Ce declarație emoționantă i-a făcut Gigi Becali soției sale, Luminița: "Dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu!". Sunt căsătoriți de 29 de ani

.

Ce declarație emoționantă i-a făcut Gigi Becali soției sale, Luminița. Gigi Becali și soția lui trăiesc, cu discreție, o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei decenii. Deși el este permanent în lumina reflectoarelor, soția lui, Luminița, este aproape necunoscută publicului larg. Cu toate că vorbește rar despre partenera lui de viață, atunci când o face, Gigi Becali reușește să emoționeze, pentru că în spatele cuvintelor se citește dragostea pe care i-o poartă mamei celor trei fiice ale sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce declarație emoționantă i-a făcut Gigi Becali soției sale, Luminița. Luminița Becali a dovedit cu prisosință că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie la fel de puternică. Deși nu a ieșit niciodată în lumina reflectoarelor, soția latifundiarului din Pipera a fost cea care le-a crescut și educat pe cele trei fiice ale lor, Teodora, Alexandra și Cristina, și i-a fost alături lui Gigi Becali la bine și la greu… pentru că relația lor a început de când erau foarte tineri.

117037746_3211284958906645_5943938554168312205_n117037746_3211284958906645_5943938554168312205_n

Ce declarație emoționantă i-a făcut Gigi Becali soției sale, Luminița

Sunt aproape 30 de ani de când Gigi Becali și Luminița și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar omul de afaceri îi poartă partenerei sale de viață aceeași dragoste, dar și același respect. De altfel, latifundiarul din Pipera a devenit viral pe TikTok după ce a făcut o declarație absolut emoționantă legată de partenera sa de viață și mama celor trei fiice ale sale.

Citește și: Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani. Cum se descurcă actrița ca mamă: „Dormim noaptea de câteva luni, după 5 ani de nesomn. Ies la o discotecă sau cafea cu fetele' / EXCLUSIV

Citește și: „Este o luptă grea și costisitoare. Încercăm toate terapiile din lumea asta’. Christian Sabbagh și-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai prezentatorului / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu, despre viața alături de Steve, soțul american, după 4 ani de căsnicie și 7 de relație: „E genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată'/ EXCLUSIV

„Eu pe nevasta mea o iubesc…că spun unii, domne, cutare. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei. Eu o iubesc pe nevasta mea.

Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa… Capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!', a spus Gigi Becali.

Gigi Becali și-a cunoscut soția pe când ea avea 14 ani

Gigi Becali avea 26 de ani atunci când a cunoscut-o pe Luminița, care abia pătrunsese în adolescență. Conform tradiției machedonești, tradiție care în ziua de azi nu prea mai este respectată, căsniciile erau aranjate încă de la nașterea copiilor, așadar Luminița îi fusese destinată lui Gigi Becali de la început. Mai mult, între ei doi există și un grad de rudenie, destul de îndepărtat, ce-i drept.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii', a spus Gigi Becali despre soția sa.

Gigi Becali și Luminița au trei fiice: Teodora (27), Alexandra (26) și Cristina (21). Fiica cea mare, Teodora, s-a căsătorit în urmă cu 4 ani și l-a făcut pe Gigi Becali bunic de două ori.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton