Coșmar pentru Gina Lincan, după ce vila ei a fost invadată de șerpi: "E o junglă, a intrat șarpele în curte, a făcut atac de panică"

 Radulescu Ruxandra
.

Momente de panică pentru Gina Lincan, după ce vila ei a fost invadată de șerpi. Cântăreața de muzică populară Gina Lincan a trăit clipe de groază, după ce vila ei, de 200 de mii de euro, a fost invadată de șerpi. Gina Lincan și soțul ei au muncit foarte mult pentru a achiziționa ceea ce la prima vedere părea a fi o casă de vis. Din păcate întreaga situație s-a transformat rapid într-un coșmar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Momente de panică pentru Gina Lincan, după ce vila ei a fost invadată de șerpi. Gina Lincan și soțul ei s-au mutat în urmă cu puțin timp într-o casă nouă. Este vorba despre o vilă, în valoare de 200 de mii de euro, pe care artista de muzică folclorică și soțul ei au achiziționat-o în speranța de a o transforma într-un cămin primitor. Din nefericire, Gina Lincan și soțul ei, Petrică Andrei, trăiesc una devărat coșmar de când vila lor a fost invadată de șerpi. Deși a apelat la autorități, strigătul de disperare al Ginei Lincan nu este auzit. Iată ce a declarat artista!

133368616_2091234631007434_2174043300151246289_n133368616_2091234631007434_2174043300151246289_n

Momente de panică pentru Gina Lincan, după ce vila ei a fost invadată de șerpi

Vila de 200 de mii de euro a Ginei Lincan a fost invadată de șerpi. Artista de muzică folclorică este disperată întrucât toți vecinii din zonă se confruntă cu această problemă, iar autoritățile par să nu acționeze. Ginei Lincan îi este frică să mai stea în propria ei casă, iar soțul ei are o adevărată fobie de șerpi.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Andrei Zaharescu din primul mariaj. Catinca nu vorbește cu tatăl ei, iar acum mai mulți ani l-a dat în judecată

Citește și: Anamaria Prodan reaprinde scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent”

Dacă cineva mă aude. Noi ne-am mutat aici în iulie și lângă noi avem un teren. Eu mă întrebat când am cumpărat casa dacă are proprietar, asta ca să se facă curățenie. Am văzut că nimeni nu ia inițiativa și că nu se prezintă nimeni la acest teren, am făcut sesizare la primărie. Nu s-a întâmplat nimic. Am mers și a doua oară și tot la fel. Apoi am cerut audiența. Am expus problema domnului primar. Este junglă. Domnul primar a zis că o să se rezolve. Au venit trei polițiști și au spus că nu dau de proprietar. Nu cunoaște nimeni. Acum doua zile, vecinii mei din spate făceau la plajă și s-au trezit cu un șarpe. Femeia a făcut atac de panică, m-au sunat. Mi-au spus că a intrat șarpele în curte. Soțul meu are fobie. Dacă aveam voie legal, pe banii mei, defrișam tot acolo.', a declarat Gina Sincan, în exclusivitate, pentru Antena Stars, notează Spynews.ro.

Gina Lincan, pregătită să aibă un copil

Gina Lincan și soțul ei Petrică Andrei își doresc foarte mult să-și întemeieze o familia și să copii într-o zi. Cântăreața de muzică populară este o persoană foarte credincioasă, așa că a mers la „Zidul Plângerii” din Ierusalim unde a făcut o rugăciune pentru a avea un copil.

Știi că nu am copii și mi-am dorit nu mult, foarte mult un copil. Se spune, când ajungi la Zidul Plângerii, că să îți pui tu o dorință că se îmdeplinește. Eu din autobuz, când am plecat spre Mormântul Sfânt, mi-am scris un bilețel. Când am ajuns acolo nu mi-am mai pus niciun bilet și nu am spus decât atât „Doamne, facă-se voia ta. Dacă îmi este dat de la Tine să am un copil bine, dacă nu poate o să-mi fie mai rău sau poate Tu știi', a mărturisit Gina Lincan, în cadrul emisiunii Star News.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton