Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei: ”Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu. Nu pot sta supărată...”

 Calin Maria Bianca
.

Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Matahce a divorțat în urmă cu mai mult săptămâni de Răzvan Miheț, bărbatul cu care a trăit un mariaj frumos și de pe urma căruia au rezultat doi copii adorabili. Ei bine însă, nici bine nu s-a terminat procesul de divorț și fiica Ginei Matache și-a găsit liniștea în brațele lui Radu Siffredi, cu care are o relație și în prezent. S-au zvonit multe lucruri despre ei, iar mama sa nu a fost deloc de acord cu relația lor, astfel că s-a ivit un adevărat conflict, însă care acum a fost dat uitării. Iată în ce relații sunt Gina și Oana Matache!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache și Radu Siffredi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 luni, timp în care s-au cunoscut destul de bine și s-au și mutat împreună. Într-adevăr, la începutul relației lor nu le-a fost deloc ușor, asta fiindcă nimeni nu-și dorea ca ei să fie împreună, mai ales când vine vorba despre familia artistei. Radu Siffredi și mama iubitei lui, Gina Matache, și-au aruncat numeroase vorbe răutăcioase pe rețelele de socializare, ea explicând că nu-și dorește ca fiica ei să stea cu un astfel de bărbat.

matache-1matache-1

Ei bine, după săptămâni întregi în care relația dintre Oana Matache și familia ei a fost extrem de tensionată, mama ei, Gina Matache, nu a mai suportat aceste lucruri și a dorit să se împace cu mezina familiei și să o lase să își străiască viața așa cum își dorește și știe mai bine. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea, în cele mai recente declarații pe care le-a făcut.

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Citește și: Oana Matache lansează o piesă cu sora ei, Delia, după divorțul de Răzvan Miheț: „O demență absolută'. Cum relația dintre cele două

Citește și: Cum arată Adriana Simionescu în ultimul trimestru de sarcină. Când va naște fiica lui Adrian Minune

Citește și: Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, surprinși în ipostaze tandre, după ce impresara s-a despărțit de iubit: „Noi…”

Gina Matache și fiica ei, Oana, s-au împăcat după conflictul legat de noul iubit al artistei

Gina Matache a îngropat securea războiului cu fiica ei, Oana, și totodată și cu noul ei iubit, Radu Siffredi. A decis să-i lase să-și trăiască povestea de iubire fără a mai comenta ceva la adresa lor, considerând că acest lucru o face fericită pe mezina familiei. De asemenea, a explicat că nu poată să se bage în viața ei, argumentând că 'supărarea vine și pleacă', mai ales când ești mamă.

„Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu. Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung! Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!', a precizat Gina Matache pentru Playtech Știri.

Gina Matache despre noul iubit al Oanei Matache, Radu Siffredi: „Nu-mi place compania anumitor persoane'

Deși s-a împăcat cu fiica ei, Oana, și a aceeptat că are o relație cu Radu Siffredi, în continuare cântăreața dă de înțeles că nu-i place foarte mult compania lui, însă are de gând să rezolve lucrurile în viitorul apropiat. Știe că cel mai important aspect este fericire copiilor ei, așa că o să lase de la ea ori de câte ori o să fie nevoie. De asemenea, nu a uitat să precizeze că este la fel de mândră de amândouă, și de Oana, cât și de Delia.

„Dacă nu-mi place compania anumitor persoane, voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod. Nu asta este ceea ce contează, ci faptul că copiii au viețile lor, pe care doar ei o trăiesc așa cum vor înțelege ei că e mai bine pentru fiecare! În rest, trebuie să știți că sunt la fel de mândră de fiecare dintre fetele mele! Fără niciun fel de deosebire!', a continuat ea.

Gina Matache nu va rupe niciodată relația cu cele două fiice ale sale

Gina Matache nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat să mărturisească că în viața mai sunt și momente mai puțin plăcute și diferite încercări, însă asta nu înseamnă că lucrurile vor merge mereu la fel. Cântăreața a decis să își clace pe orgoliu, să uite conflictul cu fiica ei și Radu Siffredi, argumentând că ea nu va rupe niciodată relația cu fiicele ei, indiferent de orice s-ar putea întâmpla și mereu o să fie acolo pentru ele, iubindu-le necondiționat.

'Fetele mele știu că atunci când vor avea probleme sau vor avea nevoie de ajutorul părinților lor, ușa mea le va fi mereu deschisă. Așa că, atunci când va fi cazul, voi fi pregătită să le ajut!. Nu sunt numai zile senine în viața omului. Dacă totul ar fi roze, cine știe, poate am ajunge tot la concluzia că nici așa nu e bine. Așa că am decis să iau vremurile așa cum vin. Cum o vrea Dumnezeu, așa să fie! Momentan, sunt bine!', a concluzionat Gina Matache, pentru Playtech Știri

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton