Gheorghe Turda are o nouă iubită. Cine este femeia: „Este o doamnă, nu e artistă. Am fost colegi în minister, are grad de...”

 Tudorache Simona
.

Gheorghe Turda a dat detalii despre noua iubită. Artistul recunoaște că are o nouă parteneră de viață, dar susține că nimeni nu o va înlocui pe cea care i-a fost soție. După moartea ei, Gheorghe Turda a avut mai multe relații, dar a continuat să îi poarte amintirea în suflet. Solistul are acum o legătură cu o doamnă care i-a fost colegă în minister și care, la fel ca și el, are și grad.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Artistul a fost căsătorit vreme de 37 de ani cu Elisabeta, fostă balerină, care și-a găsit sfârșitul într-un mod crunt. Soția artistului a pierdut în urmă cu 15 ani lupta cu o boală nemiloasă. Gheorghe Turda a crezut întotdeauna că afecțiunea fostei sale partenere de viață are o legătură cu radiațiile de la Hiroshima. Elisabeta a început să dea semne de boală în timpul unui turneu în Japonia.

gheorghe turda 3gheorghe turda 3

Gheorghe Turda are o relație cu o fostă colegă

Gheorghe Turda are o nouă relație, pentru că nu vrea să își petreacă viața în singurătate, dar susține că nu o poate înlocui nimeni pe fosta soție în sufletul lui.

„Nu va mai exista o altă doamnă Turda. Nu o poate înlocui nimeni din punct de vedere uman, familial, profesional. Este o femeie în prezent în viața mea. În viitorul apropiat am hotărât deja în familie să nu rămân de unul singur, nu că mi-e greu, eu gătesc, eu dau cu aspiratorul, eu calc. Tot la voi o să vin și vă spun cine va fi acea doamnă aleasă. Este o doamnă, nu e artistă, am fost colegi în minister, are grad de colonel, eu cu grad de general', a declarat Gheorghe Turda, la WOWnews.

Citește și: Cu ce se ocupă soția și fiul lui Marcel Iureș: „Ea e foarte mândră de tot ce am făcut. El e foarte diferit de mine, are alt destin”

Citește și: Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri: „Programul de vizită nu se respectă. Mikaela și-ar fi dorit…'

Citește și: Cine o ajută pe Karmen Simionescu acum, cu fiica ei, după despărțirea de Bogdan Căplescu: „Sofia era îngrijorată…'

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

Citește și: Rapperul american Rich Homie Quan a fost găsit mort în locuința sa. Artistul avea 34 de ani

Gheorghe Turda vrea ca artiștii să aibă atestat

Solistul le declară război colegilor de breaslă care, în opinia lui, nu au voce, talent sau studii muzicale, dar urcă pe scenă. Gheorghe Turda vrea ca artiștii să prindă proiecte în baza unui atestat.

Cer reintroducerea atestatului de liber profesionist, va fi revoluție în lumea muzicală, ca să nu mai lucrăm cu amatori, cu nonvalori. Trebuie să fie dată o lege în acest sens, s-a perceput această idee a mea drept Legea Gheorghe Turda. Trebuie mai întâi să treacă de Parlament. Asta înseamnă că o comisie exigentă, formată din mari artiști, te examinează, dacă ai voce, dacă ai talent, dacă știi să cânți după note muzicale. Contează mult și dacă să ai studii de specialitate, o facultate sau un liceu de profil.

Eu am absolvit 7 ani de Conservator, la Cluj, și am o activitate muzicală de peste 50 de ani. De pildă, în Germania ți se cere un atestat, altfel, nu prea te angajează nimeni ca artist', a mărturisit Gheorghe Turda pentru Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton