Gheorghe Turda, la un pas de moarte în America, în urmă cu 30 de ani: „Bine că am scăpat cu viață. A fost o cumpănă. Ne-au trimis la moarte, nu am provocat noi treaba asta"

 Tudorache Simona
.

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte în America. Solistul nu poate uita nici acum acest fapt de viață, deși au trecut 30 de ani de la acest eveniment. Gheorghe Turda cânta cu ansamblu Ciocârlia în SUA când s-a trezit protagonist într-un film nefast și greu de povestit în cuvinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gheorghe Turda a fost fost implicat într-un accident alături de alți colegi din ansamblu. El învinovățește pentru această trăire o altă persoană, dar nu vrea să intre în detalii. Se consideră norocos că a scăpat și a reușit să își continue viața așa cum și-a dorit, chiar dacă suferința nu l-a ocolit.

gheorghe-turda-3gheorghe-turda-3

Gheorghe Turda a scăpat cu viață dintr-un accident

Gheorghe Turda a cutreierat lumea în lung și în lat prin prisma profesiei, dar accidentul din America, din urmă cu 30 de ani, rămâne undeva acolo.

„Eram în America, în 1994, și era să mor atunci într-un accident stupid, când un escroc român care ne-a băgat tot ansamblul Ciocârlia, ne-a dus la moarte. Nu vreau să trec acum în amănunte despre ce s-a întâmplat atunci. Bine că am scăpat cu viață. A fost nefast pentru viața mea de atunci, a fost o cumpănă. Pe noi ne-au trimis la moarte, nu am provocat noi treaba asta', a mărturisit solistul, la Antena Stars.

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio ZU a trăit un coșmar, în Iordania, din cauza zborului anulat de TAROM: „Mă întorc la București umilit și batjocorit!”. Cum a reușit să ajungă în țară

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Cum a ajuns Gheorghe Turda să fie acuzat de hărțuire

Gheorghe Turda a vrut, de curând, să își ajute o colegă de breaslă care se plângea că are probleme financiare, dar s-a trezit acuzat de hărțuire.

„A trebuit să dau o replică, nu am să dau numele. Eu am vrut să o ajut, și ea s-a lamentat în presă că se descurcă foarte rău financiar. Din bunătatea mea sufletească, știi ce a făcut? A mers la poliție și m-a reclamat. Da! A zis că i-am dat un mesaj prin care vreau să o ajut financiar. Ca să vezi cât e de rea lumea și de incultă. (…) Nu merită să te cobori la nivelul de percepere a unor individe sau indivizi care nu au niciun simbol de bunătate în eul lor', a precizat artistul de muzică populară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton