Gigel Frone, de la Românii au Talent, are pensie de boală de doar 1.200 de lei: "Mă descurc, mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere, mai primesc bani". Artistul își întreține și sora

 Oana Pantazi
.

Gigel Frone, de la Românii au talent, are pensie de boală de doar 1.200 de lei. Deși e greu de crezut, simpaticul artist reușește să se descurce cu o pensie infimă și își întreține și sora. Cu toate că este pensionat pe caz de boală, Gigel Frone muncește pentru a-și suplimenta veniturile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Au trecut mai bine de 10 ani de când Gigel Frone a participat la Românii au talent, iar capitalul uriaș de popularitate pe care l-a dobândit atunci îl ajută și azi. Pensionat pe caz de boală, cu gradul III, din cauza handicapului locomotor cu care a venit pe lume, artistul nu s-a lăsat înfrânt și reușește să trăiască decent din cântat, suplimentând astfel pensia modestă pe care o primește de la stat.

11705098_967942603226842_6045310305036030997_n11705098_967942603226842_6045310305036030997_n

Gigel Frone, de la Românii au talent, are pensie de boală de doar 1.200 de lei

După succesul incredibil de la Românii au talent, lui Gigel Frone i s-au deschis multe uși, iar artistul a profitat din plin de capitalul de popularitate care a venit în urma show-ului de la PRO TV. Cântă, în general, la evenimente și petreceri private, reușind astfel să-și rotunjească veniturile. Paradoxal, deși are o pensie infimă, Gigel Frone locuiește la hotel și, mai mult, nu se atinge de banii veniți de la stat.

„Primesc o pensie de 1.200 de lei lunar, pe caz de boală, dar nu o cheltuiesc eu, din acești bani trăiește sora mea din Onești, ea are nevoie acolo de bani, trebuie să o ajut, îi este și ei greu', a mărturisit artistul pentru Click!

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă'. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: ‘Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…’ / EXCLUSIV

În pofida venitului modest, Gigel Frone se descurcă datorită talentului său nativ care-l ajută să trăiască decent. Artistul mărturisește că nu e pretențios și cântă pe unde este chemat.

„Eu mă mai descurc, mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere, mai primesc bani. Nu mulți, dar îi adun. Locuiesc la un hotel de când am venit în București, de 12 ani, plătesc și aici, mănânc prin oraș, câte un sendviș cu de toate. Nu îmi trebuie foarte multe', a mai spus el pentru sursa citată.

De ce nu s-a însurat Gigel Frone până la 55 de ani

Artistul trăieste, de mai bine de un deceniu, într-o cameră de hotel, iar în situația dată ar fi greu să-și întemeieze o familie. Chiar dacă a ajuns la 55 de ani, Gigel Frone nu exclude să-și întemeieze o familie pe viitor, dar, înainte de toate, spune el, are nevoie de o casă…

„Încă nu am o soție și multă lume mă judecă. Dar, ca să ai o familie, trebuie să fii responsabil, să ai niște bani, să ai o casă. Unde să-mi aduc soția, într-o cămăruță de hotel, așa cum locuiesc eu de 12 ani?

În plus, este dificil să cunoști o fată de treabă, eu nu prea ies, nu prea socializez, așa cum e acum tineretul, eu nu merg prin discoteci. După ce voi câștiga mai mulți bani și îmi voi lua o căsuță, mă voi gândi serios și la însurătoare. Momentan, mă descurc, îmi calc hainele singur', a mai spus artistul pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton