat de prestația lui Gheboasă la Untold

Alex Velea se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul, în vârstă de 39 de ani, a reacționat după scandalul de la Untold, după ce Gheboasă și alți trei artiști au fost amendați pentru limbaj vulgar și rasism. Iubitul Antoneii a avut o reacție acidă pe Instagram și consideră că artiștii nu ar trebui cenzurați. Cântărețul nu este de acord cu sancțiunile pe care autoritățile le-au aplicat artiștilor.

Cenzura nu reprezintă nici mai mult, nici mai puțin, decât o teamă, o teamă absurdă care n-are trebui să blocheze un act artistic.

Pe Mozart când a scris «Leck mich im Arsch» nu l-a mai amendat nimeni, dimpotrivă a fost apreciat în continuare. Faptul că Dali își ascundea organe genitale în picturile lui… acelea au devenit artă.Nu mai blocați artiștii din a fi creativi, indiferent de natura artei! Nu mai zic că dați amenzi în cadrul unor evenimente private, unde lumea e conștientă de ce urmează să asculte… ba, mai mult, unii venind chiar pentru momentele blamate de voi acum. JOS CENZURA!!!‘, a fost mesajul Alex Velea, postat pe pagina lui de socializare.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton