Gigi Hadid a fost arestată într-un aeroport din Insulele Cayman, după ce a fost prinsă cu marijuana în bagaj. A fost eliberată pe cauțiune

 Dumitrache Laura
.

Gigi Hadid a fost arestată pe aeroportul Internațional Owen Roberts, pentru posesie de canabis. Modelul se afla alături de o prietenă în vacanță și au aterizat în Insulele Cayman cu un avion privat. Asupra lor, autoritățile au găsit ustensile și ganja pentru consumul de marijuana. Fotomodelul a fost arestat, dar a fost eliberată pe cauțiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS,AICI!

Gigi Hadid, una dintre cele mai cunoscute și apreciate fotomodele din întreaga lume, a fost arestată pe Aeroportul Internațional Owen Roberts, pe 10 iulie. Vedeta se afla alături de o prietenă cu care mergea într-o vacanță pe Insulele Cayman. Atât modelul, cât și prietena ei au fost arestate sub suspiciunea de import de cannabis.

gigi hadid cannabisgigi hadid cannabis

Publicația locală a insulei, Cayman Marl Road, a declarat că fotomodelul și prietena ei au fost arestate sub „suspectarea importului de ganja și importul de ustensile folosite pentru consumul de ganja'. Cele două au fost duse la Centrul de Detenție al Prizonierilor înainte de a fi eliberați pe cauțiune.

Citește și:Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit la un an de când au devenit părinți. Mama ei îl acuză pe artist de violență

Citește și:Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid formează un cuplu. Ce scrie presa străină: „Sunt atrași unul de celălalt”

Citește și:Madonna și-a făcut testamentul, după ce a fost la un pas să moară. Cui îi lasă averea: „Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită'

Citește și;Iubitele lui Leonardo DiCaprio, din adolescență și până în prezent. GALERIE FOTO

Gigi Hadid a fost arestată într-un aeroport din Insulele Cayman după ce a fost prinsă cu marijuana în bagaj

Gigi Hadid, 28 de ani, a fost arestată în Insulele Cayman după ce a fost prinsă în posesia de marijuana, în aeroport. Fotomodelul se afla alături de o prietenă cu care se afla în vacanță în Insulele Cayman. Asupra lor, oficialii vamali au găsit „ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja' în bagajele lor. Cele două au fost duse la Centrul de Detenție al Prizonierilor înainte de a fi eliberati pe cauțiune. Gigi Hadid și prietene ei ar fi pledat vinovate și ar fi fost amendate cu 1.000 de dolari.

„Gigi călătorea cu marijuana cumpărată legal din NYC cu licență medicală. De asemenea, este legal pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Dosarul ei rămâne clar și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă', a declarat un reprezentant al modelului.

Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn Malik, tatăl fiicei sale

Gigi Hadid și Zayn Malik au avut o relație presată de multe împăcări și despărțiri. În anul 2020 au devenit părinți, după ce a venit pe lume fiica lor,iar un an mai târziu, cuplul s-a despărțit. Potrivit mai multor surse, Zayn Malik s-ar fi certat cu mama modelului, Yolanda și ar fi încercat să o lovească.

Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii și sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie în privat', a declarat fostul membru One Direction pentru TMZ. Un reprezentant al lui Gigi a declarat pentru E !: „Gigi se concentrează numai pe ce este mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în aceste momente.'

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton