Gina Chirilă, prima reacţie după ce s-a zvonit că a divorțat de Bogdan Vlădău: "În alt univers, l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect". În trecut, i-a iertat infidelitatea soțului ei

 Dumba Gabriela
.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de 11 ani și căsătoriți de 7, iar recent au apărut zvonuri că au divorțat, mai ales că ea a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apăreau împreună. Niciunul dintre ei nu a oferit o declarație oficială vizavi de aceste zvonuri, însă Gina Chirilă a postat pe TikTok un clip care i-a pus pe gânduri pe fanii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Relația dintre Bogdan Vlădău și frumoasa Gina Chirilă nu a fost doar lapte și miere, iar în cei 11 ani de când sunt împreună au trecut și prin momente complicate. Unul dintre ele a fost dezvăluit chiar de Gina, care a recunoscut în podcastul lui Măruță că i-a iertat infidelitatea soțului ei, în trecut.

bogdan-vladau-4-1bogdan-vladau-4-1

Au divorțat Gina Chirilă și Bogdan Vlădău?

Spre surprinderea fanilor, Gina Chirilă a șters de pe Instagram aproape toate pozele cu Bogdan Vlădău și asta a dat de gândit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. În limbajul social media, asta se întâmplă atunci când un cuplu are probleme sau partenerii se despart, însă Gina și Bogdan nu au oferit nici o explicație ofială până acum vizavi de zvonurile care circulă.

După ce a șters pozele în care apărea Bogdan Vlădău, Gina Chirilă a transmis și un mesaj care le-a dat de gândit celor care o urmăresc în mediul online. „Poate că în alt univers l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect', a scris ea pe TikTok, într-un clip în care apare ea, zâmbind, fără să facă referire la ce se referă.

Fanii au văzut clipul ei și imediat au reacționat: „Eu nu înțeleg de ce toate femeile frumoase sunt înșelate', „Nu uita: Ești superbă și Dumnezeu îți va da pe cineva mult mai bun', „Nu îmi vine să cred! Ești superbă meriți tot ce e mai bun', „S-au despărțit?'.

Diferența de vârsta a fost un impediment pentru Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, la începutul relației

Acum doi ani, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău vorbeau despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ei, care inițial le-a creat probleme.

„Am avut multe discuții cu: ‘E prea mică, ce-o să faci tu când o să ai 55? Am avut momente în care m-am gândit că diferența de vârstă ar putea fi o problemă, dar cred că oamenii care trebuie să fie împreună, sunt. Unii oameni sunt meniți să fie pentru un episod. La noi a fost ceva de simțire. Am cerut-o la mănăstire, unde starețul n-a făcut o ceremonie foarte frumoasă. A fost foarte emoționant momentul logodnei.

A fost un pic mai greu cu tatăl ei, e mai dur. El nu zicea nimic, dar face. Prietenii mei apropiați întotdeauna m-au susținut, chiar și când aveam îndoili despre noi’,spunea Bogdan Vlădău atunci, în podcastul lui Măruță.

La rândul ei, Gina a povestit că în cazul ei nu au existat influențe din exterior și, chiar dacă lumea o judecă, preferă să se bazeze pe instinct. ‘La mine au fost multe influențe din exterior, dar, revenind la instinct, noi știm exact ce trebuie să facem. Lumea mă judecă, dar niciodată nu o să fim buni pentru toată lumea. Eu mai primesc mesaje de la admiratori, dar nici nu le dau atenție. Pentru mine e foarte importantă interacțiunea umană, nu de pe internet’, a completat Gina Chirilă.

Citește și: Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă: „S-a rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea'

Citește și: Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă după 10 ani de relație: „Nu mai are motive în ultimii ani să fie geloasă’ 

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur. Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…'

Gina Chirilă i-a iertat infidelitatea lui Bogdan Vlădău, la început de relație

Bogdan Vlădău a remarcat-o pe Gina Chirilă, pe rețelele de socializare, acum 11 ani și a abordat-o, după cum a povestit în podcastul lui Damian Drăghici.

În 2017, s-au căsătorit civil, în cadrul unui eveniment extrem de discret. Un an mai târziu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, ceremonia religioasă având loc Catedrala Sfântul Spiridon cel Nou. De mai bine de doi ani, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt părinții unei fetițe, pe care au botezat-o Katia.

Acum doi ani, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Gina Chirilă a dezvăluit că Bogdan Vlădău i-a fost infidel. Într-un interviu recent, fotomodelul a recunoscut că există momente de gelozie în căsnicia lor, în special din partea ei, fiind mai posesivă de fel. Chiar și așa, odată cu trecerea anilor, acest aspect s-a mai schimbat.

„Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect’, a spus fotomodelul.

De când au devenit părinți, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au o relație mult mai consolidată: „Cred că ne-a sudat mai mult relația. Ne-a învățat ce înseamnă responsabilitatea și răbdarea’.

‘Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu, eu asta am simțit. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil de asta am iertat și am stat’, a mărturisit Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și-a asumat vina, dezvăluind, totodată, că s-a gândit, de-a lungul vremii, cum ar reacționa el dacă Gina l-ar înșela…

‘Eram mai mici, mai tineri, nu vedeam lucrurile ca acum. Eu eram mai tulbure în acea perioadă. era ceva trecător. Orice încercare grea te sudează. Și eu m-am gândit la un moment dat despre posibilitatea ca ea să mă înșele, m-am gândit realist. Încerc să fiu OK cu situația asta, dacă se va întâmpla vreodată. Sper să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla… omul trebuie să fie fericit, nu trebuie să-l ții lângă tine', a mărturisit el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton