Gheorghe Turda își plânge soția decedată de 13 ani: "E foarte greu fără ea"

 Dumitrache Laura
.

Gheorghe Turda a rămas văduv în urmă cu 13 ani, după ce soția sa a încetat din viață, răpusă de leucemie. Interpretul de muzică populară are o carieră de succes și o familie minunată, dar recunoaște că nu o poate uita pe femeia care i-a fost alături vreme de 37 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda se numără printre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară. Artistul și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de copii și nepoți, dar totodată a simțit o mare tristețe că soția lui nu mai este printre noi. De 13 ani, Gheorghe Turda este văduv.

gheorghe turdagheorghe turda

Interpretul de muzică populară plânge de fiecare dată când vorbește despre soția sa, Elisabeta Turda. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 37 de ani și au copii împreună. Din păcate, artistul a rămas văduv în urmă cu mai bine de zece ani.

Citește și: Gheorghe Turda are o pasiune mai puțin obișnuită:'Am în total 1123 de cuțite în colecția mea”. Primul i-a fost dăruit de președintele Mexicului / EXCLUSIV

Citește și;Gheorghe Turda, detalii despre relația cu noua iubită misterioasă:”M-am lecuit de cancan-uri”

Citește și;Cum au reușit Brigitte și Florin Pastramă să își salveze căsnicia. Au semnat actele de divorț, dar s-au răzgândit:„Suntem în permanentă schimbare'

Citește și:Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran:'M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată'

Gheorghe Turda își plânge soția decedată de 13 ani

Gheorghe Turda, 74 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară. Artistul are o carieră de succes și o familie minunată. De sărbători a petrecut alături de copii și nepoți, dar recunoaște că se simte trist pentru că nu o are lângă el pe soția sa, Elisabeta Turda.

Cântărețul și-a pierdut soția în urmă cu 13 ani, după ce aceasta s-a lupta cu leucemia. Elisabeta și Gheorghe Turda au fost împreună 37 de ani și au doi copii. Solistul a declarat că de Crăciun i-a dedicat soției sale un colind alături de familia sa.

„Am pomenit-o cu toții în familie și i-am dedicat și un colind. Ce n-aș da s-o mai văd o dată! Am fost căsătorit o singură dată și soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Din păcate, a cuprins-o o boală foarte grea, leucemie, s-a îmbolnăvit în 1987. E foarte greu fără ea dar și uitarea e scrisă în legile omenești. Mi-a fost foarte greu cu copiii când ea nu a mai fost.

Era foarte exigentă cu fetele, țin minte că era perfecționistă în tot ceea ce făcea. O bună gospodină, o bună mamă, își croia singură rochii, mie mi-a croșetat pulovere pe care le port și acum. Eu îi aduceam kilograme de lână colorată din America să-și croșeteze rochițe.', a mărturisit Gheorghe Turda, cu ochii în lacrimi pentru starpopular.ro.

Gheorghe Turda i-a legătura cu soția sa decedată

Deși anii au trecut, Gheorghe Turda nu s-a consolat cu dispariția definitivă a soției sale pe care susține că a iubit-o foarte mult. Gheorghe Turda a declarat în trecut că nu ratează nicio ocazie de a ajunge la mormântul femeii pe care a iubit-o neîncetat.

„ Singurătatea ucide.(…) Soția mea a fost o sfântă, din punctul meu de vedere ca familist.(…) Am știut să-mi păstrez familia, integritatea familiei.(…) Nu pot să ajung acasă și să nu mă duc cu cel puțin o floare la mormânt și o lumânare. Am visat-o de foarte multe ori și chiar recent am visat-o. Întotdeauna mă închin în fața ușii când plec la drum și în secunda următoare îmi apare chipul ei în față', a declarat artistul într-o emisiune tv.

Artistul are o nouă parteneră

Gheorghe Turda a avut o relație tumultoasă cu Nicoleta Voicu, dar relația lor s-a terminat cu mare scandal. Acesta a anunțat că este într-o nouă relație, dar preferă să își țină partenera departe de lumina reflectoarelor. Gheorghe Turda a menționat că iubita lui nu locuiește în București.

„Stau bine (n.r. cu dragostea). Nu spun, ca să nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare. (…) Nu se știe deocamdată (n.r. dacă petrecem sărbătorile împreună), că persoana nu e în Capitală. (…) M-am lecuit de cancanuri.', a spus Gheorghe Turda.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton