Gina Chirilă, noi detalii despre relația pe care soțul ei, Bogdan Vlădău, a avut-o cu Iulia Vântur. A spus totul în direct, la Măruță: "Am zis să fiu total sinceră!"

 Dumba Gabriela
.

Bogdan Vlădău recunoștea, acum doi ani, că a avut o scurtă relație cu Iulia Vântur, despre care spunea că este „un om foarte mișto din toate punctele de vedere”. Acum, Gina Chirilă readuce în prim plan idila soțului ei cu actuala iubită a lui Salman Khan și oferă câteva detalii despre acea poveste de dragoste petrecută în urmă cu aproximativ 12 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bogdan Vlădău şi Iulia Vântur au fost surprinşi împreună sărutându-se în urmă cu aproximatov zece ani, pe vremea când blonda se afla într-o pauză de relaţie cu Marius Moga. Bogdan Vlădău a vorbit frumos la adresa Iuliei Vântur și ea la fel, iar Gina Chirilă nu este deloc deranjată de această situație.

950×950-00-80950×950-00-80

Ce spune Gina Chirilă despre relația lui Bogdan Vlădău cu Iulia Vântur

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, soția lui Bogdan Vlădău a făcut dezvăluiri mai puțin știute despre fosta prezentatoare TV. Răspunzând la întrebări incomode desore căsnicia cu fostul model, Gina Ghirilă a surprins pe toată lumea cu mărturisirile sale.

„Numește cel puțin o vedetă din România pe care ai suspectat-o sau despre care ai aflat că a fost amanta soțului tău', a fost întrebarea incomodă pe care i-a adresat-o Cătălin Măruță, în direct la TV.

Gina Chirilă nu a ezitat și a dezvăluit că Iulia Vântur și Bogdan Vlădău au fost împreună în trecut. „Nu am aflat, nu a fost, nu am suspectat, dar a fost o idilă între ei. La un moment dat. Este și în presă. Să nu mă înțelegeți greșit, o admir foarte mult pe Iulia. Înainte, nu când eram căsătoriți. Am zis să fiu total sinceră și m-am dus în trecut', a dezvăluit soția fostului model.

Acum doi ani, Bogdan Vlădău spunea că „Iulia Vântur este un om foarte mișto”. Dacă Iulia Vântur a denumit perioada în care se vedea cu Bogdan Vlădău, ca fiind un „episod foarte frumos', nici fostul Burlac nu a stat mai prejos cu laudele.

Foarte frumos! Şi ea a fost un episod frumos în viaţa mea, fiindcă ea e un om frumos. Mă bucur. Nu cred că mai e vreo şansă pentru noi. Nici eu, nici ea nu suntem genul care să se întoarcă. Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere', a spus Bogdan Vlădău, acum ceva timp.

Citește și: Iulia Vântur comentează zvonurile despre despărțirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? De fiecare dată când vin în țară…’

Citește și: Laurențiu Reghecampf a reclamat că i-au fost furate o barcă și un Ferrari din vila Anamariei Prodan: „Nu mai tolerez lipsa de respect. Ce a transmis avocatul impresarei după plângerea penală

Citește și: „Se pare că nimeni nu mă ascultă. Am luat o decizie, nu înțeleg de ce…. Iulia Vântur, enervată de Teo Trandafir, în direct, după ce i-a spus că nu a văzut „chimie între ea și Salman Khan

Iulia Vântur are o relație discretă, de 12 ani, cu Salman Khan

Iulia Vântur este într-o relație de 12 ani cu Salma Khan și susține că este fericită alături de celebrul actor indian, chiar dacă au apărut numeroase controverse legate de povestea lor de dragoste.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!', a dezvăluit Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp.

La rândul său, Salman Khan (57 de ani) susține că încă mai este timp și pentru căsătorie dacă amândoi vor simți nevoia să facă acest pas. Acum câteva luni, Salman Khan a acordat un interviu pentru India TV și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani.

Nu a fost adus în discuție numele Iuliei Vântur, iar actorul de la Bollywood a vorbit despre căsătorie la modul general.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc!. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu' din ambele părți. Când ambele părți vor spune „da', căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…) Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate
fericite oriunde s-ar afla'
, a spus Salman Khan.

Iulia Vântur a explicat că în India, cultura lor nu este ca cea de la noi, astfel că mulți își doresc discreția, la fel ca și partenerul ei de viață.

Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu ar trebui să ne expunem, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton