Gigi Becali, despre greșeala făcută în educația celor trei fiice ale sale: "Le-am învățat de mici cu bogăția și opulența"

 Dumba Gabriela
.

Gigi Becali și-a educat ele trei fete în spirit creștinesc, le-a explicat ce e bine și ce e rău, dar a dezvăluit și care e greșeala pe care a făcut-o cu ele. Gigi Becali spune că și-a învățat fetele de mici cu bogăția și opulența, iar ele s-au luat după el și adoră „lucrurile mari”, însă chiar și așa, milionarul este mândru de cele trei fete ale lui și de alegerile pe care ele le-au făcut în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița, mama fetelor, din anul 1994, iar de atunci sunt nedespărțiți. Cei doi au o familie frumoasă, pe Teodora (28 de ani, care s-a căsătorit în 2019 cu Mihai Mincu și au împreună două fetițe), pe Alexandra (27 de ani) și pe Cristina (22 de ani).

475795-gigi-becali-familie475795-gigi-becali-familie

Ce spune Gigi Becali despre educația dată celor trei fete ale sale

Gigi Becali a fost foarte atent la educația pe care le-a oferit-o Teodorei, Alexandrei și Cristinei, iar astăzi e un tată foarte mândru, deși recunoaște că nu a procedat tocmai bine oferindu-le opulență și bani cu nemiluita.

„Ăsta e păcatul meu: cu bogăția le-am învățat de mici, și cu opulența. Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine. Când zic de fetele mele… lacrimi. Când zic numele lor… lacrimi', a spus Becali, potrivit romaniatv.net.

Gigi Becali recunoaște că le-a ținut din scurt pe fete până în perioada adolescenței, dar când au crescut, această tactică nu a mai funcționat.

„Sunt foarte mândru. Dacă erau altele, cu banii pe care i-au avut… Nu le-am ținut cont niciodată. Nu le-am ținut nici din scurt, doar până la 14-15 ani. După, le-am lăsat. Am zis că sunt libere și Maica Domnului să le ocrotească, să le arate drumul.

Copiilor de 14-15 ani nu poți să le impui cu forța, doar să le arăți bunătatea, dragostea. Și dragostea ta îi va urma. Puteau să se ducă în cluburi, la distracții, substanțe interzise. Ele, niciodată. De aceea sunt foarte mândru de fetele mele', a spus Gigi Becali.

Citește și: Cum s-a pregătit Andrei Ciobanu pentru Survivor All Stars: „Îmi fac rezerve. O să murim de foame acolo’. A concurat în primul sezon al emisiunii

Citește și: Cu ce dietă a slăbit Roxana Nemeș înainte de Survivor All Stars: „Mă simt super energică. Nu mi-a făcut foame'. Ce dezvăluie artista despre participarea la competiția din Republica Dominicană / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei. Avea 18 ani și era o tânără superbă

Gigi Becali este căsătorit de peste 30 de ani cu mama fiicelor sale

Gigi Becali și soția lui trăiesc, cu discreție, o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei decenii. Deși el este permanent în lumina reflectoarelor, soția lui, Luminița, este aproape necunoscută publicului larg.

De altfel, latifundiarul din Pipera a devenit viral pe TikTok după ce a făcut o declarație absolut emoționantă legată de partenera sa de viață și mama celor trei fiice ale sale.

„Eu pe nevasta mea o iubesc…că spun unii, domne, cutare. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei. Eu o iubesc pe nevasta mea.

Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa… Capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!’, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali avea 26 de ani atunci când a cunoscut-o pe Luminița, care abia pătrunsese în adolescență. Conform tradiției machedonești, tradiție care în ziua de azi nu prea mai este respectată, căsniciile erau aranjate încă de la nașterea copiilor, așadar Luminița îi fusese destinată lui Gigi Becali de la început. Mai mult, între ei doi există și un grad de rudenie, destul de îndepărtat, ce-i drept.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii’, a spus Gigi Becali despre soția sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton