Gigi Becali a participat la procesiunea din Capitală, cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. Pe 13 iulie s-au împlinit 250 de ani de când moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost aduse la București / EXCLUSIV

.

Gigi Becali, printre preoți la procesiunea din Capitală, cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. Latifundiarul din Pipera a luat parte și la slujba de sâmbătă, de la altarul de vară, de pe Dealul Mitropoliei. Arsenie Boca și alți sfinți părinți care au suferit în închisorile comuniste vor fi canonizați în urma Sinodului BOR de săptămâna trecută.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gigi Becali, printre preoți la procesiunea din Capitală, cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. Latifundiarul din Pipera a luat parte și la slujba de sâmbătă de la altarul de vară, de pe Dealul Mitropoliei. Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a decis ca Arsenie Boca, părintele Ilie Cleopa, Ilie Lăcătușu, dar și alți preoți care au suferit în închisoare, pe timpul comuniștilor, să fie canonizați.

20240713_11204220240713_112042

Citește și: Teodora Becali este însărcinată a treia oară. Ce sex are bebelușul și cum a reacționat bunicul Gigi Becali

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali, la 3 ani în care nu și-au vorbit. Ce sfat i-a dat în divorțul de Reghe: „Exact asta mi-a zis: Tu eşti deşteaptă, nu…' / Adevărul după ce s-a spus că afaceristul i-ar fi naș la nunta cu Ronald Gavril

Citește și: Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: „Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit…”. Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și ce fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

Latifundiarul din Pipera a luat parte și la slujba de sâmbătă de la altarul de vară din Dealul Mitropoliei

Gigi Becali a fost prezent printre preoți, la procesiunea din Capitală, cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. Latifundiarul din Pipera a luat parte și la slujba de sâmbătă de la altarul de vară, de pe Dealul Mitropoliei.

Milionarul a mers vineri seară prin centrul Bucureștiului, alături de cei peste 1000 de preoți care au luat parte la procesiunea cu moaștele ocrotitorului Bucureștiului, în ciuda caniculei. Pe data de 13 iulie s-au împlinit 250 de ani de când moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost aduse la București.

Sinodul BOR a decis zilele trecute, ca părintele Arsenie Boca de la Prislop, preotul Ilie Lăcătușul, Ilie Cleopa, dar și alți 13 părinți care au suferit în închisorile comuniste, să fie canonizați în 2025.

Credincioșii au fost încântați ce acest lucru, dar și de faptul că Becali s-a aflat la procesiune.

Teodora Becali este însărcinată a treia oară

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit în anul 2019, iar un an mai târziu au devenit părinți pentru prima oară. Apoi, fiica cea mare a omului de afaceri a adus pe lume încă o fetiță, în 2022, iar anunțul a fost făcut chiar de latifundiarul din Pipera. 2024 a venit din nou cu vești bune pentru familia lui Gigi Becali, milionarul urmând să devină bunic pentru a treia oară. De fapt, chiar el a fost cel care a dat fericita veste, recent.

„Eu, cu slavă și bucurie, aștept al treilea nepot acum. Vezi cum face Dumnezeu?’, a dezvăluit viitorul fericit bunic.

Patronul FCSB nu a dezvăluit însă sexul bebelușului care urmează să vină anul acesta pe lume.

Ce sex are cel de-al treilea copil al Teodorei Becali

Conform cancan.ro, care citează surse din proximitatea cuplului, Teodora Becali și Mihai Mincu vor deveni din nou părinți de fetiță. La fel ca și surioarele ei, micuța va primi un cadou consistent din partea bunicului său.

Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro’, spuneau apropiații lui Gigi Becali în iunie 2020, după ce a venit pe lume primul bebeluș al cuplului.

Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro. Latifundiarul se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport. Fiica cea mare a lui Gigi Becali a moștenit flerul tatălui său în afaceri și are succes în domeniul imobiliar.

Foto: VIVA; arhiva personală, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton