Cine este și ce face acum Gillian Bayford, femeia care a câștigat 148 de milioane de lire la loterie: "Amenințau că vor ne vor incendia casa, ne-au făcut numele de rușine"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și ce face acum Gillian Bayford, femeia care a câștigat 148 de milioane de lire la loterie. Gillian Bayford-Deans avea 40 de ani, când a câștigat premiul cel mare la loterie, în 2012. Ea și partenerul ei de viață, Denis, au devenit mai bogați cu 148 de milione de lire sterline. Iată ce s-a întâmplat cu femeia care a pus mâna pe cel mai mare premiu, la loterie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2012, Gillian Bayford-Deans, asistentă medicală, și soțul ei de la acea vreme, Adrian, erau un cuplu cu doi copii, Cameron și Amy, din Marea Britanie, care se lupta să supraviețuiască din veniturile modeste. Norocul lor s-a schimbat brusc, când Gillian a aflat că a câștigat premiul cel mare la loterie, 148 de milioane de lire sterline, adică peste 150 de milioane de euro. Din păcate, visul lor s-a transformat rapid într-un coșmar. Iată ce s-a întâmplat cu Gillian Bayford-Deans, femeia care a câștigat 148 de milioane de lire la loterie.

401858810_122094944756129541_2613004645660588070_n401858810_122094944756129541_2613004645660588070_n

Cine este și ce face acum Gillian Bayford, femeia care a câștigat 148 de milioane de lire la loterie

Era visul oricărui cuplu, Gillian, o asistenta medicală, și partenerul ei Adrian, 41 de ani, se chinuiau să facă rost de bani, când au aflat că au devenit bogați peste noapte, după ce au femeia a câștigat 148 de milioane de lire sterline la loterie.

Cei doi au fost copleșiți de norocul pe care l-au avut și nici nu se gândeau că totul avea să se năruie între ei, la foarte scurt timp. Gillian locuia în Suffolk, Marea Britanie, alături de soțul ei, Adrian, când au câștigat premiul ce le-a schimbat viața, al doilea cel mai mare premiu la loto din Marea Britanie, la acea vreme.

Citește și:Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?’

Citește și:Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum’ / EXLCUSIV

Cuplul își putea permite acum mașini scumpe și vacanțe de vis. Dar acest stil de viață și atenția din partea presei i-a costat căsnicia. Gillian s-a despărțit de soțul ei, Adrian, după 15 luni de când a câștigat la loterie, iar cuplul a împărțit banii. Gillian s-a mutat din casa lor din Suffolk înapoi în Scoția.

Gillian avea să dezvăluie că și-ar fi dorit să nu fi făcut public niciodată faptul că a câștigat la loterie, descriind modul în care câștigul de 148 de milioane de lire sterline la EuroMillions i-a destrămat familia.

„Banii trebuiau să-i facă pe toți fericiți', le-a spus Gillian în lacrimi reporterilor la acea vreme.

Fiul în vârstă de 13 ani a lui Gillian, implicat într-un grav accident de mașină

La cinci ani de la divorțul de Adrian, Gillian s-a căsătorit cu Brian Deans, în vârstă de 38 de ani, în august 2018.

Însă un eveniment care era cât pe ce să se soldeze cu consecințe tragice i-a tulburat din nou liniștea lui Gillian, la 9 ani de la momentul în care a câștigat la loterie. Fiul ei din prima căsnicie, Cameron a fost implicat într-un grav accident și a fost aproape să moară.

Rapoartele din septembrie 2021 au dezvăluit că Cameron, în vârstă de 13 ani, a fost lovit de o mașină condusă de sora lui Amy, în vârstă de 15 ani, pe terenul conacului deținut de tatăl lor, Adrian, fostul soț al lui Gillian.

Un prieten de-al lui Adrian a spus atunci pentru Sun: „Adrian se simte consumat de vinovăție. I-a permis fiului și fiicei sale să iasă în jurul proprietății cu acele vehicule.

Gillian, despre rudele ei, după ce le-a dat bani: „Ne-au făcut numele de rușine”

Gillian a întâmpinat dificultăți și din partea rudelor sale, după ce a câștigat la loto. Ea a decis să întindă o mână de ajutor rudelor sale, în special tatălui și fratelui. Cei doi aveau foarte multe datorii, motiv pentru care femeia le-a achitat. Mai exact, este vorba de 700.000 de lire sterline, notează Fanatik.ro.

Familia mea nu mai ltie de unde a plecat. Rudele meme se laudă cu banii pe care eu i-am oferit, ceea ce este foarte urât.' Gillian mai spune că fratele ei are acum o casă de 288.000 de lire sterline și conduce un Audi, dar s-a căsătorit fără să-i spună măcar.

Pot să-mi țin capul sus pentru că știu că i-am scos dintr-o situație precară. Ne-au făcut numele de rușine în oraș și unii oameni amenințau că vor ne vor incendia casa . Tatăl și fratele meu au construit o companie după alta și apoi au dat faliment. Le-am plătit fiecare datorie.',a spus Gillian potrivit The Mirror.

Banii nu i-au făcut deloc fericiți. În 2016 Gillian declara că rudele au început să fie „pretențioase și lacome' și că tatăl său a încercat să preia controlul asupra finanțelor sale, deși îl ajutase cu toate problemele financiare.

La momentul câștigării premiului cel mare părinții femeii locuiau într-o rulotă. Mai mult decât atât, le-a oferit bani pentru a-și achiziționa un apartament în estul Scoției, însă nici de această dată nu au fost mulțumiți.

FOTO: FAcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton