Gheorghe Zamfir a rămas dezamăgit de perioada în care a fost implicat în politică: "M-au terfelit, după care m-au părăsit și m-au uitat"

.

Gheorghe Zamfir a împlinit recent vârsta de 82 de ani. Celebrul naist și compozitor este cunoscut în întreaga lume pentru talentul său special. Cu toate astea, putini își mai aduc aminte că artistul a fost implicat în politică în anii 2000, când a făcut parte din partidul PRM. Recent, Gheorghe Zamfir s-a declarat dezamăgit de acea perioadă și susține că politicienii s-au folosit de numele lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Zamfir este unul dintre cei mai importanți interpreți la nai din România, iar pe 6 aprilie a împlinit vârsta de 82 de ani. Interpretul are o carieră de peste 60 de ani, iar în anii 2000 a cochetat cu politica. Gheorghe Zamfir a făcut parte din Partidul România Mare, al cărui președinte era Corneliu Vadim Tudor.

gheorghe zamfirgheorghe zamfir

Gheorghe Zamfir se declară dezamăgit și trist de cele trăite în perioada în care a fost implicat în politică. Artistul este de părere că politicienii s-au folosit de numele și cariera lui. În anul 2004, Gheorghe Zamfir a fost obligat să plece din partid.

Citește și: Gheorghe Zamfir a împlinit 82 de ani, iar soția i-a făcut o urare emoționantă: „Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori”

Citește și:De ce a ales Gheorghe Zamfir naiul, în urmă cu 50 de ani: „Mecanic se descurcă mulți, dar…'

Citește și:Prin ce peripeții a trecut Armin Nicoară pe Muntele Athos, înainte de a ajunge la Mănăstirea Sfânta Ana: „E infernal…”

Citește și:Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica împreună, la medic. Cum au fost filmați: „Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu…'

Gheorghe Zamfir a rămas dezamăgit de perioada în care a fost implicat în politică

Gheorghe Zamfir este născut pe 6 aprilie 1941, la Găești, județul Dâmbovița. A devenit cunoscut la nivel mondial, fiind unul dintre cei mai apreciați interpreti la nai din întreaga lume. Cu toate astea, artistul recunoaște că a existat o perioadă în viața sa de care a rămas dezamăgit. Mai exact, Gheorghe Zamfir se referă la perioada în care s-a implicat în politică, făcând parte din Partidul România Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor. Interpretul susține că politicienii s-au folosit de el și de numele său.  

„Am fost atras în curse politice de oameni care s-au folosit de mitul și de numele meu. M-au terfelit, după care m-au părăsit și m-au uitat. Sunt foarte trist și dezamăgit de tot ceea ce mi s-a întâmplat.', a declarat Gheorghe Zamfir, potrivit adevărul.ro. În anul 2008, Gheorghe Zamfir a candidat pentru un mandat în Senatul României, din partea Partidului Verde Ecologist la alegerile parlamentare.

Gheorghe Zamfir a plecat în exil la Paris

În anul 1982, în perioada comunistă, Gheorghe Zamfir a susținut un concert dedicat lui Dumnezeu, iar pentrua cest lucru, autoritățile comuniste l-au presat, iar artistul a fost nevoit să plece în exil la Paris.

După Revoluția din 1989, Gheorghe Zamfir s-a întors în țară, unde se confruntă cu mari probleme financiare. Chiar și așa, artistul își continue concertele și turneele în Franța, Elveția și Turcia. În anul 1994 s-a căsătorit cu Marie Noëlle, de care a divorțat în anul 2010. Ulterior, s-a căsătorit cu actuala lui sotie, Nicoleta Beca, interpretă de muzică populară

Divorțul dintre Gheorghe Zamfir și Marie Noëlle a durat cinci ani

Gheorghe Zamfir declara că nu a iubit-o niciodată pe fosta lui soție, Marie Noëlle. Artistul a mărturisit că aceasta l-a rugat să o ia de soție, altfel își va pune capăt zilelor.

„Ea, înainte de mariaj, mi-a zis că se sinucide dacă nu o iau de nevastă, că eu sunt omul vieţii ei. Ca un bun creştin, nu am lăsat-o să-şi ia viaţa. Mi-a căzut la picioare. Am luat-o cu tot cu cei doi copii ai ei, chiar dacă nu am iubit-o. Am ţinut la ea, dar nu am iubit-o cu adevărat”, a mai spus Gheorghe Zamfir. Divorțul dintre cei doi s-a întins pe cinci ani și a fost nevoit să-i plătească o sumă de bani de 5.300 de euro pensie de întreținere. În anul 2015 s-a căsătorit cu Nicoleta Beca, mai tânără decât el cu 44 de ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton