Gina Bradea, apel pentru fani de pe patul de spital: "Rugați-vă pentru mine!". Ce probleme de sănătate are faimoasa bucătăreasă

 Dumba Gabriela
.

Gina Bradea a transmis un mesaj pentru fanii ei din online, chiar de pe patul de spital, și i-a rugat să-i trimită un gând bun pentru că nu se simte deloc bine. Bucătăreasa le-a recomandat, totodată, celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să-și facă analizele la timp, la primele simptome, pentru a nu permite bolilor să se agraveze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu mai puțin de doi ani, Gina Bradea a ajuns la spital, unde a fost operată de urgență. Celebra bucătăreasă a explicat că mama ei a murit de cancer ovarian, iar ea a decis să își facă anual analizele pentru a putea evita astfel de situații.

424685105_7812344788799882_6531362485502182465_n424685105_7812344788799882_6531362485502182465_n

De ce a ajuns Gina Bradea, din nou, la spital

Gina Bradea a postat un altfel de videoclip pe rețele de socializare, de pe patul de spital și le-a transmis un mesaj îngrijorător fanilor care sunt obișnuiți să o vadă zâmbind și gătind rețete delicioase.

„Am ajuns iar la perfuzie. Anul acesta a fost cu cele mai multe probleme medicale ca niciodată. Perfuzii de foarte multe ori. Acum iar am venit cu o colică renală. M-au terminat rinichi, nu știu de la ce. După menopauză au început problemele mele. Apoi de la COVID sau de la vaccin, nu știu de la care dintre ele… Pentru că am fost proasta aia care a fost cinstită și a făcut toate vaccinurile, am rămas cu niște sechele foarte urâte.

Nu știu de la ce, eu n-am avut niciodată probleme cu tensiunea, am avut mereu probleme cu fierea că a fost leneșă. Dar crize de fiere ca în ultimii ani nu am făcut niciodată, crize de rinichi ca acum nu am făcut niciodată.', a spus Gina Bradea.

Bucătăreasa a oferit și câteva sfaturi și a rugat pe toți cei care o urmăresc să meargă să-și facă analize pentru a vedea ce se întâmplă, deoarece sunt anumite probleme medicale care nu sunt descoperite la analizele uzuale.

„Mergeți și vă faceți analize pentru că sunt anumite probleme care nu se descoperă la analizele obișnuite. Pentru că eu am descoperit că am luat și infecții nosocomiale, nu știu de unde. Să vedem ce voi putea face. Nu se vorbește despre aceste lucruri prin spitale, prin cabinetele medicale, dar există. Mergeți și faceți analize și vedeți ce se întâmplă. Verificați mineralele și vitaminele pentru că eu am zile în care nu pot să stau în picioare. Eu, care eram plină de energie, acum abia stau în picioare. De multe ori mă simt fără vlagă. Nu știu ce să spun. Rugați-vă pentru mine să mă simt mai bine și atât!', a mai spus Gina Bradea.

Citește și:Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă:'Rugați-vă pentru mine'

Citește și: Cine este Gina Bradea, bucătăreasa de pe canalul de Youtube „Poftă bună'.A locuit o perioadă în Italia

Gina Bradea: „Dacă mai stăteam câteva luni riscam să fac cancer'

În toamna 2022, Gina Bradea a suferit o operație dificilă, îngrijorându-și fanii. După ce a fost externată, celebra bucătăreasă a revenit cu detalii despre ce s-a întâmplat. Aceasta și-a dat seama cât de importantă este sănătatea și vrea să se ocupe mai mult de ea.

Gina Bradea a suferit o operație de histeroctomie, după ce analizele nu i-au ieșit bune. Vedeta a povestit că merge deseori să își facă analizele , iar acest lucru a salvat-o din calea unei boli necruțătoare. Mama bucătăresei a murit din cauza cancerului ovarian, iar din această cauză, Gina a vrut să se protejeze de această boală.

„O sa îmi reiau activitatea peste câteva zile. Încă nu pot sta în picioare foarte mult și nu pot lucra. Să vă spun exact prin ce am trecut. Am făcut o operație de histerectomie totală. Am evitat un cancer în felul acesta, pentru că mama mea a murit de cancer ovarian.

De ani buni eu merg și fac controale, analize, ecografii. Valorile la analize mi-au ieșit mari, niciodată nu am avut glicemia mărită sau colesterolul mărit.', a spus Gina Bradea în 2022.

Bucătăreasa le-a recomandat și atunci tututor femeilor să meargă la doctor și să își facă analize, subliniind că ea a fost la un pas să facă cancer.

„Mergeti, faceti-vă analizele, consultati-vă cu medicii voștrii de familie și nu ezitați. Dacă eu mai stateam câteva luni riscam un cancer?! Probabil că da! Am avut noroc, m-am dus la timp. Mai durează putin până mă refac, iar în curând voi reveni', a mai declarat bucătăreasa Gina Bradea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton