Îl mai ții minte pe Gheorg, bucătarul care apărea alături de Teo Trandafir și Mircea Badea? Cum arată și cu ce se ocupă în prezent

 Dumba Gabriela
.

Bucătarul Gheorg apărea, acum mulți ani, alături de Teo Trandafir și Mircea Badea și a fost unul dintre primii „chefi” de la TV. Pe numele lui real George Vitan, bucătarul Gheorg era renumit atunci pentru patiseriile sale și Teo Trandafir îl lăuda că este „cel mai bun patiser din Univers”. Anii au trecut și Gheorg s-a retras de la TV. Iată cum arată și cu ce se ocupă bucătarul Gheorg în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Vitan a devenit cunoscut publicului larg drept bucătarul Gheorg, după emisiunea Dimineața devreme, de la Antena 1, în care apărea alături de Teo Trandafir și Mircea Badea. Ulterior, el a fost unul dintre realizatorii emisiunii Veselie în bucătărie, de la Etno TV, însă, a plecat de acolo ce mare scandal, după ce o colegă l-a acuzat de hărțuire sexuală.

4529-290423-bahmu24529-290423-bahmu2

Cu ce se ocupă bucătarul Gheorg în prezent

În urma unui concurs, George Vitan a devenit, în anul 1997, „bucătarul Gheorg', la matinalul „Dimineaţa devreme', prezentat de Teo Trandafir şi Mircea Badea, la Antena 1. După acest proiect, a urmat o altă emisiune la Naţional TV, însă a revenit lângă Teo în emisiunea cu acelaşi nume, de la PRO TV.

În 2009, Gheorg a fost luat sub aripă de Adriana Bahmuţeanu , la Kanal D, în emisiunea La şuetă cu Bahmu', apoi a poposit la Etno TV, post la care a prezentat matinalul până în 2013.

Bucătarul Gheorg și-a încercat norocul în afaceri după ce a renunțat la televiziune. În anul 2006, Gheorg si soția lui și-au deschis o cofetărie, cu care spera să dea lovitura, însă criza i-a lovit puternic și s-au confruntat atunci cu pierderi mari. Dar talentul nu l-a părăsit niciodată pe Gheorg, așa că a reușit să reziste datorită priceperii sale în bucătărie.

În 2013, Gheorg, pe numele lui din buletin George Vitan, a renunţat la colaborarea cu Etno TV, unde realiza emisiunea Veselie în bucătărie'.

„Îmi ocupa foarte mult timp acel job şi a trebuit să aleg între televiziune şi cofetărie. Mi-am închis cele 7 cofetării pe care le deschisesem de 15 ani în Bucureşti, pentru că făceam bilanţul doar ca să constat lipsurile. Mă furau angajaţii ca în codru, aşa că am deschis aici, lângă casă, şi totul merge bine. Lumea este încântată, pentru că produsele noastre sunt bio, fără chimicale', spunea Gheorg acum câțiva ani pentru Click!

În prezent, celebrul bucătar Gheorg conduce un restaurant care îi poartă numele și se bucură de mare succes.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Petrescu, la 45 de ani: „Femeile își pot menține frumusețea fără bisturiu'

Citește și: Ce se întâmplă când Adela Popescu și Radu Vâlcan pleacă în vacanță cu cei trei copii: „Nu a fost ușor, cel mai greu este…'

Citește și: Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din arest: „Fugim după averi, fugim după lucruri fizice, dar…'. Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

Bianca Rus l-a acuzat pe bucătarul Gheorg de hărțuire sexuală

Acum câțiva ani, bucătarul Gheorg a fost acuzat de Bianca Rus că a hărțuit-o atât în platoul emisiunii Veselie în Bucătărie de la Etno TV, cât și într-o deplasare la Brașov.

„Gheorg îmi făcea avansuri chiar în emisiune. Am trăit o noapte de groază la Bran. A venit la mine în cameră. M-a alergat prin camera de hotel. A sărit peste mine în pat. A încercat să-mi rupă hainele de pe mine.

De un an de zile îmi face avansuri. Am fost şi la psiholog. Eu i-am spus că nu-mi place ca bărbat, că are soţie şi copii, că am un prieten. Am un martor care a văzut cum Gheorg încerca să rupă hainele de pe mine, mă ţinea imobilizată şi mă săruta peste tot.

De dragul emisiunii pe care am avut-o nu am spus nimic. Nu am vrut să declanşez un scandal. I-am povestit soţiei lui toată întâmplarea, iar acum am devenit prietene', a declarat Bianca Rus la emisiunea Un show păcătos, în urmă cu aproape 10 ani, reamintește cancan.ro.

La acea vreme, faimosul chef a vrut să o dea în judecată pe cântăreața de muzică populară pentru acuzațiile aduse la adresa lui, dar s-a răzgândit, spunând că întâlnirea în instanță implică nervi și bani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton